Näin autonvuokraus toimii

Jaa ja hyödynnä autoja lähelläsi olevien ihmisten kanssa.

Löydä auto läheltäsi

Löydä auto läheltäsi

Löydä itsellesi sopiva auto, missä sitä ikinä tarvitsetkin. Meillä on erilaisia autoja moniin eri tarkoituksiin.

Varaa auto

Varaa auto

Pikavaraa tai lähetä omistajalle varauspyyntö. Ennen ensimmäistä vuokraustasi pyydämme sinulta tietoja henkilöllisyytesi varmistamiseksi.

Vahvista itsesi vuokraajaksi
Nouda auto ja aloita matkasi

Nouda auto ja aloita matkasi

Ennen auton noutamista, tarkista auto, sen polttoainetaso ja mittarilukema yhdessä omistajan kanssa.

Palauta auto

Palauta auto

Tankkaa auto samalle tasolle, kuin se oli sitä noutaessa ja palauta se omistajalle. Tarkista, että auton suhteen kaikki on kunnossa ja palauta avaimet.

Arvostele kokemuksesi

Arvostele kokemuksesi

Arvostele auto, ja kerro muille GoMoren jäsenille kokemuksestasi.

Muita kysymyksiä?

Kuinka maksaminen toimii?

Kaikki maksut käsitellään turvallisesti verkossa, eikä auton omistaja saa maksua ennen kuin vuokrauksen päättymisestä on kulunut 24 tuntia.

Mitä minun tulee tehdä ennen kuin pääsen aloittamaan?

Voidaksemme taata jäsenillemme turvallisen yhteisön, varmennamme ja käymme läpi huolellisesti jokaisen uuden GoMore-vuokraajan henkilöllisyyden sekä ajokorttitiedot ennen kuin he voivat lähettää vuokrapyyntöjä omistajille. Pyydämme kuvia mm. ajokortista sekä henkilön kasvoista, ja varmennamme näiden paikkansapitävyyden käyttämällä vahvaa sähköistä tunnistautumismenetelmää (pankkitunnistautuminen). Voit tunnistautua vuokraajaksi joko erikseen, tai ensimmäisen varauksesi yhteydessä.

Kuinka saan auton käyttööni?

Kun omistaja on vahvistanut varauksesi, jaamme kanssasi auton sijainnin. Ennen kuin saat auton käyttöösi, sinun tulee tarkastaa auto yhdessä omistajan kanssa ja täyttää vuokrasopimus.

Mitä autoja voin vuokrata?

GoMore tarjoaa laajan valikoiman eri automerkkejä- ja malleja. Meillä on autoja joka tilanteeseen, olipa se sitten tärkeä tapaaminen tai lomamatka, urheiluauto hauskaa kesäpäivää varten tai pakettiauto, jota tarvitset muuttoon.

Mitä jos jotain sattuu vuokrauksen aikana?

Vuokraukseesi sisältyy vakuutus ja tiepalvelu kumppanimme Omocom kautta. Olet siis vakuutettu, mikäli jotain yllättävää tapahtuu vuokrauksen aikana. Vakuutuksessa on € 1000 omavastuu jota voit pienentää. Muistathan lukea myös tarkemmat vakuutusehdot.