Ansaitse lisätuloja jakamalla autoasi

Vuokraa autoasi silloin, kun et käytä sitä itse. Päätä itse hinnoittelusta sekä siitä kuka autoasi vuokraa ja milloin.

Aloita - se on ilmaista
Vakuutuksen tarjoaa

Anna autosi maksaa itse itsensä

Me tarjoamme sinulle työkalut, kuten dynaamisen hinnoittelun ja mahdollisuuden myydä lisäpalveluja, jotta voit maksimoida ansiosi ja minimoida häsläyksen.

Ansaitset 75% kokonaistuloista

Loppuosalla katamme kaskovakuutukset, tiepalvelun ja asiakastukemme huolenpidon.

Harkitse liiketoiminnan rakentamista

Monilla omistajilla on GoMoressa useampia autoja. Me tarjoamme heidän käyttöönsä parhaat työkalut ja asiantuntijuuden vuokrausliiketoiminnan kasvattamiseksi.

Kolme helppoa askelta autosi jakamiseen

1

Ilmoita autosi vuokralle maksutta

Täytä ilmoitukseen perustiedot autosta ja itsestäsi, lataa muutama kuva, ja päätä missä ja milloin haluat autoasi jakaa. Tämä ei vie kuin 5 minuuttia, jonka jälkeen autosi on valmis ensimmäiseen vuokraukseensa.

2

Jaa autosi vaivattomasti

Päivitä autoosi GoMore Keyless-teknologia, ja jaa sitä turvallisesti myös silloin, kun et ole itse paikalla. Vuokralaiset löytävät ja noutavat autosi helposti sovelluksellamme.

Eikö Keyless kiinnosta? Ei hätää, voit myös tavata ihanat jäsenemme kasvotusten, tutustuttaa heidät autosi toimintoihin ja luovuttaa heille avaimet henkilökohtaisesti.

3

Aloita rahan ansaitseminen

Ansiosi siirretään automaattisesti GoMore-tilillesi 24 tuntia vuokrauksen päättymisen jälkeen. Saat myös automaattisen korvauksen esimerkiksi polttoaineesta ja kilometreistä.

Sisältää vakuutusturvan

Jokainen vuokraus on vakuutettu kattavalla kaskovakuutuksellamme, sisältäen 24/7 tiepalvelun.

Lue lisää vakuutuksista
GoMore vertaisvuokraukseen

Kaikille vuokralaisille tehdään turvallisuustarkastus

Varmennamme jokaisen vuokralaisjäsenen ajokortti- ja henkilötiedot ennen kuin he voivat vuokrata auton kauttamme. Vuokrauksen jälkeen voit arvioida vuokralaisesi ja myös he pääsevät antamaan arvionsa sinusta.

Enemmän varauksia GoMore Keylessin avulla

Anna vuokraajien löytää ja noutaa autosi GoMore-sovelluksen avulla. Keyless-autoja vuokrataan keskimäärin jopa viisi kertaa enemmän kuin tavallisia autoja.

Lue lisää aiheesta GoMore Keyless

Omistautunut tiimi tukenasi

Voit joko soittaa tai kirjoittaa tukitiimillemme jos mitä tahansa ongelmia ilmenee ennen, jälkeen tai kesken vuokrauksen.

Meiltä saat myös leasing-palvelut

Liisaa auto meiltä ja vuokraa sitä muille silloin, kun et itse tarvitse autoasi. Valitse itsellesi sopiva sopimus laajasta mallivalikoimastamme.

Katso leasing-tarjouksemme
Leasing car

Älä kuuntele pelkästään meitä

(Kuuntele Sannaa)

Sanna

Tienaan jakamalla autoani GoMoressa, sillä Laajasalossa riittää kysyntää aina muutaman tunnin kauppareissuista yli viikon mittaisiin vuokrauksiin asti. Usein tuntuukin siltä, että autoni on jatkuvasti vuokralla!

Sanna, Jäsen vuodesta 2020

Jakaa Opel Adamia

Minulle autojen vuokrauksesta tuli nopeasti bisnestä. Aloitin yhdellä volkkarilla ja nyt vuosi siitä autoja on jo kymmenkunta.

Kristian

Kristian

Jäsen vuodesta 2022

Jakaa 14 autoa

Laitoin oman leasing-autoni vuokralle pari vuotta sitten. Tämän jälkeen olen jäänyt kuukausittain voitolle keskimäärin vähän yli 20%.

Joel

Joel

Jäsen vuodesta 2020

Jakaa Volkswagen Poloa

Vuokraan GoMoren kautta muutamaa pakettiautoa. Parasta GoMoressa on helppous ja loistava asiakaspalvelu, joka auttaa aina tarpeen tullen.

Valtteri

Valtteri

Jäsen vuodesta 2022

Jakaa kahta pakettiautoa

Usein kysytyt kysymykset

Tuemme laajaa valikoimaa autoja GoMoressa. Tärkeimmät vaatimuksemme ovat, että autosi on alle 15-vuotta vanha ja sen markkina-arvo on korkeintaan 100 000 €.

Saat maksun 24 tunnin kuluttua vuokrauksen päättymishetkestä. Ansiosi siirretään automaattisesti GoMore-tilillesi, jonka jälkeen voit siirtää rahat suoraan pankkitilillesi. Mahdolliset lisäkulut, kuten polttoaine tai ylimääräiset kilometrit, hyvitetään tilillesi yleensä 4 päivää vuokrauksen päättymisen jälkeen.

Autosi vuokrannut henkilö vastaa kaikesta vuokra-aikana käyttämästään polttoaineesta. Auton palautuksen yhteydessä, jos polttoainemäärä eroaa auton noutohetkestä, veloitetaan puuttuvasta polttoaineesta tai hyvitetään ylimääräisestä.

Jokaiseen vuokraukseen sisältyy kiinteä määrä päiväkohtaisia kilometrejä sekä mahdolliset varauksen yhteydessä ostetut lisäkilometrit. Jos autolla on palautushetkellä ajettu enemmän kuin mitä vuokrahintaan sisältyi, saat ylimääräisistä ajokilometreistä lisähyvityksen.

Auton vuokrannut henkilö on vastuussa mahdollisista vuokra-aikana aiheutuvista sakoista tai muista lisäkuluista sekä niiden maksamisesta.

GoMore tarjoaa kaikkiin vuokrauksiin vakuutuksen yhteistyökumppanimme Omocomin kautta. Tämä tarkoittaa, että autosi on vakuutettu, jos jotain odottamatonta tapahtuu vuokrauksen aikana.

Lue lisää vakuutuksista

GoMore Keyless-teknologian avulla vuokralaisesi voivat paikantaa ja noutaa autosi GoMore-sovelluksella, jotta sinun ei tarvitse olla itse paikalla kun autoasi vuokrataan. Koulutettu mekaanikkomme asentaa pienen ja huomaamattoman laitteen autoosi, tai muodostaa langattoman yhteyden suoraan autosi ohjelmistoon.

Lue lisää aiheesta GoMore Keyless

Kyllä. Kaupallisiksi omistajiksi rekisteröidyt yritykset voivat vuokrata autojaan GoMoressa. Yritysten tulee huolehtia auton vakuuttamisesta liikenne- ja kaskovakuutuksin, joihin tulee kuulua 24/7 tiepalvelu. Kaupalliset omistajat saavat tuloina 85% ansioistaan.

Lue vakuutusehtomme

Toki, kunhan omistaja on antanut luvan!
Pääsevätkö koiratkin mukaan?