Miten meidän leasing toimii

Paras tapa omistaa auto. Jaa se, jos haluat.

Illustration
Se helppo auto

Se helppo auto

Hanki uusi auto kiinteään kuukausihintaan, johon sisältyy huolto ja vakuutus. Valitse tarpeisiisi sopiva auto ja sopimuksen pituus.

Laita autosi vuokralle ja kata kulujasi

Laita autosi vuokralle ja kata kulujasi

Voit laittaa GoMoresta liisaamasi auton vuokralle, kun se ei ole käytössä.

Palauta auto, kun et enää tarvitse sitä

Palauta auto, kun et enää tarvitse sitä

Leasingin hyvä puoli on, ettei sinun tarvitse miettiä auton ostamista eikä myymistä. Kun leasing-sopimus päättyy, voit vain palauttaa auton. Ja jos haluat liisata sen joskus uudelleen, me autamme.

Lisäkysymyksiä?

Voit aina kirjoittaa meille osoitteessa support@gomore.fi tai soittaa +358 9 42450192

Liisaa auto kausiluonteisesti lyhytaikaisilla 1-6 kuukauden leasing-sopimuksilla.

"Joustava valinta": Tietyn automallin valitsemisen sijasta voit valita koko autokategorian. Voit pitää autoa 1-4 kuukautta ja jatkaa sopimusta mikäli haluat. 30 päivän jälkeen leasing-sopimus voidaan irtisanoa vain 1 päivän irtisanomisajalla. Mikäli tarpeesi muuttuvat, voit helposti vaihtaa auton kategoriaa.

"Kiinteä valinta": Voit valita haluamasi automallin ja pitää sitä 4-6 kuukautta. Auto on uusi ja toimitetaan 5 päivän kuluessa.

"6-12 kuukautta": Voit valita tietyn automallin ja pitää sitä 6-12 kuukautta. Auto on käytetty ja se on ollut aikaisemmassa leasing-käytössä. Auto on ulkoasultaan siistitty edellisen käyttäjän jälkeen, mutta pieniä kosmeettisia käytön jälkiä saattaa näkyä. Sopimus on voimassa 12 kuukautta, mutta se voidaan irtisanoa 5 kuukauden jälkeen 1 kuukauden irtisanomisajalla laskettuna sen kuun lopusta jossa irtisanomisilmoitus on tehty.

GoMoren kautta sinulla on mahdollisuus liisata käytettyjä autoja, josta käytetään myös termiä "uudelleenliisaus" tai "releasing". Autot ovat huolellisesti valmisteltuja käyttöösi, mutta pieniä käytön jälkiä voi toki esiintyä. Kun liisaat käytetyn auton GoMoren kautta, sinun ei tarvitse maksaa käsirahaa tai panttia, vaan maksat ainoastaan kuukausittaiset leasing-maksut.

Kun liisaat auton GoMoren kautta, saat käyttöösi uuden auton kiinteällä ja matalalla kuukausihinnalla. Ja kun et käytä autoa itse, voit vuokrata sen muille GoMoren jäsenille.

Kuukausittainen leasing sisältää vakuutuksen ja huollot eikä siinä ole käsirahaa tai toimituskuluja. Hahmottaaksesi tarkasti kuukausittaiset kulusi, voit helposti laskea kuinka paljon voisit säästää vuokraamalla autoasi muille GoMoren jäsenille:

Hintaesimerkki: Kuukausittainen leasingmaksu = 370 €. Vuokratulot, 6 päivää x 30 € = 180 €. Kuukausittainen kokonaiskulu = 190 €.

Se, kuinka paljon voit säästää autosi leasingkuluissa riippuu siitä minkä vuokrahinnan asetat autollesi ja kuinka usein toinen jäsen vuokraa autoasi. Muistathan, että vuokraamisesta saamasi tulot ovat verotettavaa tuloa, mutta voit myös vähentää verotuksessa vuokrauksiin kohdistuneita kuluja. Lue lisää verotuksesta ja autonvuokraamisesta suomeksi täältä.

GoMore Leasing sisältää 12 kuukauden liisausajan.

Leasing-yhteistyökumppanimme ottaa sinuun yhteyttä noin 6 viikkoa ennen liisaussopimuksen päättymistä tiedustellakseen kiinnostustasi uuden auton vuokraamiseen voimassa olevan sopimuksesi päättymisen jälkeen.

Leasing-sopimus GoMoren kautta voi sisältää useita eri ajokilometrimääriä. Kilometrimäärän rajoituksen löydät saamasi tarjouksen yhteydestä.

