Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua auton omistajille Paranna vuokrauskokemustasi GoMore Keylessin avulla

Paranna vuokrauskokemustasi GoMore Keylessin avulla

Paranna vuokrauskokemustasi GoMore Keylessin avulla

Jos olet auton omistajana GoMore:ssa, saatat olla kiinnostunut tehostamaan vuokrausprosessia GoMore Keylessillä. Tämä innovatiivinen teknologia mahdollistaa saumattoman vuokrauskokemuksen, sillä sen avulla vuokralaiset voivat noutaa ja palauttaa autosi ilman fyysistä läsnäoloasi. Tässä artikkelissa on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää GoMore Keylessistä, mukaan lukien sen edut, yhteensopivuusvaatimukset ja kustannukset.

Mikä on GoMore Keyless?

GoMore Keyless on teknologiaratkaisu, joka integroituu GoMore-sovellukseen ja mahdollistaa autojen lukituksen avaamisen ja lukitsemisen sovelluksen kautta, jolloin omistajien ja vuokralaisten välisiä avaintenvaihtoja ei tarvita. Autot, jotka on varustettu GoMore Keyless -järjestelmällä, on merkitty sovelluksessa vihreällä lukkokuvakkeella.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Automaattiset varaushyväksynnät: Kun pikavaraukset on otettu käyttöön, vuokralaisen varaukset voidaan hyväksyä automaattisesti, mikä mahdollistaa noutamisen lyhyellä varoitusajalla.

  • Nouto ja palautus omatoimisesti: Vuokralaiset voivat noutaa ja palauttaa auton itsenäisesti. Heidän on dokumentoitava auton kunto, polttoainetaso ja kilometrit vuokrauksen alkaessa ja päättyessä, mikä takaa avoimuuden ja molempien osapuolien oikeudet.

GoMore Keyless -yhteensopivuus

Voinko saada GoMore Keylessin autooni?

  • Yhteensopivuus: Autosi on oltava yhteensopiva Keyless-tekniikan kanssa ja täytettävä GoMore:n vuokra-autoja koskevat ehdot. Useimmat nykyaikaiset autot soveltuvat tähän tekniikkaan.

  • Edellytykset: Autosi on oltava hyvässä käyttökunnossa, täytettävä turvallisuusstandardit ja oltava alle tietyn määrän vuosia vanha. Otathan meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Hinnoittelu: GoMore Keyless

Tilauksen kustannukset

  • Kuukausimaksu: GoMore Keyless vaatii tilauksen, jonka hinta on kiinteä kuukausihinta. Maksu alkaa siitä päivästä, kun Keyless-laite asennetaan. Ole meihin yhteydessä saadaksesi lisätietoja.

  • Asennus ja ylläpito: GoMore kattaa laitteen asennus- ja poistokustannukset. Laitteen asennuksesta ei aiheudu ennakkokustannuksia.

Tilauksen edut

  • Lisääntynyt kysyntä: Autot, joissa on GoMore Keyless, vuokrataan yleensä useammin niiden tarjoaman helppouden ja käytännöllisyyden vuoksi.

  • Pitkäkestoinen käyttö: Voit pitää Keyless-laitetta autossasi niin kauan kuin haluat, kunhan tilausta ylläpidetään. Jos päätät myydä autosi tai jos se romutetaan, laite on palautettava GoMore:lle.

Yhteenvetona

GoMore Keyless on suunniteltu tekemään autonvuokrauksesta helpompaa ja kätevämpää sekä omistajille että vuokralaisille. Ottamalla tämän tekniikan käyttöön voit lisätä merkittävästi autosi houkuttelevuutta ja käytännöllisyyttä GoMore:ssa, mikä johtaa useampiin varauksiin ja suurempiin tuloihin. Jos olet kiinnostunut GoMore Keylessistä, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Löysitkö tarvitsemasi?