Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Käsirahan ja vakuusmaksun ero

Käsirahan ja vakuusmaksun ero

Kun teet leasingsopimuksen, on tärkeää ymmärtää siihen liittyvät taloudelliset sitoumukset, erityisesti käsirahan ja vakuusmaksun merkitys. Näitä termejä käytetään usein samankaltaisina, mutta niillä on eri tarkoitus autoleasingin yhteydessä.

Mikä on käsiraha?

  • Tarkoitus: Käsiraha on ensimmäinen maksu, joka suoritetaan leasingsopimusta tehtäessä. Tämä maksu suoritetaan ennen kuin auto tilataan ja valmistellaan sinua varten.

  • Vaikutus kuukausimaksuihin: Käsirahan suorittaminen alentaa kuukausittaisia leasingmaksujasi, joten tämä on kustannustehokas vaihtoehto, jos sinulla on käytettävissäsi varoja etukäteen.

  • Ei palauteta: Toisin kuin vakuusmaksua, käsirahaa ei palauteta leasingkauden lopussa.

  • Muuttuvuus: Käsirahan suuruus riippuu tietystä automallista ja tarjouksen ehdoista. Kaikki automallit eivät vaadi käsirahaa; tämä mainitaan selvästi leasingtarjouksessa.

Mikä on vakuusmaksu?

  • Tarkoitus: Joistakin automalleista maksetaan käsirahan sijasta vakuusmaksu. Se toimii leasingyhtiön vakuustoimenpiteenä.

  • Palautettava: Vakuusmaksu palautetaan kokonaisuudessaan auton palautuksen yhteydessä edellyttäen, että auto ei ole vahingoittunut eikä siinä ole ajettu liikaa kilometrejä.

  • Määrä: Kuten käsirahan, myös vakuusmaksun suuruus vaihtelee automallin mukaan, ja se ilmoitetaan leasingtarjouksessa.

Käsirahan ja vakuusmaksun vertailu

Vaikka sekä käsiraha että vakuusmaksu ovat auton leasingvuokraukseen liittyviä etukäteiskustannuksia, niillä on eri tarkoitukset ja erilaiset vaikutukset talouteesi:

  • Käsiraha pienentävät kuukausittaisia leasingkustannuksiasi, mutta niitä ei palauteta.

  • Vakuusmaksu turvaavat vuokrasopimuksen, mutta ne palautetaan täysimääräisesti sopimusehtojen mukaisesti, jos vahinkoja tai sopimusrikkomuksia ei tapahdu.

Vuokraus ilman etukäteiskustannuksia

Joissakin tapauksissa GoMore tarjoaa leasing-vaihtoehtoja, joissa ei vaadita käsirahaa tai vakuusmaksua. Nämä mahdollisuudet tuodaan selkeästi esiin leasingtarjouksessa, jolloin auton leasingvuokraus on suoraviivaista ilman alkuvaiheen taloudellista rasitusta.

Jos haluat yksityiskohtaisempia tietoja käsirahoista, vakuusmaksuista tai muista autoleasingiin liittyvistä erityisehdoista, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Autamme sinua ymmärtämään kaikki leasingsopimukseen liittyvät näkökohdat ja takaamme avoimen ja tyydyttävän kokemuksen.

Löysitkö tarvitsemasi?