Auton vuokraus Tampereella

Vuokraa auto GoMoresta - ja säästä sekä aikaa että rahaa. Vuokraamalla auton läheltäsi saat helposti ja nopeasti käyttöösi auton erilaisiin tarpeisiin. Auton vuokraus onnistuu helposti GoMore-sovelluksen avulla. Valitse sijainti, vuokrauksen ajankohta ja pääset selailemaan erilaisia vuokra-autoja Tampereella useista eri hintaluokista.

Tampereella on kattava valikoima erilaisia vuokra-autoja ja voit löytää niitä ympäri kaupunkia. GoMorelta voit vuokrata auton tunniksi, päiväksi, viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa - sinä päätät!

GoMoren vuokra-autot ovat aina automaattisesti vakuutettuja ja kaikkien autojen ajamiseen vaaditaan vain B-luokan ajokortti. Voit vuokrata auton Tampereella siis täysin huoletta. GoMoren autonvuokraus perustuu jakamiseen, eli meiltä löytyvät ajoneuvot ovat yleensä paikallisten ihmisten tai pienyritysten omistamia. Siksi löydätkin GoMore-vuokra-autoja usein ihan läheltäsi.

Vuokratessasi auton GoMoren kautta autat myös ympäristöä, sillä kauttamme vuokrattavissa olevat jaetut autot ovat tehokas tapa vähentää liikenteen ympäristöpäästöjä sekä liiallisia automääriä kaupungeissa, kuten Tampereella.

Vuokraa auto moneen eri tarpeeseen Tampereella

Vuokraa auto erilaisia tilanteita varten. Tampereelta löydät vuokrapakettiautoja, joita voit hyödyntää esimerkiksi muutossa tai Ikea-reissulla. Lisäksi Tampereelta löytyy kattava valikoima kaupunkiautoja, joilla on mukava ajaa kaupungin sykkeessä. Tampereen laajasta valikoimasta löytyy myös suosittuja sähköautoja, avoautoja sekä matkailuautoja. Olipa tarpeesi mikä tahansa - meiltä löydät sinulle sopivan vuokra-auton.

Auton vuokraus nopealla aikataululla onnistuu erinomaisesti GoMoren kautta. Tällaisissa tilanteissa suosittelemme valitsemaan hakukriteereiksi pikavarauksella ja Keyless-ominaisuuksilla varustetut vuokra-autot. Näin ollen sinun ei tarvitse odottaa vuokra-autosi varauksen vahvistusta, eikä kenenkään ei tarvitse tulla luovuttamaan sinulle avaimia. Saat auton käyttöösi siis heti, kun sinulle sopi, ja voit olla täysin omien aikataulujesi varassa.

Autonvuokraus Tampereella - asiakkailtamme kuultua

“Veimme lapset Särkänniemeen ja lähdimme kaverin kanssa fiilistelemään kesäpäivää avoautolla, jonka vuokrasin GoMorelta“ Kai 44v, Tampere.

“Löysin lähialueeltani farkun isompia ostoksia varten. Auton sai helposti ja nopeasti käyttöön GoMore-sovellusta käyttämällä.“ Liisa 51v, Tampere

“Lähdimme GoMore-autolla Ikeaan tyttäreni kanssa hänen muuttaessa ensimmäiseen omaan kotiinsa. Meillä oli hauska reissu yhdessä!” Päivi 55v, Tampere

“Kaveriporukastani kenelläkään ei ole omaa autoa. Vuokrasimme porukalla viikonlopuksi auton, jotta pääsimme mökille” Oscar 23v, Tampere

Autonvuokraus Tampere - usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä autonvuokraus Tampereella maksaa?

Vuokrahintamme ovat autonomistajien itse määrättävissä, eli he voivat päättää vuokra-autojen päiväkohtaiset hinnat. Näin ollen voit löytää vuokra-auton hyvinkin edullisesti nopeallakin aikataululla. Valikoimastamme löydät edulliset, pienet kaupunkiautot aina alkaen 30 € päivähinnalla tai voit vastaavasti kokeilla uusia ja hyvin varusteltuja sähköautoja, joiden päivävuokra on hieman hintavampi.

