Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Vuokravakuutus ja vahingot Mitä tehdä, jos vuokra-auto ei ole toimintakunnossa auton noudon yhteydessä?

Mitä tehdä, jos vuokra-auto ei ole toimintakunnossa auton noudon yhteydessä?

Kun vuokraat auton GoMoren kautta, odotetaan, että ajoneuvo on valmis ja ajokelpoinen noutohetkellä. Jos kuitenkin huomaat, että autoa ei voi ajaa mekaanisten ongelmien tai muiden ongelmien vuoksi, sinun on toimittava seuraavasti:

Välittömät toimet

 1. Ota yhteyttä omistajaan: Ilmoita ongelmasta välittömästi auton omistajalle. Yhteystiedot löytyvät vuokrausvahvistuksestasi ja GoMore-sovelluksesta.

 2. Dokumentoi auton kunto: Ota valokuvia tai videoita, joista käy ilmi auton kunto ja mahdolliset erityiset ongelmat, jotka estävät sen ajamisen. Tämä dokumentointi on tärkeää tilanteen todentamiseksi.

Ota yhteyttä GoMore tukeen

 • Ota yhteyttä avun saamiseksi: Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa suoraan auton omistajan kanssa, ota yhteyttä GoMore-tukeen saadaksesi lisäapua. Voit tehdä tämän sovelluksen tai verkkosivuston kautta.

 • Jaa lisätietoja: Selitä tilanne ja anna kaikki keräämäsi todisteet, kuten valokuvat tai video mekaanisista ongelmista.

Vaihtoehtoiset järjestelyt

 • Korvaava auto: Riippuen muiden autojen saatavuudesta, GoMore auttaa tarvittaessa löytämään sinulle korvaavan auton. Muussa tapauksessa autamme peruuttamaan varauksen, jotta voit varata toisen haluamasi auton.

 • Peruutus ja hyvitys: Jos korvaavaa autoa ei ole saatavilla eikä autoa voida käyttää, GoMore auttaa varauksen peruuttamisesta. Saat täyden hyvityksen jo maksetuista maksuista.

Olemassa olevien vahinkojen kirjaaminen vuokrasopimukseen

Vuokrattaessa autoa GoMoren kautta sekä vuokraajien että omistajien on varmistettava, että ajoneuvon kunto dokumentoidaan tarkasti, jotta vältetään mahdolliset riidat tai väärinkäsitykset. Näin olemassa olevat vauriot tulisi kirjata vuokrasopimukseen GoMore-sovelluksessa:

Omistajille

 • Dokumentoi ennen ilmoituksen tekemistä: Ennen kuin ilmoitat autosi vuokrattavaksi GoMoreen, dokumentoi kaikki olemassa olevat vauriot. Tähän kuuluu yksityiskohtaisten valokuvien ottaminen ja kuvausten kirjoittaminen kustakin vauriosta.

 • Kirjaa olemassa olevat vauriot autosi tietoihin: Olemassa olevat vauriot on merkittävä selkeästi sovelluksessa olevaan vuokrasopimukseen ennen vuokrauksen alkamista. Tämä tehdään autosi ilmoituksen sivulla profiilissasi.

 • Päivitä tarvittaessa: Jos uusia vaurioita ilmenee tai aiemmat vauriot pahenevat, päivitä auton profiili vastaavasti ennen seuraavaa vuokrausta.

Vuokraajille

 • Katso sopimus läpi: Kun olet saanut auton, käy sovelluksessa oleva vuokrasopimus huolellisesti läpi varmistaaksesi, että kaikki olemassa olevat vauriot on lueteltu. Vertaa auton todellista kuntoa auton omistajan lisäämiin tietoihin.

 • Raportoi poikkeavuuksista: Jos huomaat luovutuksen aikana sellaisia vaurioita, joita ei ole kuvattu vuokrasopimuksessa, varmista, että ne on lisätty sopimukseen ennen vuokrauksen aloittamista. Tämä voidaan tehdä vuokrasopimuksessa autoa noudettaessa.

Tarkan dokumentoinnin tärkeys

Olemassa olevien vaurioiden tarkka dokumentointi vuokrasopimukseen on tärkeää, koska:

 • Kaikkien osapuolten suojaaminen: Se varmistaa, että vuokralaisia ei pidetä vastuussa vahingoista, joita he eivät ole aiheuttaneet, ja että omistajat voivat ilmoittaa uusista vaurioista luotettavasti.

 • Ennaltaehkäisee epäselviä tilanteita: Selkeä dokumentointi auttaa välttämään epäselviä tilanteita vaurioista, jotka ovat saattaneet olla olemassa jo ennen vuokrauksen alkamista.

 • Luottamuksen ylläpitäminen: Avoimuus vahinkojen raportoinnissa edistää luottamusta omistajien ja vuokralaisten välillä, mikä edistää myönteisempää vuokrakokemusta.

Noudattamalla näitä ohjeita sekä auton omistajat että vuokraajat voivat varmistaa, että ajoneuvon olosuhteita käsitellään oikeudenmukaisesti ja avoimesti, mikä parantaa yleistä vuokrauskokemusta GoMore.

Löysitkö tarvitsemasi?