Miten voimme auttaa?

Apua Yleiset Maksut ja palautukset Näin maksat varauksen

Näin maksat varauksen

Varauksesi maksaminen GoMorella on saumaton ja turvallinen prosessi, joka on suunniteltu sekä käytännöllisyyden että turvallisuuden varmistamiseksi. Näin suoritat maksun:

1. Valitse maksutapa

Varaushetkellä sinua pyydetään valitsemaan maksutapa. GoMore hyväksyy useita eri maksutapoja. Varmista, että maksutietosi ovat ajan tasalla ja oikein, jotta vältyt viivästyksiltä.

2. Turvallinen maksuprosessi

Kun olet valinnut maksutavan ja syöttänyt tietosi, maksusi käsitellään turvallisessa ympäristössä. GoMore käyttää alan standardien mukaisia turvatoimia tietojesi suojaamiseksi ja maksutapahtuman eheyden varmistamiseksi.

3. Vahvistus

Kun maksusi on käsitelty onnistuneesti, saat vahvistusviestin verkkosivustolla tai sovelluksessa riippuen siitä, missä teit varauksen. Vahvistus lähetetään myös sähköpostitse GoMore-tiliisi liitettyyn osoitteeseen.

Tärkeää

Huomaa, että kaikki GoMoren maksut on suoritettava alustamme kautta. Maksaminen alustan ulkopuolella ei ole sallittua ja saattaa johtaa tilin sulkemiseen.

Vinkkejä sujuvaan maksuprosessiin

  • Tarkista korttitietosi: Varmista, että korttitietosi on syötetty oikein ja että kortillasi on riittävästi varoja.

  • Käytä päivitettyä selainta tai sovellusta: Parhaan käyttökokemuksen saat varmistamalla, että käytät GoMore-sovelluksen uusinta versiota tai nykyistä verkkoselainta.

  • Ota ilmoitukset käyttöön: Ota sähköposti- tai sovellusilmoitukset käyttöön, jotta saat välittömiä päivityksiä maksutilanteestasi.

Jos kohtaat ongelmia maksuprosessin aikana, katso vianmääritysvinkkejä Maksuvirheiden ohjeosiosta tai ota yhteyttä asiakastukitiimiimme.

Löysitkö tarvitsemasi?