Tesla autojen yksityisleasing

Liisaa upouusi Tesla Model 3 yksityisleasing edullisesti GoMorelta. Liisatessasi Tesla Model 3 Standard Range Plussan, et liisaa mitä tahansa autoa, vaan maailman myydyimmän sähköauton - ja syystä, tällä hetkellä tarjoamme Tesla Model 3: n markkinoiden parhaaseen hintaan! Tesla Model 3 on myös luokiteltu maailman myydyimmäksi sähköautoksi. Löydät useita edullisia leasing-tarjouksia Teslalta sekä useilta muilta valmistajilta GoMoresta.

Tesla yksityisleasing-tarjouksemme ovat saatavilla edullisella 36 kuukauden leasing-ajalla.

Katso kaikki leasing-tarjoukset

Voimassa olevat Tesla leasing tarjoukset

Katso kaikki leasing-tarjoukset

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun. Laita autosi vuokralle GoMoreen, ja anna sen kattaa kulujasi.

Tesla leasing

GoMore Leasingin avulla saat upouuden Teslan kiinteään kuukausihintaan, mukaan lukien tiepalvelun, rengaspaketin ja paljon muuta. Ei käsirahaa, eikä ennakkomaksuja ja valitset itse kilometrien määrän. GoMore tarjoaa ainutlaatuisen leasing-sopimuksen, sillä voit vuokrata GoMore leasing autoasi muille, kun et itse käytä sitä ja kattaa uuden leasing auton kuukausikulusi jopa kokonaan!

Tesla leasing-auton noutaminen onnistuu useista eri kaupungeista. Voit pyytää Tesla leasing-tarjouksen yhteydessä leasing-kumppaniltamme edullista tarjousta myös auton toimittamisesta kotiovellesi.
Leasing-auton toimitusaika riippuu aina toimittajan varastotilanteesta. Kun olet tilannut leasing-auton, noutoaika sovitaan kanssasi. Näin voit noutaa leasing-autosi sinulle parhaiten sopivana päivänä ja kellonaikana. Kun leasing-sopimuksesi päättyy, yksityisleasingkumppanimme on sinuun yhteydessä ja ohjeistaa sinua leasing-autosi palautuksessa.

Edulliset leasing-tarjouksemme sisältävät huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun

GoMore Leasing tarjoaa sinulle upouuden Tesla leasing-auton kiinteään kuukausihintaan, mukaan lukien tiepalvelun, rengaspaketin ja paljon muuta. Ei käsirahaa, ei ennakkomaksuja, ja valitset aina itse kilometrien määrän leasing-jaksolle. Näin Teslan liisaus on GoMoren kautta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Kaikki yksityisleasing-tarjouksemme sisältävät aina leasing-ajalle tiepalvelun ja rengaspaketin lisäksi myös toimitus- ja ensirekisteröintikulut. Vakuutuksen, rengassäilön ja huollon sijaisauton voit lisätä leasing-tarjoukseemme edullisesti lisäpalveluina.

Liisaa Tesla ja jälleenvuokraa leasing-autoasi silloin, kun et käytä sitä itse

GoMore Yksityisleasing mahdollistaa leasing-autosi jälleenvuokrauksen silloin, kun autosi muuten seisoisi pysäköitynä. Näin voit kattaa leasing-kulujasi silloin, kun et käytä leasing-autoasi itse. Tällä tavoin autat hyödyntämään paremmin planeettamme olemassa olevia resursseja, samalla kun vähennät omia kuukausittaisia ​​leasing-kustannuksiasi. GoMore Leasing mahdollistaa siis edullisen autojen yksityisleasingin, sillä aktiivisimmat Tesla leasing-auton liisanneet omistajajäsenemme voivat kattaa jälleenvuokrauksella leasing kuukausikulunsa jopa kokonaan.

Lue lisää GoMoren leasing-autojen jälleenvuokrauksesta täältä .

Mitä yksityisleasing autoja on saatavilla?

Meillä on laaja valikoima edullisia yksityisleasing autoja ja tavoitteenamme onkin tarjota sinulle parhaat leasing-tarjoukset sisältäen monenlaisia leasing-autoja pienemmästä kaupunkiautosta suuremman kokoluokan tilavaan perheautoon.

GoMore Leasing tarjoaa myös muita suosittuja automerkkejä, kuten Toyota, Nissan, Kia, Scoda ja monia muita.

Automerkit ja mallit

GoMoresta voit liisata useita eri automerkkejä ja malleja