Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille GoMoren vaatimukset vuokralaisille

GoMoren vaatimukset vuokralaisille

Auton vuokraaminen GoMoren kautta edellyttää tiettyjen vaatimusten täyttämistä, jotta voimme varmistaa turvallisen ja luotettavan kokemuksen sekä vuokralaisille että omistajille. Seuraavassa kerrotaan, mitä sinun on tiedettävä vuokralaisille asetettavista vuokrausvaatimuksista kaikilla markkinoillamme:

Yleiset vaatimukset

  • Ikäraja: Vuokralaisten on täytettävä tietyt ikävaatimukset, jotta vuokrausvakuutuksemme kattaa heidät ja heidät voidaan siten hyväksyä vuokraamaan. Tarkista eri markkinoiden erityiset ikävaatimukset alla olevista linkeistä.

  • Ajokortti: Vuokralaisella on oltava voimassa oleva ajokortti, joka tunnustetaan vuokrausmaassa. Kansainvälisiltä vuokralaisilta saatetaan vaatia kansainvälisen ajokortin esittämistä kansallisen ajokortin lisäksi.

  • Varmennus: Kaikkien vuokralaisten on käytävä läpi henkilöllisyyden varmennusprosessi, johon sisältyy ajokortin, puhelinnumeron ja sähköpostin tarkistaminen. Joillakin markkinoilla saatetaan vaatia muita asiakirjoja.

Maakohtaiset vuokralaisvaatimukset

Yksityiskohtaiset maakohtaiset vuokralaisvaatimukset löydät kunkin maan osalta alla olevista linkeistä:

Ymmärtämällä ja noudattamalla näitä vaatimuksia vuokralaiset voivat varmistaa sujuvan ja miellyttävän vuokrakokemuksen GoMorella. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä tukitiimiimme.

Löysitkö tarvitsemasi?