Kuinka meidän leasing toimii

Paras tapa pitää autoa. Jaa se, jos haluat.

Illustration
Se helppo auto

Se helppo auto

Hanki uusi auto kiinteään kuukausihintaan, sisältäen huollot ja tiepalvelun. Valitse juuri omiin tarpeisiisi sopiva auto ja kilometrimäärä.

Laita autosi vuokralle ja kata kulujasi

Voit vuokrata leasing-autoasi GoMoressa silloin, kun et käytä sitä itse. Testaa laskimellamme, mitä seuraava autosi voisi maksaa sinulle kuukaudessa.

Voimme myös esi-asentaa autoosi Keyless-teknologian. Tämä tarkoittaa sitä, että vuokraajat voivat avata auton sovelluksella, eikä sinun tarvitse olla itse läsnä. Keyless-autoa vuokrataan keskimäärin viisi kertaa enemmän kuin muita autoja.

Palauta auto, kun et enää tarvitse sitä

Palauta auto, kun et enää tarvitse sitä

Leasingin hyvä puoli on, ettei sinun tarvitse miettiä auton ostamista eikä myymistä. Kun leasing-sopimus päättyy, voit vain palauttaa auton. Ja jos haluat liisata sen joskus uudelleen, me autamme.

Lisäkysymyksiä?

Voit aina kirjoittaa meille osoitteessa leasing@gomore.fi tai soittaa +358 9 42450192

GoMore Leasingin kautta voit halutessasi sisällyttää vakuutusyhtiö IF:n leasing-palveluamme varten suunnitteleman vakuutuspaketin leasing-sopimuksesi hintaan. Vakuutus kattavuus ja vakuutusehdot esitellään yksityiskohtaisesti kun viimeistelet tilausta yhdessä LeasePlanin kanssa.

Kun vuokraat leasing-autoasi GoMoren kautta, Omocomin vertaisvuokraukseen suunniteltu kaskovakuutus on voimassa jokaisella vuokrauksellasi.

Lue lisää

Mikäli sinulla on erityisiä kysymyksiä leasingsopimuksesta, voit aina ottaa yhteyttä GoMore-tukeen.

Jos liisaat auton 36 kuukaudeksi ja haluat tietää enemmän siitä, mikä pätee vahingon ilmoittamiseen leasingin aikana, huoltoon tai kulumiseen palautuksen yhteydessä, seuraa linkkiä kohdassa Lue lisää.

Lue lisää

Kun olet tehnyt tilauksen leasing-autosta GoMoren verkkosivuston kautta, GoMore ottaa sinuun yhteyttä ja tarkistaa tilauksen kanssasi. Lisäksi voit tässä kohtaa kertoa, mikäli sinulla on muita toiveita tai kysymyksiä liittyen GoMore Leasingiin.

Tämän jälkeen tilaustietosi ja valitsemasi mallivaihtoehdot lähetetään leasing-kumppanillemme, joka suorittaa luottotietojen tarkastuksen. Jos luottosi hyväksytään, sinulle lähetetään sähköpostitse allekirjoitustasi vaille valmis vuokrasopimus .

Tilauksesi on sitova vasta kun olet allekirjoittanut leasing-sopimuksen, jonka jälkeen tilaamme auton sinulle jälleenmyyjältämme. Kun auto on valmis noudettavaksi, jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä antaen tarvittavat lisätiedot ja ohjeet auton noutamiseksi.

Lue lisää

Kun liisaat auton GoMorelta, kaikki huoltotarkastukset sisältyvät hintaan. Kun leasing-autosi tulee huoltaa, varaa vain aika läheisestä valtuutetusta huoltamosta. Sinun ei tarvitse käyttää samaa huoltamoa, josta noudit leasing-autosi.

Lue lisää

Jokaisessa leasing-tarjouksessa ilmoitetaan, kuinka monta kilometriä leasing-aika sisältää. Kun teet tilauksen, sinulla on mahdollisuus lisätä halutessasi enemmän kilometrejä. Jos olet ajanut leasing-sopimuksesi aikana enemmän kilometrejä kuin mitä sopimukseesi alun perin sisältyi, maksat ylimääräisistä kilometreistä palauttaessasi leasing-autosi. Lisäkilometrien hinta on ilmoitettu erikseen leasing-auton lisätiedoissa.

Lue lisää

Vuokraa leasing-autosi helposti ilman, että olet itse paikalla, ja kata samalla omia leasing kulujasi. Keyless-autoa vuokrataan keskimäärin viisi kertaa enemmän kuin muita autoja. GoMore Keyless tarkoittaa, että vuokralaiset voivat noutaa ja palauttaa autosi GoMore-sovelluksen avulla. Sinä päätät, koska ja kuka autosi vuokraa - helppoa ja vaivatonta!

Lue lisää

Kun leasing aikasi päättyy, on sinun vastuullasi palauttaa auto sovitun ajan puitteissa. LeasePlan on sinuun yhteydessä sopimuksen päättymiseen liittyen kuusi (6) kuukautta ennen autokohtaisen sopimuksen päättymistä. Samalla voimme kartoittaa uuden auton tilausta tai vaihtoehtoisesti LeasePlan toimittaa sinulle auton palautusohjeet.

Lue lisää

Kun liisaat auton GoMoren kautta, saat upouuden auton kiinteään ja edulliseen kuukausihintaan. Auton lisäksi leasingmaksusi sisältää mm. tiepalvelun-, huoltopaketin- sekä talvi-ja kesärenkaat. Liikennevakuutuksen sekä kaskon voit lisätä tilauksellesi edullisena lisäpalveluna. Kun et käytä autoa itse, voit helposti vuokrata sen muille GoMore-jäsenille, ja kattaa vuokratuloilla leasing-kulujasi. Vuokrauksen aikana olet vakuutettu kumppanimme Omocomin kautta.

Lue lisää

Lue lisää FAQ sivuiltamme
Leasing-autojen merkit ja tyypit