Miten meidän leasing toimii

Paras tapa omistaa auto. Jaa se, jos haluat.

Illustration
Se helppo auto

Se helppo auto

Hanki uusi auto kiinteään kuukausihintaan, johon sisältyy huolto ja vakuutus. Valitse tarpeisiisi sopiva auto ja sopimuksen pituus.

Laita autosi vuokralle ja kata kulujasi

Laita autosi vuokralle ja kata kulujasi

Voit laittaa GoMoresta liisaamasi auton vuokralle, kun se ei ole käytössä.

Palauta auto, kun et enää tarvitse sitä

Palauta auto, kun et enää tarvitse sitä

Leasingin hyvä puoli on, ettei sinun tarvitse miettiä auton ostamista eikä myymistä. Kun leasing-sopimus päättyy, voit vain palauttaa auton. Ja jos haluat liisata sen joskus uudelleen, me autamme.

Lisäkysymyksiä?

Voit aina kirjoittaa meille osoitteessa support@gomore.fi tai soittaa +358 9 42450192

Jokaisessa leasing-tarjouksessa ilmoitetaan, kuinka monta kilometriä leasing-aika sisältää. Kun teet tilauksen, sinulla on mahdollisuus lisätä halutessasi enemmän kilometrejä. Jos olet ajanut leasing-sopimuksesi aikana enemmän kilometrejä kuin mitä sopimukseesi alun perin sisältyi, maksat ylimääräisistä kilometreistä palauttaessasi leasing-autosi. Lisäkilometrien hinta on ilmoitettu erikseen leasing-auton lisätiedoissa.

Lue lisää

Kun olet tehnyt tilauksen leasing-autosta GoMoren verkkosivuston kautta, GoMore ottaa sinuun yhteyttä ja tarkistaa tilauksen kanssasi. Lisäksi voit tässä kohtaa kertoa, mikäli sinulla on muita toiveita tai kysymyksiä liittyen GoMore Leasingiin.

Tämän jälkeen tilaustietosi ja valitsemasi mallivaihtoehdot lähetetään leasing-kumppanillemme, joka suorittaa luottotietojen tarkastuksen. Jos luottosi hyväksytään, sinulle lähetetään sähköpostitse allekirjoitustasi vaille valmis vuokrasopimus .

Tilauksesi on sitova vasta kun olet allekirjoittanut leasing-sopimuksen, jonka jälkeen tilaamme auton sinulle jälleenmyyjältämme. Kun auto on valmis noudettavaksi, jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä antaen tarvittavat lisätiedot ja ohjeet auton noutamiseksi.

Lue lisää

GoMore Leasingin kautta voit halutessasi sisällyttää vakuutuksen leasing-sopimuksesi hintaan. Vakuutus kattavuus esitellään yksityiskohtaisesti vakuutusehdoissa tehdessäsi tilausta.

Kun vuokraat leasing-autoasi GoMoren kautta, Omocomin vertaisvuokraukseen suunniteltu kaskovakuutus on voimassa jokaisella vuokrauksellasi. Täydet vakuutusehdot löydät täältä.

Lue lisää

Lue lisää FAQ sivuiltamme