GoMore Keyless

Enemmän vuokrauksia, paljon helpommin

Anna vuokraajien noutaa ja palauttaa autosi ilman apuasi

Miten GoMore Keyless toimii

Keyless-laite asennetaan autoosi

Keyless palvelun avulla vuokralaiset löytävät ja noutavat autosi GoMore-sovelluksella. Riippuen autostasi, koulutettu mekaanikko joko asentaa autoosi pienen laitteen, tai yhdistää sen Keyless-palveluun digitaalisesti. Asennus on ilmainen.

Saat enemmän vuokrapyyntöjä ja varauksia

Aktiiviset GoMore Keyless-autot saavat jopa viisi kertaa enemmän varauksia kuin muut autot. Päätät kuitenkin aina itse milloin autosi on saatavilla, ja kuka sen voi vuokrata.

Vuokralaisesi hoitaa loput

Vuokralaisesi noutavat ja palauttavat auton ilman apuasi. He dokumentoivat auton kunnon ottamalla valokuvia. Sovellus lukee polttoainetason sekä kilometrimittarin lukeman automaattisesti, ja lisäkulut hoituvat automaattisesti.

Kiinnostuitko? Täytä lomake, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

GoMore -jäsen?

Lue lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

Turvallinen teknologia ja vuokraus

Ainoastaan vuokraajasi voi noutaa auton

Kun vuokraat autosi, varkauksilta suojaava ajonestolaite aktivoituu. Moottori voidaan käynnistää vain, jos auton vuokrannut henkilö avaa ovet.

Jokainen vuokralainen on vahvistettu toimestamme

Varmennamme jokaisen vuokralaisen henkilöllisyyden pankkitunnistautumisella ennen ensimmäistä GoMore-vuokrausta.

Omocom vakuuttaa autosi

Vakuutuskumppanimme Omocom vakuuttaa autosi koko vuokrauksen ajan - aivan kuten kaikki muutkin GoMore vuokraukset.

Luotettava teknologia ja turvallinen asennus

Käytämme markkinoiden johtavaa Keyless-teknologiaa, joka on käytössä jo tuhansissa ilman avaimia toimivissa autoissa ympäri maailmaa. Asennus tapahtuu nopeasti, ja sen tekee aina valtuutettu ja koulutettu mekaanikko.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä se maksaa?

GoMore Keyless-laitteen pitäminen maksaa € 25 tai € 15 (jos sinulla on vähintään 2 autoa vuokralla GoMoressa) per kuukausi, ja se asennetaan autoon valtuutetun asennuskumppanimme toimesta Suomessa. GoMore vastaa laitteen asennus-ja poistokuluista. Auton omistajana sinun tulee sitoutua vähintään kolmen kuukauden tilausjaksoon.

Onko Keyless mahdollista asentaa autooni?

GoMore Keyless voidaan asentaa useimpiin suosittuihin automalleihin, joten olethan yhteydessä, niin varmistamme autosi yhteensopivuuden. Keyless kehittyy jatkuvasti, joten asennus voi olla mahdollinen vaikka autosi ei täyttäisikään edellä mainittuja vaatimuksia.

Kuinka usein autoani vuokrataan Keylessin avulla?

Vuokrausten määrä riippuu auton sijainnista, hinnasta, ja päiväkohtaisesta saatavuudesta. Keskimäärin Keyless-autoja vuokrataan Tanskan ja Ruotsin kaupunkialueilla viisi kertaa enemmän kuin autoja, joissa Keyless-vuokrausta ei ole saatavilla. Esimerkiksi Kööpenhaminassa ja Tukholmassa kuukauden jokaisena päivänä saataville merkittyjä autoja vuokrataan tyypillisesti 15 päivää kuukaudessa. Suosittelemme noudattamaan hinnoitteluohjeitamme, jotka näkyvät autoprofiilin luontivaiheessa sekä auton hinnoitteluasetuksissa.

Missä ja milloin GoMore Keyless on saatavilla?

Tarjoamme tällä hetkellä GoMore Keyless-asennuksia autoihin pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo & Vantaa) sekä Turussa ja Tampereella, mutta pyrimme tuomaan Keylessin saataville koko maahan pian. Mikäli asut muualla ja olet kiinnostunut GoMore Keylessista, olethan yhteydessä, niin teemme parhaamme järjestääksemme asennuksen autoosi mahdollisimman nopeasti.

Mistä voin tietää, että vuokraaja on tankannut auton eikä varauksen kilometrimäärää ole ylitetty?

Autoosi asennettu Keyless-laite ilmoittaa auton polttoaineenkulutuksen ja ajetun kilometrimäärän suoraan sovelluksellemme. Näin voimme käsitellä esimerkiksi vuokrauksen aikana syntyneet polttoaine-ja kilometrikohtaiset lisäkulut automaattisesti.