Mikäli haluat sisällyttää vuokrasopimukseesi enemmän kilometrejä, olethan yhteydessä GoMoreen. Mikäli sopimukseesi sisältyvä kilometrimäärä on ylittynyt palauttaessasi auton, ylimääräisten kilometrien hinnasta sovitaan Leasing-yhteistyökumppanistamme riippuen ja maksetaan auton palautuksen yhteydessä. Pyydämmekin Leasing-jäseniämme tarkastamaan huolella saamansa tarjoukset.

Hinauskoukku ei sisälly vakiovarusteena minkään kauttamme liisatun auton sopimukseen. Mikäli haluaisit saada hinauskoukun autoosi, olethan yhteydessä meihin niin Leasing-yhteistyökumppanimme tutkii mahdollisuutta lisätä se auton varusteluun.

Leasing sopimus sisältää kattavan ajoneuvovakuutuksen, jonka yhteistyökumppanimme tarjoaa.

Mikäli haluat nähdä esimerkin vakuutuksen kattavuudesta, ole hyvä ja lähetä meille pyyntö sähköpostitse osoitteeseen support@gomore.fi.

Kun autoa vuokrataan GoMoren kautta muille jäsenille, auto on vakuutettu Omocomin kautta osana GoMoren ryhmävakuutusta.

Kun olet valinnut auton jonka haluat liisata, valitse "Tilaa auto". Täältä löydät lukuisia vaihtoehtoja, jotka voit lisätä sopimukseen ennen kuin lähetät tilauksen leasing-yhteistyökumppanillemme.

Seuraavaksi leasing-yhteistyökumppanimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tehdäkseen arvion luottokelpoisuudesta, jonka jälkeen tilauksesi voidaan vihdoin hyväksyä. Leasing-yhteistyökumppanimme tulee saada pääsy luottotietorekisteriisi ja varmistua luottokelpoisuudestasi ennen kuin sinut voidaan hyväksyä leasing-auton vuokraajaksi.

Kun sinut on hyväksytty, saat sähköisesti allekirjoitettavan sopimuksen sähköpostiisi, joka lähetetään takaisin leasing-yhteistyökumppanillemme. Heti kun yhteistyökumppanimme on vastaanottanut allekirjoitetun sopimuksen ja ennakkomaksu on suoritettu, auto tilataan sinulle lähimmältä jälleenmyyjältä. Kun auto on tilattu, saat tietoosi lopullisen noutopäivän sekä ohjeet mistä ja milloin voit noutaa uuden autosi.

Vuokraa leasing-autoasi muille GoMoren käyttäjille ja kata kulujasi ilman että sinun täytyy itse olla paikalla auton luovutuksen tai palautuksen yhteydessä. Saa enemmän vuokrauksia, vähemmällä vaivalla. Sinä valitset, milloin ja kenelle autoasi vuokraat. Keyless-autoja vuokrataan keskimäärin 5 kertaa useammin kuin muita GoMoressa vuokrattavia autoja.

Vuokraaja noutaa ja palauttaa autosi ilman apuasi. Vuokraaja dokumentoi auton kunnon ottamalla kuvia autosta. Polttoaine-ja kilometrimäärät tallentuvat automaattisesti sovellukseemme.

Monet leasing-autoistamme voidaan toimittaa Keyless-teknologia valmiiksi asennettuna. Valtuutetut mekaanikot asentavat teknologian autoosi. Näin auto voidaan avata ja lukita GoMoren sovelluksesta. GoMore maksaa asennuksen. Sinä maksat vain 20 € / kuukaudessa kun valitset Keyless-teknologian omaan autoosi.

Kun liisaat autosi GoMorelta, huolto ja vakuutukset sisältyvät aina hintaan.

Mikäli autosi tarvitsee huoltoa, varaa vain aika automerkkisi lähimmältä valtuutetulta huoltoliikkeeltä. Sinun ei tarvitse valita välttämättä juuri sen automyymälän huoltoliikettä josta noudit leasing-autosi.

Sinun tulee informoida huoltoliikettä että auto on vuokrattu GoMoren sekä yhteistyökumppanimme kautta (esimerkiksi ALD tai LeasePlan). Huoltoliike lähettää laskun yhteistyökumppanillemme ja huoltoliike voi tarkastaa autosi rekisteritiedoista mikä leasing-partneri on kyseessä.

Sinun vastuullasi auton haltijana on huolehtia auton huoltamisesta ajoissa. Huollontarve on mallikohtaista. Huoltovälit rekisteröidään aina digitaalisesti, ja jos autostasi ei löydy huoltokirjaa, voit ottaa yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen ja saada autosi huoltovälit tietoosi rekisterinumeron perusteella.

Jos diesel-autosi käyttää AddBlueta, niin AddBlue - kuten polttoaine - ei sisälly hintaan. Mikäli et halua huoltoliikkeen sisällyttävän lisämaksullista AddBlue-täyttöä huoltoon, ilmoitathan heille asiasta etukäteen.

Lue lisää FAQ sivuiltamme