Näin autonvuokraus toimii

Jaa ja hyödynnä autoja lähelläsi olevien ihmisten kanssa.

Löydä auto läheltäsi

Löydä auto läheltäsi

Löydä oikea auto milloin ja missä sitä tarvitset. Meillä on eri eutoja eri tarkoituksiin.

Varaa auto

Varaa auto

Joko pikavaraa tai lähetä omistajalle pyyntö. Ensimmäisen kerran kun vuokraat, pyydämme sinulta tietoja henkilöllisyytesi varmistamiseksi.

Hanki vuokraajan hyväksyntä
Nouda auto ja aloita matkasi

Nouda auto ja aloita matkasi

Enne auton noutamista, tarkista auto, sen polttoainetaso ja mittarilukema yhdessä omistajan kanssa.

Palauta auto

Palauta auto

Tankkaa auto samalle tasolle kuin se oli sitä noutaessa ja palauta se omistajalle. Tarkista, että auton suhteen kaikki on ok ja palauta avaimet.

Arvostele kokemuksesi

Arvostele kokemuksesi

Arvostele auto, ja kerro muille GoMoren jäsenille kokemuksestasi.

Muita kysymyksiä?

Kuinka maksaminen toimii?

Kaikki maksut käsitellään turvatussa verkko-ympäristössä, eikä auton omistaja saa maksuasi ennen kuin vuokrauksen päättymisestä on kulunut 24 tuntia. Kortiltasi ei myöskään varata minkäänlaisia panttimaksuja.

Mitä minun tulee tehdä ennen kuin pääsen aloittamaan?

Voidaksemme taata jäsenillemme turvallisen yhteisön, varmennamme ja käymme läpi huolellisesti jokaisen uuden GoMore-vuokraajan henkilöllisyyden sekä ajokorttitiedot ennen kuin he voivat lähettää vuokrapyyntöjä omistajille. Pyydämme kuvia mm. ajokortista sekä henkilön kasvoista, ja varmennamme näiden paikkansapitävyyden käyttämällä vahvaa sähköistä tunnistautumismenetelmää (pankkitunnistautuminen). Voit tunnistautua vuokraajaksi joko erikseen, tai ensimmäisen varauksesi yhteydessä.

Kuinka saan auton käyttööni?

Kun omistaja on vahvistanut varauksesi, jaamme kanssasi auton sijainnin. Ennen kuin saat auton käyttöösi, sinun tulee tarkastaa auto yhdessä omistajan kanssa ja täyttää vuokrasopimus.

Mitä autoja voin vuokrata?

GoMore tarjoaa laajan valikoiman eri automerkkejä- ja malleja. Meillä on autoja joka tilanteeseen, olipa se sitten tärkeä tapaaminen tai lomamatka, urheiluauto hauskaa kesäpäivää varten, tai pakettiauto jota tarvitset muuttoon.

Mitä jos jotain sattuu vuokrauksen aikana?

Vuokraukseesi sisältyy vakuutus ja tiepalvelu kumppanimme Omocom kautta. Olet siis vakuutettu, mikäli jotain yllättävää tapahtuu vuokrauksen aikana. Vakuutuksessa on € 750 omavastuu jota voit pienentää. Muistathan lukea myös tarkemmat vakuutusehdot.

Autojen vertaisvuokraus Suomi

Vuokraa tämän tyyppisiä autoja