Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Leasing-autojen kilometrimäärät GoMorella

Leasing-autojen kilometrimäärät GoMorella

Muokattavat kilometrimäärävaihtoehdot

Oikean kilometrimäärän valitseminen leasingsopimukseen on ratkaisevan tärkeää, sillä se voi vaikuttaa merkittävästi leasingkokemukseen ja kustannuksiin. Me GoMorella tarjoamme joustavia kilometrimäärävaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin ajotarpeisiin ja mieltymyksiin.

Näin valitset kilometrimäärän

  • Kilometrien vaihteluväli: Kun liisaat auton GoMore:n kautta, voit valita laajan valikoiman sopimukseen sisältyviä kilometrejä, jotka vaihtelevat yleensä 15 000 kilometristä 30-35 000 kilometriin vuodessa. Tämän joustavuuden ansiosta voit räätälöidä leasingsopimuksesi sen mukaan, kuinka paljon ajat vuosittain.

  • Räätälöidyt suunnitelmat: Tilausprosessin aikana sinulla on mahdollisuus säätää kilometrien määrää ajotottumuksiesi mukaan. Kuukausittainen leasinghinta mukautetaan valitsemasi kilometrimäärän perusteella, mikä tarjoaa läpinäkyvyyttä ja leasingkustannusten hallintaa.

  • Kilometrien käyttö: Kilometrimäärää ei tarvitse jakaa tasaisesti jokaiselle kuukaudelle tai vuodelle leasingsopimuksen aikana. Sinulla on täysi vapaus käyttää kilometrejä silloin, kun tarvitset niitä koko leasingkauden ajan.

Kilometrimäärät vuokrauksien aikana

  • Sisältyy kokonaiskilometrimäärään: Vuokraajan vuokra-aikana ajamat kilometrit sisältyvät leasingsopimuksessa myönnettyihin kokonaiskilometreihin. Jos siis aiot vuokrata leasingautoasi, suosittelemme, että lisäät leasing-sopimukseen sisältyvien kilometrien määrää, jotta se kattaa myös kaikki vuokrauksen aikana ajetut kilometrit.

Kilometrimäärän ylittäminen

  • Ylimääräiset ajokilometrit: Jos ylität leasing-sopimuksessasi ennalta määritetyn kilometrimäärän, ylimenevä osuus laskutetaan auton palautuksen yhteydessä. Ylimääräisten kilometrien tarkat kustannukset on selvästi eritelty leasing-tarjouksessa ja sopimuksessasi, mikä varmistaa, ettei leasingkauden lopussa tule yllätyksiä.

Yhteenvetona

Kilometrimäärän joustavuus on vain yksi monista eduista, joita saat, kun valitset GoMore:n kanssa tehdyn leasing-sopimuksen. Ajoitpa sitten vähän tai paljon, GoMore tarjoaa vaihtoehtoja, jotka sopivat elämäntyyliisi. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten kilometrikorvaukset toimivat, tai tarvitset apua oikean suunnitelman valinnassa, tiimimme on aina valmis auttamaan. Hyödynnä leasingkokemuksesi parhaalla mahdollisella tavalla valitsemalla tarpeisiisi parhaiten sopiva kilometrimäärä.

Jos haluat lisätietoja kilometriääristä tai keskustella leasingtarpeistasi, ota meihin yhteyttä.

Löysitkö tarvitsemasi?