Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Voinko vuokrata leasingautoni GoMoren kautta?

Voinko vuokrata leasingautoni GoMoren kautta?

Vuokraa leasing-autoasi ja alenna kustannuksia.

Me GoMoressa annamme leasing-asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata leasing-autojaan, jolloin voit muuttaa ajoneuvon käyttämättömän ajan mahdollisuudeksi ansaita lisätuloja. Tämä auttaa kattamaan osan kuukausittaisista autokuluistasi, mutta myös edistää resurssien kestävämpää käyttöä jakamalla autosi muiden kanssa.

Miten se toimii?

Jos huomaat, että autosi on käyttämättömänä pitkiä aikoja, voit listata sen GoMore-palveluun ja vuokrata sen luotetuille yhteisön jäsenille. Seuraavassa kerrotaan, miksi leasing-autosi vuokraaminen GoMoren kautta on turvallinen ja hyödyllinen mahdollisuus:

  1. Erityisvakuutus vuokrauksille: Aina kun autosi vuokrataan GoMoren kautta, se on suojattu erityisellä vuokrausvakuutuksellamme, mikä takaa mielenrauhan sekä sinulle että vuokraajille.

  2. Täysi hallinta: Sinulla on täysi kontrolli siitä, milloin ja kuka vuokraa autosi. Voit määrittää saatavuuden aikataulusi ja mieltymystesi mukaan.

  3. Varmennetut vuokraajat: Kaikkien mahdollisten vuokraajien on tarkistettava henkilöllisyytensä ja ajokorttinsa ennen ensimmäistä vuokraustaan GoMoren kautta, mikä takaa, että autosi on turvallisissa käsissä.

  4. GoMore Keyless: Monet leasing-automme ovat yhteensopivia GoMore Keyless -järjestelmän kanssa. Tämän ominaisuuden ansiosta vuokralaiset voivat käyttää ja palauttaa autosi itsenäisesti GoMore-sovelluksen avulla, mikä lisää prosessin mukavuutta ilman fyysistä avainten vaihtoa.

Ota joustavuus ja tehokkuus käyttöön

Kun päätät vuokrata vuokratun ajoneuvosi GoMoren kautta, et ainoastaan helpota taloudellista taakkaasi, vaan vaikutat myös myönteisesti ympäristöön maksimoimalla olemassa olevien resurssien käytön. Aloita jo tänään ja tee vuokratusta ajoneuvostasi hyötyä sinulle ja yhteisöllesi.

Huomaa, että voit vuokrata leasing-auton vain, jos auto on liisattu GoMoren kautta. Muiden leasing-yhtiöiden kautta vuokrattuja leasing-autoja ei saa vuokrata alustamme kautta.

Löysitkö tarvitsemasi?