Miten voimme auttaa?

Apua Yleiset Tili Näin aloitat GoMoren käyttämisen

Näin aloitat GoMoren käyttämisen

Tervetuloa GoMoreen! GoMore on autojen vertaisvuokrausalusta, joka yhdistää ihmisiä ja helpottaa autojen yhteiskäyttöä. Kun jaamme autoja keskenämme, yhä harvemman ihmisen tarvitsee omistaa auto. Autojen jakamisen myötä kaupungeissa on vähemmän tilaa vieviä autoja.

Autojen jakaminen on hyödyllistä paikalliselle ympäristölle, ja se on myös loistava tapa luoda yhteyksiä muihin ihmisiin. Jos olet uusi alustallamme, pääset tästä tutustumaan, miten voit helposti liittyä käyttäjäksi ja alkaa käyttää palveluamme autonvuokraukseen, leasingiin tai kimppakyyteihin.

Luo profiili

Aloittaaksesi GoMore matkasi voit:

  • rekisteröityä verkkosivujemme kautta tai käyttää mobiilisovellustamme, joka on ladattavissa iOS- ja Android-laitteisiin.

  • luoda profiilisi käyttämällä sähköpostiosoitettasi, Google-, Facebook- tai Apple-tunnustasi.

  • napsauttaa kotisivumme tai sovelluksemme oikeassa yläkulmassa olevaa pyöreää kuvaketta ja noudattaa ohjeita.

Profiilin luominen on ilmaista - maksat vasta, kun käytät palveluitamme.

Vahvista tietosi

Turvallisuuden ja luotettavan yhteisön varmistamiseksi vahvista sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi rekisteröitymisen jälkeen. Tämä vaihe on ratkaisevan tärkeä alustamme turvallisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi.

Tutustu alustaan

Nyt kun olet luonut tilisi:

  • Vuokralaisille: Selaa autoja, suodata hakua tarpeidesi mukaan ja löydä täydellinen auto seuraavalle matkallesi.

  • Auton omistajille: Listaa autosi ja aseta omat ehtosi, jotta voit aloittaa tienaamisen. Alustamme avulla voit helposti hallita varauksia ja ottaa yhteyttä vuokraajiin.

Varaa ja lähde

Kun olet löytänyt sopivan auton, tee varaus turvallisen maksujärjestelmämme kautta joko selaimessa tai sovelluksen kautta. Varmistamme, että kaikki maksutapahtumat ovat turvallisia ja helppoja hallita.

Jaa kokemuksesi

Auta muita matkasi jälkeen arvioimalla kokemuksesi. Oivalluksesi auttavat parantamaan ja rikastuttamaan yhteisöämme ja samalla annat muille käsityksen siitä, mitä odottaa.

Oletko jo kuullut GoMore Leasingistä?

GoMore Leasing on paras tapa hankkia auto. Edulliset kuukausittaiset leasingvuokrasopimukset, joihin sisältyvät vakuutukset ja huolto, ovat fiksu valinta niille, jotka eivät halua omistaa autoa. Seuraavassa osiossa kerrotaan, mikä tekee GoMore Leasingista erityisen:

  • Vuokraa autoa eteenpäin: Voit vuokrata leasingautosi GoMorella auttaaksesi kattamaan kustannuksiasi.

  • Ympäristöystävällinen: Jakamalla leasingautosi autat hyödyntämään planeettamme resursseja paremmin.

  • All-inclusive: Nauti matalasta kuukausimaksusta, joka kattaa vakuutukset ja huollot.

Nauti matkastasi

Olet valmis nauttimaan GoMoren eduista. Aja, jaa ja tutustu yhteisöön, joka arvostaa jakamista ja ympäristöystävällistä liikkumista. Tervetuloa mukaan, ja iloista jakamista!

Löysitkö tarvitsemasi?