Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Vaatimukset vuokra-autoille GoMore markkinoilla

Vaatimukset vuokra-autoille GoMore markkinoilla

Vuokra-autoa ilmoittaessa GoMore palveluun on noudatettava tiettyjä standardeja, jotta voidaan varmistaa, että kaikki tarjotut autot ovat turvallisia, luotettavia ja täyttävät lakisääteiset vaatimukset. Alla on lueteltu yleiset ja erityiset vaatimukset, jotka koskevat GoMore palvelussa vuokrattavia autoja kaikilla markkina-alueillamme:

Yleiset autovaatimukset

  • Auton ikä: Autojen ikä ei saa ylittää tiettyä vuosimäärää, joka vaihtelee markkina-alueittain.

  • Kunto: Autojen on oltava hyvässä mekaanisessa kunnossa, eikä niissä saa olla mitään kriittisiä ongelmia, jotka vaikuttaisivat turvallisuuteen tai ajettavuuteen.

  • Vakuutus: Autoilla on oltava voimassa oleva vastuuvakuutus ja kaskovakuutus, jotka täyttävät tai ylittävät sen maan lakisääteiset vähimmäisvaatimukset, jossa auto on rekisteröity.

  • Rekisteröinti: Kaikkien autojen on oltava laillisesti rekisteröityjä ja niillä on oltava voimassa oleva katsastustodistus, jos se on tarpeen.

  • Puhtaus: Autojen on oltava melko puhtaita sisältä ja ulkoa, kun ne luovutetaan vuokraajalle.

Erityiset varusteet

  • Turvallisuusvarusteet: Autoissa on oltava kaikki lain edellyttämät pakolliset turvallisuusvarusteet, kuten voimassa olevat, vuodenaikaan sopivat renkaat (esim. talvirenkaat), ensiapupakkaus ja turvakolmio.

  • Toimivuus: Kaikkien auton keskeisten ominaisuuksien, kuten jarrujen, valojen, torven ja turvavöiden, on oltava täysin toimintakuntoisia.

Dokumentaatio

  • Vuokrasopimus: Omistajien on käytettävä GoMore-sovelluksessa saatavilla olevaa GoMorevuokrasopimusta dokumentoidakseen auton kunnon vuokrauksen alussa ja lopussa.

  • Kuvat: On suositeltavaa toimittaa tuoreet valokuvat autosta eri kuvakulmista, jotta auton nykyinen kunto ja mahdolliset aiemmat vauriot voidaan kuvata tarkasti.

Maakohtaiset autovaatimukset

Kullakin maalla voi olla paikalliseen lainsäädäntöön ja vakuutusehtoihin perustuvia erityisiä lisävaatimuksia. Omistajia kehotetaan tutustumaan näihin vaatimuksiin vaatimustenmukaisuuden ja vakuutusturvan varmistamiseksi. Jos auto ei täytä vaatimuksia, se ei kuulu GoMore:n vuokravakuutuksen piiriin, eikä sitä saa vuokrata GoMore palvelussa.

Yksityiskohtaiset tiedot kustakin maasta löytyvät alla olevista linkeistä:

Näiden vaatimusten täyttäminen varmistaa, että GoMoreen listatut autot tarjoavat turvallisen ja miellyttävän kokemuksen vuokraajille ja säilyttävät yhteisömme odottamat standardit. Lisäksi varmistat, että autoasi saa vuokrata GoMoressa ja että se kuuluu vuokrausvakuutuksemme piiriin vuokrauksen aikana.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua näiden vaatimusten täyttämisessä, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Löysitkö tarvitsemasi?