Miten voimme auttaa?

Apua Yleiset Arvioinnit Mitä tehdä, jos saat huonon arvionnin

Mitä tehdä, jos saat huonon arvionnin

Huonon arvionni9n saaminen GoMorella voi olla ikävää. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun pitäisi tehdä tällaisessa tilanteessa, sekä siitä, onko arvioinnin poistaminen mahdollista.

Huonojen arviointien ymmärtäminen

Ennen kuin ryhdyt toimiin, on tärkeää ymmärtää, miksi huono arvionti on mahdollisesti annettu. Arvioinnit heijastavat toisen käyttäjän kokemusta sinusta, ja negatiivinen palaute voi joskus antaa arvokasta tietoa asioista, joita voisit parantaa. Mieti seuraavaa:

 • Tarkista yksityiskohdat: Tarkastele tapahtuman tai vuorovaikutuksen yksityiskohtia. Oliko väärinkäsityksiä tai sattumuksia, joissa toisen osapuolen odotukset eivät täyttyneet?

 • Pohdi viestintää: Mieti, miten viestintä sujui vuorovaikutuksen aikana. Olisiko jokin voinut olla selkeämpää tai oikea-aikaisempaa?

Toimintaohjeet huonon arvosanan saamisen jälkeen

 1. Arvioi palaute: Harkitse palautetta huolellisesti. Onko kyseessä kertaluonteinen ongelma vai tuoko se esiin toistuvan ongelman, johon voit puuttua?

 2. Vastaa ammattimaisesti: Jos GoMore sallii vastaukset arviointiin, jätä tarvittaessa ammattimainen ja rauhallinen vastaus, jossa selität oman kantasi asiasta. Tämä osoittaa muille käyttäjille, että olet ennakoiva ongelmien ratkaisemisessa.

 3. Paranna palveluasi: Käytä tätä tilaisuutena parantaa. Olipa kyse sitten viestinnän parantamisesta, täsmällisyydestä tai tarjoamiesi palvelujen mukauttamisesta, pienet muutokset voivat johtaa parempiin arvioihin tulevaisuudessa.

Voiko huonon arvioinnin poistaa?

 • Arvioinnin poistaminen: Yleensä GoMore ei poista arviointeja, ellei niissä esiinny epäasiallista kielenkäyttöä, väärää tietoa, tai elleivät molemmat osapuolet halua poistaa tekemiänsä arvioita.

 • Arvioinnin tarkistaminen: Jos uskot, että arviointi on annettu epäoikeudenmukaisesti tai että se sisältää sopimatonta sisältöä, voit ottaa yhteyttä GoMore-tukeen ja pyytää tarkistusta. Esitä selkeät syyt, miksi uskot, että arvionnin poistamista tulisi harkita.

Vaiheet arvion poistopyynnön esittämiseksi:

 1. Kerää todisteita: Ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun, kerää kaikki asiaankuuluva viestintä tai todisteet, jotka tukevat väitettäsi.

 2. Ota yhteyttä asiakastukeen: Ota yhteyttä GoMoren asiakastukeen. Kerro tarkkaan huolenaiheestasi ja siitä, miksi uskot, että arvio on ohjeidemme vastainen.

 3. Odota vastausta: Kun olet esittänyt asiasi, odota, että tukitiimi tutkii asian ja vastaa. He ilmoittavat sinulle päätöksestään ja mahdollisista seuraavista vaiheista.

Tulevien huonojen arviointien estäminen

 • Pitäydy korkeissa standardeissa: Pyri aina tarjoamaan paras mahdollinen kokemus, jotta vältät tulevat huonot arviot.

 • Pyydä palautetta: Pyydä palautetta jokaisen tapahtuman jälkeen. Tämä voi auttaa havaitsemaan ongelmat ennen kuin ne johtavat huonoon arvioon.

 • Ole ennakoiva: Jos jokin menee pieleen, puutu asiaan ennakoivasti, ennen kuin toinen osapuoli jättää arvion.

Johtopäätös

Vaikka huonon arvioinnin saaminen voi olla ikävä, se on myös tilaisuus oppia ja parantaa. GoMore arvostaa reilua ja läpinäkyvää arviointijärjestelmää, ja sen ymmärtäminen voi auttaa sinua hallitsemaan vuorovaikutustasi foorumilla paremmin. Muista, että yksittäinen huono arviointi ei kerro yleisestä suorituskyvystäsi, varsinkin jos ryhdyt toimiin ongelmien ratkaisemiseksi ja jatkat erinomaisen palvelun tarjoamista.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä GoMore-asiakastukeen. Autamme sinua varmistamaan, että kokemuksesi on positiivinen ja onnistunut.

Löysitkö tarvitsemasi?