Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Aloittaminen auton omistajana GoMore palvelussa

Aloittaminen auton omistajana GoMore palvelussa

Tervetuloa GoMoreen! Halusitpa sitten vuokrata henkilökohtaista autoasi tai hallinnoida autokantaasi liiketoimintaa varten, tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi, mukaan lukien mahdollisuuden GoMore Keyless -vuokraamiseen.

Vaihe 1: Luo tilisi

Rekisteröidy ensin ja luo omistajatili GoMoreeen. Sinun on annettava joitakin perustietoja itsestäsi ja vahvistettava tilisi. Tämä vaihe varmistaa, että kaikki tapahtumat alustallamme ovat turvallisia ja luotettavia.

Vaihe 2: Ilmoita autosi

Valmistele autosi

Varmista, että autosi on puhdas, hyvin huollettu ja täyttää GoMoren vaatimukset autoille.

Luo ilmoitus

Kirjaudu sisään GoMore-tilillesi ja siirry Vuokraa autosi-osioon. Sinun on annettava tietoja autostasi, kuten merkki, malli, vuosimalli, ominaisuudet ja joitakin laadukkaita valokuvia. Määritä vuokraushintasi ja saatavuusaikataulusi. Ole selkeä ja yksityiskohtainen kuvauksessasi houkutellaksesi vuokraajia.

Vaihe 3: Valitse GoMore Keyless (valinnainen)

Mikä on GoMore Keyless?

GoMore Keyless on teknologia, jonka avulla vuokralaiset voivat avata autosi lukituksen suoraan älypuhelimestaan, minkä ansiosta voidaan tarjota täysin kontaktiton vuokraus. Tämä ominaisuus ei ainoastaan lisää mukavuutta, vaan myös avaa autosi useammille mahdollisille varauksille.

Miten asetukset otetaan käyttöön

Jos olet kiinnostunut lisäämään GoMore Keyless-teknologian autoosi, voit valita sen, kun ilmoitat autosi. GoMore ottaa sinuun yhteyttä asennusprosessin aikana ja maksaa sen.

Vaihe 4: Hallitse varauksiasi

Kun autosi ilmoitettu vuokralle, alat saada varauspyyntöjä. Voit hallita näitä pyyntöjä GoMore-tilisi kautta, jossa voit hyväksyä tai hylätä varauksia saatavuutesi perusteella. Muista pitää saatavuuskalenteri aina ajan tasalla, jotta vuokraajat tietävät, milloin autosi on vapaana vuokrattavissa.

Vaihe 5: Avainten ja auton luovutus

Järjestä tapaamispaikka auton ja avainten luovutusta varten. Käytä tätä tilaisuus hyväksenne vuokralaisen ajokortin tarkistamiseen, esitelläksesi auton ominaisuudet ja dokumentoidaksenne auton kunnon. Varmista Keyless-vuokrausten osalta, että autosi sijainti on ilmoitettu tarkasti, jotta vuokraaja voi löytää auton ja avata sen lukituksen sovelluksemme avulla.

Yritys omistajana aloittaminen GoMoressa

Jos aiot vuokrata useita autoja tai hallinnoida autokantaasi, tässä kerrotaan, miten pääset alkuun yritys omistajana:

Rekisteröidy yritysomistajaksi

Ilmoita ilmoituksen luomisprosessin aikana, että ilmoitat autot kaupallisena omistajana. Voit ilmoittaa useita ajoneuvoja yritysomistajan profiilin alle. Varmista, että jokainen auto täyttää yritystoiminnan vuokrausta koskevat vaatimukset, mukaan lukien asianmukainen yritystoiminnan vakuutusturva.

Hallitse varauksia ja toimintoja

Hyödynnä GoMore-tiliäsi varausten hallintaan, tulojen seurantaan ja useiden ajoneuvojen tehokkaaseen koordinointiin. Harkitse GoMore Keyless teknologian asennusta, jotta vuokraajat voivat noutaa auton sovelluksemme kautta, jolloin sinun ei tarvitse olla henkilökohtaisesti paikalla noutoa ja palautusta varten.

Vaatimustenmukaisuus ja vakuutus

Varmista, että kaikilla ajoneuvoillasi on oma kaupallinen vuokrausvakuutuksesi, johon tulisi sisältyä vastuuvakuutus, kaskovakuutus ja tiepalvelu.

Yhteenvetona

Auton omistajana aloittaminen GoMore on suoraviivainen prosessi, joka voi tehdä ajoneuvostasi nopeasti kannattavan yrityksen. Vuokraatpa sitten henkilökohtaista autoa tai hallinnoit autokantaasi, GoMore tarjoaa menestykseen tarvittavat työkalut ja tuen. Jos haluat lisätietoja tai apua, omistautunut tukitiimimme on aina valmis auttamaan sinua saamaan kaiken irti autonvuokrauskokemuksestasi.

Löysitkö tarvitsemasi?