GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

  • Vuokraa autoasi GoMoressa, ja anna sen kattaa kulujasi
  • Hyödynnä planeettamme resursseja järkevämmin
  • Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun

Tesla Model Y RWD

755 € per kuukausi
Sähkö Automaatti

36 kuukautta · 10 000 km/vuosi

Tesla Model Y RWD

Haluatko kuulla tarjouksista ensimmäisenä?

Saat ilmoituksen heti, kun lisäämme uusia autoja.

Leasing blogi

Helppo ja edullinen leasing GoMoren kautta

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa. Meillä on laaja valikoima yksityisleasing -autoja. Hanki leasing-auto kiinteään kuukausihintaan, mukaan lukien tiepalvelun, rengaspaketin ja paljon muuta. Yksityisleasing-tarjouksemme ovat saatavilla edullisella 36 kuukauden leasing-ajalla. Ei käsirahaa, ei ennakkomaksuja ja valitset aina itse kilometrien määrän leasing-jaksolle.

Meillä on laaja valikoima edullisia yksityisleasing autoja ja tavoitteenamme onkin tarjota sinulle parhaat leasing-tarjoukset sisältäen monenlaisia leasing-autoja pienemmästä kaupunkiautosta suuremman kokoluokan tilavaan perheautoon. Vaihtoehdot autollesi näkyvät yksittäisissä leasing -tarjouksissa.

Kaikki yksityisleasing-tarjouksemme sisältävät aina leasing-ajalle tiepalvelun ja rengaspaketin lisäksi myös toimitus- ja ensirekisteröintikulut. Vakuutuksen, rengassäilön ja huollon sijaisauton voit lisätä leasing-tarjoukseemme edullisesti lisäpalveluina. Kun leasing-autosi tarvitsee huoltoa, voit vain varata ajan valtuutetulle korjaamolle.

GoMore Leasingin avulla vältät auton ostamisen ja myynnin vaivan. Kun leasing-sopimuksesi päättyy, yksityisleasing kumppanimme LeasePlan on sinuun yhteydessä ja ohjeistaa sinua leasing-autosi palautuksessa.

Vuokraa autoasi muille, kun et käytä sitä itse

GoMore Yksityisleasing mahdollistaa leasing-autosi jälleenvuokrauksen silloin, kun autosi muuten seisoisi pysäköitynä. Näin voit kattaa leasing-kulujasi silloin, kun et käytä leasing-autoasi itse. Tällä tavoin autat hyödyntämään paremmin planeettamme olemassa olevia resursseja, samalla kun vähennät omia kuukausittaisia ​​leasing-kustannuksiasi.

Voit jakaa leasing-autosi turvallisesti GoMore -palvelussa. Kaikki vuokrasopimukset on vakuutettu erityisellä vuokravakuutuksellamme Omocomin kanssa, joka on suunniteltu erityisesti tarjoamaan turvaa yksityisauton jälleenvuokrausta varten. Vahvistamme kaikkien vuokralaisten ajokortit ja henkilöllisyyden ennen ensimmäistä vuokrausta.

Monet leasing-autoistamme voidaan toimittaa valmiiksi Keyless-tekniikalla asennettuna. Keyless helpottaa elämääsi siten, että vuokraaja noutaa ja palauttaa autosi kokonaan ilman, että sinun täytyy olla paikan päällä. Valtuutetut mekaanikot asentavat laitteen autoon. Jos autoa ei voida toimittaa valmiiksi Keyless-asennettuna, varaamme tapaamisen huoltamolle mahdollisimman pian, kun uusi leasing-autosi on toimitettu.

GoMore Keyless autoja vuokrataan keskimäärin viisi kertaa enemmän kuin muita autoja, joka tarkoittaa jopa 20 päivää kuukaudessa. Yksityisleasing-asiakkaanamme maksat ainoastaan 15 € kuukaudessa Keylessistä (norm. 25 € / kk), jonka ansaitset takaisin yhden päivän vuokrauksen jälkeen. GoMore maksaa laitteen asennuksen ja poiston määräajan jälkeen. Jäsenmäärämme ja vuokrausmäärämme kasvavat jatkuvasti, joten jatkossa voit odottaa myös oman autosi vuokrakysynnän kasvavan!

