Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Yritysauton vuokraus Yritysomisteisten autojen vahinkojen ja ylimääräisten kustannusten ilmoittaminen GoMoressa

Yritysomisteisten autojen vahinkojen ja ylimääräisten kustannusten ilmoittaminen GoMoressa

Kaupallisena omistajana, joka vuokraa autoa GoMoressa, on tärkeä tietää, miten vahingoista ja lisäkuluista ilmoitetaan vuokrauksen aikana. Tässä oppaassa esitellään, miten näitä tilanteita käsitellään tehokkaasti.

Sakot ja maksut

Liikenne- ja pysäköintivirhemaksut

 • Vastuu: Kaikki pysäköintivirhemaksut, ylinopeussakot, tiemaksut ja muut vastaavat maksut, jotka aiheutuvat vuokra-aikana, ovat vuokraajan vastuulla.

 • Raportointiprosessi: Kun saat tällaisen sakon tai maksun, sinun on maksettava se pikaisesti ja raportoitava kulu täytetyn vuokrasopimuksen alla GoMoren sovelluksessa tai nettisivuilla. Valitse "Täytä lisäkuluilmoitus" ja lataa kuva kuluista ja kuitista. Tämä dokumentaatio on tarpeen, jotta GoMore voi laskuttaa vuokraajaa. Huomaa, että vuokraajalta ei voida veloittaa mahdollisia viivästysmaksuja.

Kilometri- ja polttoainelukemat

Lukemien poikkeamat

 • Miten näistä ilmoitetaan: Jos uskot, että tallennetuissa kilometreissä tai polttoainemäärissä on ristiriitaisuuksia, ilmoita siitä GoMoren tukeen valitsemalla "Täytä lisäkuluilmoitus" täytetyn vuokrasopimuksen alta. Näin GoMore voi oikaista kulut ja siirtää oikean summan GoMore-tilillesi. Sovelluksemme ja Keyless-teknologiamme pyrkivät tukemaan polttoaineen lukemista mahdollisimman tarkasti. Joidenkin ajoneuvojen lukemat eivät kuitenkaan välttämättä ole 100 % tarkkoja auton teknisistä rajoituksista johtuen.

Uusien vahinkojen ilmoittaminen

Ajoneuvon säännölliset tarkastukset

 • Tarkastus: On suositeltavaa, että tarkastat ajoneuvosi vaurioiden varalta usein. Jos havaitset uusia vaurioita, joiden uskot olevan vuokraajan aiheuttamia ja joita ei ole ilmoitettu ajoneuvon palauttamisen yhteydessä, sinun on ilmoitettava niistä GoMore:n tukeen 48 tunnin kuluessa.

 • Miten ilmoitat: Voit ilmoittaa uudesta vauriosta napsauttamalla "Täytä vahinkoilmoitus" täytetyn vuokrasopimuksen alla tai kohdassa "Vauriot ja ilmoitukset". Jos kyseessä ei ole Keyless-auto, dokumentoithan uudet vauriot vuokraajan kanssa ajoneuvon palautuksen yhteydessä ja varmistathan, että ne näkyvät vuokrasopimuksessa.

Olemassa olevat vauriot

 • Ajoneuvon profiilin päivittäminen: Muista päivittää ajoneuvon GoMore-profiiliin olemassa olevat vauriot ja lisätä myös uudet vauriot, jos niitä ilmenee. Autoprofiilin päivittämisen laiminlyönti voi johtaa GoMore:n hallinnollisiin kuluihin.

Noudattamalla näitä ohjeita ja varmistamalla, että kaikki tarvittavat tiedot raportoidaan ja dokumentoidaan tarkasti, voimme suojella oikeuksiasi ja ylläpitää korkeatasoista palvelua vuokraajillesi GoMoressa.

Maksujen ymmärtäminen: Mitä kaupalliset omistajat saavat GoMoresta

Kaupallisena omistajana, joka vuokraa autoa GoMoren kautta, saatat miettiä, mitä tarkalleen ottaen saat vastineeksi meille jäävästä palvelumaksuosuudesta. Tässä on yksityiskohtainen erittely palveluista ja eduista, jotka maksut kattavat, jotta voit varmistaa, että maksimoit alustamme käytöstä saatavan arvon.

Markkinointi ja yhteydenpito vuokraajiin

Näkyvyys ja tavoittavuus

 • ** Ilmaiset autoilmoitukset:** Ilmoituksen luominen GoMoreen on maksutonta. Voit vuokrata niin monta autoa kuin haluat ilman rajoituksia tai lisäkustannuksia.

 • Markkinointiasiantuntemus: GoMore käyttää kehittyneitä markkinointistrategioita varmistaakseen, että autosi saavat merkittävää näkyvyyttä ja tavoittavat laajan yleisön potentiaalisia vuokraajia.

Maksuliikenne

Tehostetut transaktiot

 • Maksujen käsittely: GoMore hoitaa kaikki maksutapahtumat sinun ja vuokraajien välillä varmistaen sujuvan, turvallisen ja vaivattoman prosessin.

Tuki ja turvallisuus

Henkilökohtainen apu

 • Tuki: Pääset käyttämään GoMoren tukitiimiä, mukaan lukien kaupallisille omistajille suunnattua palvelua, joka auttaa sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmissa.

 • Vuokraajien seulonta: Jokainen uusi vuokraaja seulotaan perusteellisesti, ja hänen on toimitettava meille kuva ajokortistaan, puhelinnumero, osoite, maksutiedot ja tehtävä vahva pankkitunnistautuminen, ennen kuin hän voi vuokrata auton. Tämä prosessi parantaa turvallisuutta ja luottamusta.

Lisämaksujen hallinta

Käsittely ja avustaminen

 • Lisämaksujen käsittely: GoMore hallinnoi mahdollisten lisäkulujen käsittelyn, esimerkiksi ylimenevien kilometrien tai puuttuvan polttoaineen osalta.

 • Vahinkotilanteiden korvausvaatimusten tuki: Myös vahinkojen korvausvaatimusten käsittelyssä avustetaan. GoMore auttaa vahinkojen arvioinnissa ja helpottaa mahdollisten omavastuuosuuksien perimistä vuokralaisilta, jos voidaan osoittaa, että vahinko tapahtui vuokrauksen aikana.

Yhteenvetona

Maksut, jotka maksat GoMorelle yrityksen omistajana, käytetään saumattoman, turvallisen ja tehokkaan vuokrauskokemuksen tarjoamiseen sekä sinulle että vuokraajillesi. Nämä palvelut autosi markkinoinnista liiketoimien hoitamiseen ja tuen tarjoamiseen eivät ainoastaan vapauta sinua hallinnollisista rasitteista, vaan auttavat myös houkuttelemaan ja pitämään luotettavan vuokraajakannan.

Löysitkö tarvitsemasi?