Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Ehdot vuokra-auton palauttamiselle siistissä kunnossa

Ehdot vuokra-auton palauttamiselle siistissä kunnossa

Vuokra-auton palauttaminen siistissä kunnossa ei ole vain kohteliaisuus, vaan GoMorella edellytetään, että auto palautetaan samassa kunnossa kuin se on noudettukin.

Auton palauttaminen siistissä kunnossa varmistaa, että auto on valmiina seuraavaa vuokraajaa varten ja tämä auttaa myös ylläpitämään vuokrauspalvelumme laadukasta tasoa. Seuraavassa osiossa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä vuokra-auton siisteyden vaatimuksista palautuksen yhteydessä.

Puhtausvaatimukset

Kun vuokraat GoMoren kautta, sinun odotetaan palauttavan auto samassa kunnossa kuin se oli sitä noudettaessa. Tässä on lueteltuna kriteerit:

 • Sisätilojen siisteys: Poista kaikki henkilökohtaiset tavarat ja roskat auton sisätiloista. Pyyhi pinnat ja imuroi lattiat sekä istuimet tarvittaessa, erityisesti, jos vuokra-aikana on syntynyt likaa tai sotkua.

 • Putsaus ulkopuolelta: Ulkopuolella ei saa olla mutaa, likaa tai merkittäviä roskia. Vaikka täysi autonpesu ei aina ole tarpeen, varmista, että auto näyttää edustavalta ja samalta kuin silloin, kun sen otit vastaan.

Lisäkulujen välttäminen

Jos autoa ei palauteta puhtaana, siitä voi aiheutua lisäkuluja:

 • Puhdistuskulut: Jos auto vaatii tavanomaista enemmän huoltoa tai syväpuhdistusta, koska se palautettiin liian likaisena, sinulta voidaan periä vuokrausehdoissa määritelty puhdistuskulu. Tämä maksu kattaa ammattimaiset puhdistuspalvelut, joilla ajoneuvo saadaan takaisin asianmukaiseen kuntoon.

Vinkkejä puhtauden ylläpitämiseen

 1. Pidä siivoustarvikkeita autossa: On suositeltavaa, että autossa on peruspuhdistustarvikkeita, kuten paperipyyhkeitä, vettä ja roskapusseja mahdollisten sotkujen tai roskien varalta.

 2. Käytä auton suojamattoja: Varmista, että autossa on suojamatot käytössä erityisesti huonolla säällä, jotta vältät auton maton likaantumisen mudalla tai vedellä.

 3. Syö varovasti: Yritä välttää syömistä ajoneuvon sisällä tai valitse ruokia, jotka eivät todennäköisesti roisku tai jätä sotkua.

 4. Tupakointi: Muista, että tupakointi autossa on kiellettyä, koska se aiheuttaa sisätiloihin hajuja ja likaa.

Lemmikkieläimet

Jos lemmikkieläimet ovat sallittuja ajoneuvossa:

 • Istuimien suojaus: Suojatkaa istuimet lemmikkien karvoilta ja lialta käyttämällä suojia tai kantokoppaa.

 • Puhdista lemmikkieläinten jäljet: Varmista, että kaikki lemmikkieläinten karvat ja lika on puhdistettu perusteellisesti ajoneuvosta ennen auotn palauttamista.

 • Lupa omistajalta. Huomaa, että lemmikkieläimet ovat sallittuja vain vuokra-autoissa, joiden omistaja on sallinut lemmikkieläimet autossaan. Jos olet epävarma, kysy aina omistajalta, onko lemmikin pitäminen autossaan sallittua.

Lopputarkastus

Tee lopputarkastus ennen auton palauttamista:

 • Tarkista henkilökohtaiset tavarat: Varmista, että kaikki tavarasi on mukanasi.

 • Viime hetken siivous: Siivoa mahdolliset sotkut tai poista roskat.

 • Ota valokuvia: Dokumentoi auton kunto palautuksen yhteydessä todisteeksi sen puhtaudesta.

Noudattamalla näitä ohjeita autat varmistamaan miellyttävän ja reilun kokemuksen kaikille GoMoren käyttäjille. Auton pitäminen siistinä ei ainoastaan ehkäise lisäkulujen aiheutumista, vaan myös edistää vastuullista ja huomaavaista vuokrausyhteisöä.

Löysitkö tarvitsemasi?