Näin autonvuokraus toimii

Jaa ja hyödynnä autoja lähelläsi olevien ihmisten kanssa.

Löydä auto läheltäsi

Valitse itsellesi parhaiten sopiva auto. Meiltä löydät autoja useisiin eri käyttötarkoituksiin.

Lähetä vuokrapyyntö

Lähetä vuokrapyyntö auton omistajalle. Jotkut omistajat sallivat auton varaamisen välittömästi, toisten on hyväksyttävä pyyntö. Kun vuokraat ensimmäisen kerran, sinua pyydetään antamaan tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja vuokraajaksi hyväksymiseksi.

Hae vuokraajaksi

Nouda auto ja aloita matkasi

Ennen auton noutamista, tarkista auto, polttoainetaso ja mittarilukema (km) yhdessä omistajan kanssa.

Palauta auto

Tankkaa autoon sama määrä polttoainetta kuin mitä siinä oli noutaessasi, ja palauta auto omistajalle. Tarkasta, että kaikki on kunnossa ja luovuta avaimet.

Arvostele kokemuksesi

Arvostele auto ja sen omistaja kertoaksesi muille GoMoren jäsenille kokemuksestasi.

Muita kysymyksiä?

Kuinka maksaminen toimii?

Kaikki maksut käsitellään turvatussa verkko-ympäristössä, eikä auton omistaja saa maksuasi ennen kuin vuokrauksen päättymisestä on kulunut 24 tuntia. Kortiltasi ei myöskään varata minkäänlaisia panttimaksuja.

Mitä minun tulee tehdä ennen kuin pääsen aloittamaan?

Voidaksemme taata jäsenillemme turvallisen yhteisön, varmennamme ja käymme läpi huolellisesti jokaisen uuden GoMore-vuokraajan henkilöllisyyden sekä ajokorttitiedot ennen kuin he voivat lähettää vuokrapyyntöjä omistajille. Pyydämme kuvia mm. ajokortista sekä henkilön kasvoista, ja varmennamme näiden paikkansapitävyyden käyttämällä vahvaa sähköistä tunnistautumismenetelmää (pankkitunnistautuminen). Voit tunnistautua vuokraajaksi joko erikseen, tai ensimmäisen varauksesi yhteydessä.

Kuinka saan auton käyttööni?

Kun omistaja on vahvistanut varauksesi, jaamme kanssasi auton sijainnin. Ennen kuin saat auton käyttöösi, sinun tulee tarkastaa auto yhdessä omistajan kanssa ja täyttää vuokrasopimus.

Mitä autoja voin vuokrata?

GoMore tarjoaa laajan valikoiman eri automerkkejä- ja malleja. Meillä on autoja joka tilanteeseen, olipa se sitten tärkeä tapaaminen tai lomamatka, urheiluauto hauskaa kesäpäivää varten, tai pakettiauto jota tarvitset muuttoon.

Mitä jos jotain sattuu vuokrauksen aikana?

Vuokraukseesi sisältyy vakuutus ja tiepalvelu kumppanimme Omocom kautta. Olet siis vakuutettu, mikäli jotain yllättävää tapahtuu vuokrauksen aikana. Vakuutuksessa on € 750 omavastuu jota voit pienentää. Muistathan lukea myös tarkemmat vakuutusehdot.

Autojen vertaisvuokraus Suomi

Vuokraa tämän tyyppisiä autoja