Autonvuokraus kohteessa Helsinki

Auton vuokraus kaupungissa Helsinki on kätevää GoMoren kautta ja usein läheltäsi löytyykin edullinen vuokra-auto, jonka voit ottaa helposti käyttöön GoMore-sovelluksella. GoMoresta löydät laajan valikoiman edullisia vuokra-autoja erilaisiin käyttötarpeisiin Helsingistä.

Laaja ja edullinen vuokra-autovalikoima keskeisillä sijainneilla Helsingissä, helppo online-varaus sekä ystävälliset, omia autojaan vuokraavat paikalliset autonomistajat takaavat sen, että GoMoren kautta tehty autonvuokraus on myös ympäristön kannalta kestävää. Tehtävämme on vähentää autojen määrää kaduilla tarjoamalla jaettuja vuokra-autoja kaupungeissa kuten Helsinki. Yksi kestävän kehityksen ongelmista, jota yritämme auttaa ratkaisemaan kestävän ja edullisen autonvuokrauksen avulla kaupungeissa, on liiallinen autojen määrä kaupungeissa – eikä Helsinki ole poikkeus.

Auton vuokraaminen Helsingissä GoMoresta on helppoa. Varaa auto verkosta tai näppärästi GoMore-sovelluksen kautta.

Helsinki ja autonvuokraus: Vuokra-auto kaikkiin tarpeisiisi

GoMoresta saat vuokra-auton kaikkiin tarpeisiisi ja Helsingistä löytyykin laaja valikoima vuokra-autoja kaikkiin käyttötarpeisiisi. Tarvitsetko ketterän kaupunkiauton asioiden hoitamiseen, ison pakun muuttoa varten tai esimerkiksi näyttävämmän auton työtapaamisia varten? Kaikkien näiden vuokraaminen Helsingissä onnistuu helposti ja nopeasti GoMore-sovelluksen avulla.

Voit valita vuokra-ajan itse, joten autonvuokraus onnistuu lyhyestä parin tunnin vuokrauksesta aina pidempiin useamman kuukauden pituisiin vuokrauksiin. Etsit vain haluamasi vuokra-auton Helsingistä, valitset vuokra-ajan ja lähetät vuokrapyynnön.

Yllättikö autontarve? Helsingistä löytyy useita vuokra-autoja, joissa on Keyless-järjestelmä ja pikavarausmahdollisuus. Tällaisen auton vuokraamalla vuokrapyyntösi vahvistetaan välittömästi, eikä sinun tarvitse odotella auton omistajaa tuomaan sinulle avaimia, vaan saat auton parissa minuutissa käyttöösi GoMore-sovelluksen avulla. Voit siis ottaa auton käyttöön täysin omien aikataulujesi puitteissa!

Kaikki vuokra-autot Helsingissä

Vuokraa sähköauto Helsingistä

Vuokraa pakettiauto Helsingistä

Vuokraa farmariauto Helsingistä

Vuokralaisten kokemuksia: Kuinka autonvuokraus toimii kaupungissa Helsinki?

“Naapurustossani on useita vuokra-autoja, joita olen vuokrannut GoMoren kautta erilaisiin tarpeisiin. Auton saa käyttöön helposti ja nopeasti tarpeen iskiessä.“ - Jani 29v, Helsinki

“Vuokrasin pakettiauton kaverini muuttoa varten ja yllätyin kuinka helppoa se oli. Helsingistä löytyi paljon vuokrapakettiautoja edulliseen hintaan.“ - Liisa 51v, Helsinki

“GoMoren vuokra-autot ovat olleet autottoman lapsiperheen päivien pelastus. Olemme vuokranneet autoja mökkireissuja ja lasten harrastuksia varten useamman kerran.” - Laura 43v, Helsinki

Vuokraa auto kaupungissa Helsinki - UKK

Kuinka paljon auton vuokraaminen Helsingissä maksaa?

GoMoressa autojen omistajat hinnoittelevat vuokra-autonsa itse ja hinta vaihtelee autosta, sijainnista ja ajankohdasta. riippuen. Näppärän kaupunkiauton kaupungissa Helsinki saa esimerkiksi vuokrattua noin 30 € päivähinnalla. Verrattuna perinteisiin autovuokraamoihin, GoMoresta auton vuokraaminen on usein jopa 30 % halvempaa.