Kysymykset ja vastaukset

GoMore Leasingin kautta voit halutessasi sisällyttää vakuutusyhtiö IF:n leasing-palveluamme varten suunnitteleman vakuutuspaketin leasing-sopimuksesi hintaan. Vakuutus kattavuus ja vakuutusehdot esitellään yksityiskohtaisesti kun viimeistelet tilausta yhdessä LeasePlanin kanssa. Kun vuokraat leasing-autoasi GoMoren kautta, Omocomin vertaisvuokraukseen suunniteltu kaskovakuutus on voimassa jokaisella vuokrauksellasi.

Lue lisää

Jokaisessa leasing-tarjouksessa ilmoitetaan, kuinka monta kilometriä leasing-aika sisältää. Kun teet tilauksen, sinulla on mahdollisuus lisätä halutessasi enemmän kilometrejä. Jos olet ajanut leasing-sopimuksesi aikana enemmän kilometrejä kuin mitä sopimukseesi alun perin sisältyi, maksat ylimääräisistä kilometreistä palauttaessasi leasing-autosi. Lisäkilometrien hinta on ilmoitettu erikseen leasing-auton lisätiedoissa.

Lue lisää

Mikäli sinulla on erityisiä kysymyksiä leasingsopimuksesta, voit aina ottaa yhteyttä GoMore-tukeen.Jos liisaat auton 36 kuukaudeksi ja haluat tietää enemmän siitä, mikä pätee vahingon ilmoittamiseen leasingin aikana, huoltoon tai kulumiseen palautuksen yhteydessä, seuraa linkkiä kohdassa Lue lisää.

Lue lisää

Kun liisaat auton GoMorelta, kaikki huoltotarkastukset sisältyvät hintaan. Kun leasing-autosi tulee huoltaa, varaa vain aika läheisestä valtuutetusta huoltamosta. Sinun ei tarvitse käyttää samaa huoltamoa, josta noudit leasing-autosi.

Lue lisää

Vuokraa leasing-autosi helposti ilman, että olet itse paikalla, ja kata samalla omia leasing kulujasi. Keyless-autoa vuokrataan keskimäärin viisi kertaa enemmän kuin muita autoja. GoMore Keyless tarkoittaa, että vuokralaiset voivat noutaa ja palauttaa autosi GoMore-sovelluksen avulla. Sinä päätät, koska ja kuka autosi vuokraa - helppoa ja vaivatonta!

Lue lisää

Kun leasing aikasi päättyy, on sinun vastuullasi palauttaa auto sovitun ajan puitteissa. LeasePlan on sinuun yhteydessä sopimuksen päättymiseen liittyen kuusi (6) kuukautta ennen autokohtaisen sopimuksen päättymistä. Samalla voimme kartoittaa uuden auton tilausta tai vaihtoehtoisesti LeasePlan toimittaa sinulle auton palautusohjeet.

Lue lisää

Kun olet tehnyt tilauksen leasing-autosta GoMoren verkkosivuston kautta, GoMore ottaa sinuun yhteyttä ja tarkistaa tilauksen kanssasi. Lisäksi voit tässä kohtaa kertoa, mikäli sinulla on muita toiveita tai kysymyksiä liittyen GoMore Leasingiin.Tämän jälkeen tilaustietosi ja valitsemasi mallivaihtoehdot lähetetään leasing-kumppanillemme, joka suorittaa luottotietojen tarkastuksen. Jos luottosi hyväksytään, sinulle lähetetään sähköpostitse allekirjoitustasi vaille valmis vuokrasopimus .Tilauksesi on sitova vasta kun olet allekirjoittanut leasing-sopimuksen, jonka jälkeen tilaamme auton sinulle jälleenmyyjältämme. Kun auto on valmis noudettavaksi, jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä antaen tarvittavat lisätiedot ja ohjeet auton noutamiseksi.

Lue lisää

Kun liisaat auton GoMoren kautta, saat upouuden auton kiinteään ja edulliseen kuukausihintaan. Auton lisäksi leasingmaksusi sisältää mm. tiepalvelun-, huoltopaketin- sekä talvi-ja kesärenkaat. Liikennevakuutuksen sekä kaskon voit lisätä tilauksellesi edullisena lisäpalveluna. Kun et käytä autoa itse, voit helposti vuokrata sen muille GoMore-jäsenille, ja kattaa vuokratuloilla leasing-kulujasi. Vuokrauksen aikana olet vakuutettu kumppanimme Omocomin kautta.

Lue lisää

Automerkit ja mallit

GoMoresta voit liisata useita eri automerkkejä ja malleja