Yksityisleasing

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

  • Vuokraa autoasi GoMoressa, ja anna sen kattaa kulujasi
  • Hyödynnä planeettamme resursseja järkevämmin
  • Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun

Toyota Yaris 1.0 Vvt-I Life

297 € per kuukausi

36 kuukautta · 20 000 km/vuosi

Toyota Yaris 1.0 Vvt-I Life

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Saat ilmoituksen heti, kun lisäämme uusia autoja.

Leasing blogi

Helppo ja edullinen leasing GoMoren kautta

GoMore Leasing on helpompi tapa pitää autoa. Hanki leasing-auto matalalla ja kiinteällä kuukausimaksulla, sisältäen huollot, tiepalvelun ja rengaspaketin. Valitse itsellesi sopiva auto, sekä vuosittaisten ajokilometrien määrä. Lisää vetokoukku tai muita varusteita tarpeidesi mukaan.

Meillä on autoja useilta eri merkeiltä ja kokoluokista. Etsitpä sitten sähköautoa, hybridiä tai automaattivaihteistolla varustettua autoa, tarjoamme sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

GoMore Leasingin avulla sinun ei tarvitse huolehtia auton ostamisesta tai myymisestä. Kun leasing-sopimuksesi päättyy, sinun ei tarvitse kuin palauttaa auto. Ja jos tarvitset uutta leasing-autoa, olemme taas valmiina auttamaan.

Vuokraa autoasi muille, kun et käytä sitä itse

Voit vuokrata GoMore-leasing autoasi muille, kun et käytä sitä itse. Näin hyödynnät tehokkaammin olemassa olevia resursseja, samalla kun alennat omia kuukausikustannuksiasi. Autosi on täysin vakuutettu kun se on vuokralla, ja päätät aina itse milloin ja kenelle vuokraat autoasi.

Monet leasing-autoistamme voidaan toimittaa Keyless-teknologia valmiiksi asennettuna. Keyless, eli avaimeton vuokraus, tarkoittaa sitä, että vuokraajasi voi noutaa ja palauttaa autosi ilman apuasi suoraan GoMore-sovelluksen avulla. Keyless-autoa vuokrataan keskimäärin viisi kertaa enemmän kuin muita GoMoressa vuokralla olevia autoja. GoMore maksaa asennuksen. Maksat 25 € kuukaudessa laitteen pitämisestä autossa, jonka ansaitset keskimäärin takaisin yhden päivän vuokrauksesta saamillasi ansioilla.

Kysymykset ja vastaukset

GoMore Leasingin kautta voit halutessasi sisällyttää vakuutusyhtiö IF:n leasing-palveluamme varten suunnitteleman vakuutuspaketin leasing-sopimuksesi hintaan. Vakuutus kattavuus ja vakuutusehdot esitellään yksityiskohtaisesti kun viimeistelet tilausta yhdessä LeasePlanin kanssa.

Kun vuokraat leasing-autoasi GoMoren kautta, Omocomin vertaisvuokraukseen suunniteltu kaskovakuutus on voimassa jokaisella vuokrauksellasi.

Lue lisää

Jokaisessa leasing-tarjouksessa ilmoitetaan, kuinka monta kilometriä leasing-aika sisältää. Kun teet tilauksen, sinulla on mahdollisuus lisätä halutessasi enemmän kilometrejä. Jos olet ajanut leasing-sopimuksesi aikana enemmän kilometrejä kuin mitä sopimukseesi alun perin sisältyi, maksat ylimääräisistä kilometreistä palauttaessasi leasing-autosi. Lisäkilometrien hinta on ilmoitettu erikseen leasing-auton lisätiedoissa.

Lue lisää

Kun olet tehnyt tilauksen leasing-autosta GoMoren verkkosivuston kautta, GoMore ottaa sinuun yhteyttä ja tarkistaa tilauksen kanssasi. Lisäksi voit tässä kohtaa kertoa, mikäli sinulla on muita toiveita tai kysymyksiä liittyen GoMore Leasingiin.

Tämän jälkeen tilaustietosi ja valitsemasi mallivaihtoehdot lähetetään leasing-kumppanillemme, joka suorittaa luottotietojen tarkastuksen. Jos luottosi hyväksytään, sinulle lähetetään sähköpostitse allekirjoitustasi vaille valmis vuokrasopimus .

Tilauksesi on sitova vasta kun olet allekirjoittanut leasing-sopimuksen, jonka jälkeen tilaamme auton sinulle jälleenmyyjältämme. Kun auto on valmis noudettavaksi, jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä antaen tarvittavat lisätiedot ja ohjeet auton noutamiseksi.

Lue lisää

Kun liisaat auton GoMorelta, kaikki huoltotarkastukset sisältyvät hintaan. Kun autosi tulee huoltaa, varaa vain aika läheisestä valtuutetusta huoltamosta. Sinun ei tarvitse käyttää samaa huoltamoa, josta noudit leasing-autosi.

Lue lisää

Mikäli sinulla on erityisiä kysymyksiä leasingsopimuksesta, voit aina ottaa yhteyttä GoMore-tukeen.

Jos liisaat auton 24 tai 36 kuukaudeksi ja haluat tietää enemmän siitä, mikä pätee vahingon ilmoittamiseen leasingin aikana, huoltoon tai kulumiseen palautuksen yhteydessä, seuraa linkkiä kohdassa Lue lisää.

Lue lisää

Vuokraa leasing-autosi helposti ilman, että olet itse paikalla, ja kata samalla omia leasing kulujasi. Keyless-autoa vuokrataan keskimäärin viisi kertaa enemmän kuin muita autoja. GoMore Keyless tarkoittaa, että vuokralaiset voivat noutaa ja palauttaa autosi GoMore-sovelluksen avulla. Sinä päätät, koska ja kuka autosi vuokraa - helppoa ja vaivatonta!

Lue lisää

Kun leasing aikasi päättyy, ota yhteyttä leasing-kumppaniimme saadaksesi lisätietoja palautuksen tekemisestä. Sinun vastuullasi on palauttaa auto sovitun ajan puitteissa.

Lue lisää

Kun liisaat auton GoMoren kautta, saat upouuden auton kiinteään ja edulliseen kuukausihintaan. Auton lisäksi leasingmaksusi sisältää mm. tiepalvelun-, huoltopaketin- sekä talvi-ja kesärenkaat. Liikennevakuutuksen sekä kaskon voit lisätä tilauksellesi edullisena lisäpalveluna. Kun et käytä autoa itse, voit helposti vuokrata sen muille GoMore-jäsenille, ja kattaa vuokratuloilla leasing-kulujasi. Vuokrauksen aikana olet vakuutettu kumppanimme Omocomin kautta.

Lue lisää

Automerkit ja mallit

GoMoresta voit liisata useita eri automerkkejä ja malleja