Onko vuokraukset vakuutettu?

Kaikki GoMoren kautta tehdyt vuokraukset sisältävät aina automaattisesti kattavan kaskovakuutuksen. Tämä onkin yksi ehdottomista eduista GoMore-autovuokrauksessa ja vahingon sattuessa vuokrauksen aikana on vuokralaisen maksettavaksi koituva omavastuu aina maksimissaan 750 € vahinkoa kohden.

Vuokratessasi autoa voit myös halutessasi tiputtaa vakuutuksen omavastuuosuuden 250 € tai jopa 0 € asti. Omavastuun alentaminen on edullista ja maksaa vain 10-20 € per päivä, huolimatta auton merkistä, mallista tai arvosta.

Mihin vuokra-autot on pysäköity?

GoMoressa olevat vuokra-autot on parkkeerattu ympäri Helsinkiä. Autolla voi olla esimerkiksi asukaspysäköintitunnus, jolloin se on parkkeerattu tietyn alueen kadunvarsipysäköintiin tai sillä voi olla oma yksityinen parkkipaikka. Näet vuokra-auton suuntaa antavan sijainnin (~100 metriä) autoa varatessasi ja tarkka sijainti kerrotaan sinulle ennen vuokrauksen alkua.

Noudanko auton itse vai toimitetaanko se minulle?

Lähtökohtaisesti vuokra-auto noudetaan omistajan ilmoittamasta osoitteesta ja myös palautetaan samaan paikkaan. Helsinki on myös täynnä vuokra-autoja, joiden omistaja tarjoaa toimitusmahdollisuutta. Tällaisten autojen autoprofiiliin on merkattu tiedot toimitusmahdollisuudesta. Voit myös etsiä GoMoren autohausta pelkästään toimitusta tarjoavia autoja. Auton omistaja määrittää toimitusetäisyyden ja toimitusmaksun itse ja näet nämä varausta tehdessäsi.

Miksi minun kannattaisi valita vuokra-auto GoMoresta kaupungissa Helsinki?

Vuokra-autoja tarjoavia toimijoita on Helsingissä useita ja eri yritysten ja siten parhaiden vaihtoehtojen vertailu voi olla haastavaa. Alle on listattu muutama hyvä syy ottaa vuokra-auto GoMoresta kohteessa Helsinki.

GoMore autonvuokrauksen hyödyt jäsenillemme ovat mm.

Edullisuus. Auton vuokraaminen Helsingissä on GoMoren kautta yleensä jopa 30 % edullisempaa kuin jos vuokraisit auton perinteisiltä autovuokraamoilta.

Helppous. Kun vuokraat auton GoMoresta Helsingissä, saat auton parhaimmillaan käyttöön alle 3 minuutissa GoMore-sovelluksen avulla. Kun rekisteröidyt vuokralaiseksi, voit valita tarvitsemasi auton sadoista vaihtoehdoista. Lähimmät autot ovat yleensä naapurissasi!

Valikoiman laajuus. Helsinki on täynnä erilaisia vuokra-autoja. Tarvitset sitten pienen kaupunkiauton asioiden hoitamiseen, pakettiauton muuttoa varten tai farmariauton mökkireissulle, niin löydät kaikki kätevästi GoMoresta.

Kaikki vuokraukset ovat vakuutettuja. Kaikki GoMoren kautta tehdyt autonvuokraukset on vakuutettu laajalla kaskovakuutuksella, jonka omavastuuosuuden voit halutessasi laskea edullisesti jopa nollaan euroon asti.

Ympäristöystävällisyys. Autojen jakaminen on hyvä tapa hyödyntää olemassa olevia resursseja ja vähentää autojen määrää Helsingissä. Samalla vähennämme myös autoilusta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä.

Kysymyksiä auton vuokraukseen liittyen?

Onko sinulla kysyttävää liittyen autonvuokraukseen Helsingissä? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@gomore.fi tai soita numeroon +358 9 42450192. Asiakastukemme on avoinna arkisin klo 09-12 ja 13-16.