Keskimäärin auton vuokraaminen GoMoren kautta onkin jopa 30 % edullisempaa, kuin useimpien perinteisten autovuokraamojen kautta. Emme myöskään veloita luottokortiltasi omavastuuvarauksia!

Onko auto vakuutettu?

GoMoren kautta vuokrattavat autot ovat aina automaattisesti ja kattavasti vakuutettuja. Yksi GoMore-autovuokrauksen monista eduista onkin se, että jokainen vuokra-auto on vakuutettu ja vuokralaisen omavastuu on aina enintään 750 € vuokra-auton vahinkoa kohden sellaisessa harvinaisessa tilanteessa, jossa jotain odottamatonta tapahtuisi auton vuokra-aikana.

Lisäksi vuokra-autojen online-varauksen yhteydessä voit aina halutessasi alentaa vuokra-auton enimmäisomavastuun 250 € tai 0€ saakka. Vuokra-auton omavastuun alentaminen maksaa vain 10 € - 20 € päivässä – vuokra-auton merkistä tai arvosta riippumatta.

Reissuni venyy, voiko auton vuokra-aikaa jatkaa?

Kun vuokraat auton GoMoresta, voit muokata vuokravaraustasi helposti varauksen asetuksista. Jos tarpeesi autolle näyttää venyvän, voit siis kätevästi pyytää vuokra-aikaan jatkoa auton omistajalta. Auton omistajan tulee hyväksyä vuokrauksen pidennys.

Mihin vuokra-autot on parkkeerattu?

GoMoresta vuokrattavissa olevat vuokra-autot ovat saatavilla ympäri Tamperetta, sekä kadunvarsipysäköinneiltä että yksityisiltä pysäköintialueilta. Katso autohaustamme suuntaa-antava sijainti (~100m tarkkuudella), ja tarkan sijainnin saat tietoosi aina hyvissä ajoin ennen vuokrauksen alkamisaikaa.

Saanko autoni toimitettuna?

Vuokra-auton toimitus vuokrausta varten onnistuu sellaisten GoMore-autojen kohdalla, joiden autoprofiiliin on merkattu “toimitus”. Voit myös suodattaa autohaussa ainoastaan sellaiset vuokra-autot, joiden omistaja tarjoaa toimituspalvelua. Omistaja määrittää toimituspalvelulle hinnan, joka näkyy varausvaiheessa.

Mitä etuja on vuokrata auto GoMorelta Tampereella?

Tampereella auton vuokrausta tarjoavia toimijoita on monia, ja eri vaihtoehtojen vertailu on usein vaikeaa. Alta löydät muutaman hyvän syyn vuokrata meidän kauttamme:

GoMore autonvuokrauksen hyödyt jäsenillemme ovat mm.

Edullisuus. Auton vuokraus kauttamme Tampereella on usein jopa 30% edullisempaa kuin tavallisilta autonvuokraamoilta vuokrattaessa.

Helppous. Kun vuokraat GoMoresta, saat sen käyttöösi jopa 3 minuutissa sovelluksellamme. Kun olet rekisteröitynyt vuokralaiseksi, pääset lähettämään vuokrapyyntöjä vapaasti yli tuhannesta autosta. Tampereella vuokra-auto löytyy usein ihan läheltä naapurustostasi!

Valikoiman laajuus. Tampereelta löydät eri kokoisia autoja moneen eri tarpeeseen, useilla eri ominaisuuksilla ja varustelutasoilla.

Kaikki vuokraukset ovat vakuutettuja. Jokainen autonvuokraus on kattavasti vakuutettu, ja voit halutessasi laskea omavastuutasi edullisesti jopa nollaan euroon asti.

Ympäristöystävällisyys. Autojen jakaminen on tutkimusten mukaan resurssitehokasta, ja vähentää yksityisautoilusta johtuvia hiilidioksipäästöjä. Kun jaat autoja kanssamme, on se fiksua myös planeettamme näkökulmasta!

Kysyttävää auton vuokrauksesta Tampereella?

Jos vuokrauksesta herää kysymyksiä, niin voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteessa support@gomore.fi tai soittamalla numeroon +358 9 42450192. Avulias asiakastukemme on auki arkipäivisin klo 09-12, ja lounastauon jälkeen taas klo 13-16.