Farmariauton vuokraus GoMoresta

Vuokraa farmariauto GoMorelta ja säästä aikaa sekä rahaa. Saat auton käyttöön helposti ja nopeasti esimerkiksi mökkireissuja varten vuokraamalla sen läheltäsi. GoMore-sovelluksen avulla vuokraus onnistuu vaivattomasti. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi sijainti sekä vuokrauksen ajankohta, niin pääset selailemaan laajaa farmariautovalikoimaamme.

Voit vuokrata farmariauton useista eri kaupungeista ympäri Suomea. Autoja löytyy niin Helsingistä, Vantaalta, Espoosta, Turusta, Tampereelta kuin Oulustakin. GoMoresta löydät siis vuokrattavia farmariautoja missä ikinä oletkin. Tarvitset farmariautoa sitten kauppareissulle isompia ostoksia tai mökkireissua varten, GoMoresta löydät laajan valikoiman erilaisia farmariautoja. Laajasta valikoimastamme farmariautoja löytyy mm. Skoda Octavia, Toyota Corolla, Toyota Auris, Volkswagen Passat tai Audi A4.

Vuokratessasi farmariauton GoMoresta on se aina automaattisesti vakuutettu. Voit vuokrata farmariauton GoMorelta siis täysin huoletta. GoMoressa vuokrattavat autot ovat joko yksityishenkilöiden tai pienyritysten omistamia. Tämän vuoksi löydät vuokrattavia farmariautoja usein ympäri kaupunkeja.

Farmariauton vuokraaminen GoMoresta auttaa myös ympäristöä, sillä autojen jakaminen on tehokas ja helppo tapa vähentää liikenteen ympäristöpäästöjä, sekä vähentää autojen määrää kaupungeissa.

Katso kaikki vuokrattavat farmariautot

Katso suosittuja farmariautoja

Vuokraa farmariauto eri tarpeisiin

Vuokraa farmariauto erilaisia tilanteita varten. Farmariauton vuokraus on yleistä esimerkiksi harrastuksiin kulkemisessa, mökkireissuja varten tai kun on tarve tehdä isompia ostoksia. GoMorelta löytyykin hyvin kilpailukykyisillä hinnoilla olevia farmariautoja kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Mikäli tarvitset farmariauton nopealla aikataululla, onnistuu sen vuokraaminen GoMoren kautta helposti ja vaivattomasti. Suosittelemme etsimään pikavarauksella ja Keyless-ominaisuuksilla varustettuja farmariautoja, jolloin vuokrapyyntösi vahvistetaan heti ja saat auton käyttöösi omien aikataulujesi mukaan.

Farmariauton vuokraus - kokemuksia

“Vuokrasin farmariauton GoMoren kautta mökkireissulle. Auto oli loistavassa kunnossa ja kaikki sujui hienosti. “ - Petri 35v, Helsinki

“Löysin lähialueeltani farkun isompia ostoksia varten. Auton sai helposti ja nopeasti käyttöön GoMore-sovellusta käyttämällä.“ - Liisa 51v, Tampere

“Olen vuokrannut GoMoren kautta farmariautoja satunnaista golfharrastusta varten. Autot ovat olleet poikkeuksetta moitteettomassa kunnossa ja omistajat mukavia.” - Jari 48v, Espoo

Farmariauton vuokraus - usein kysyttyjä kysymyksiä

Paljon farmariauton vuokraaminen maksaa?

GoMoressa autojen omistajat voivat itse määrittää auton vuokrahinnan. Tämän vuoksi voit löytää farmariauton erittäin edulliseen hintaan nopeallakin aikataululla

Farmariauton vuokraaminen GoMoren kautta onkin useasti jopa 30 % edullisempaa verrattuna perinteisiin autovuokraamoihin. Emme myöskään veloita luottokortiltasi omavastuuvarauksia!

Onko auto vakuutettu?

GoMoren kautta vuokrattavat farmariautot ovat aina automaattisesti vakuutettuja. Yksi GoMore-autovuokrauksen monista eduista on se, että jokainen vuokra-auto on vakuutettu ja mikäli vuokrauksen aikana sattuu vahinko on vuokralaisen omavastuu aina enintään 750 € vahinkoa kohden.

Varatessasi autoa voit myös alentaa vakuutuksen enimmäisomavastuun 250 € tai kokonaan jopa 0 € saakka. Omavastuun alentaminen maksaa ainoastaan 10-20 € per päivä, riippumatta auton merkistä tai arvosta.

Mihin vuokrafarmarit on pysäköity?

GoMoresta vuokrattavat farmariautot on pysäköity ympäri kaupunkia. Auto voi olla pysäköitynä joko kadunvarteen tai omalle yksityiselle pysäköintialueelle. Näet auton suuntaa-antavan sijainnin (~100m tarkkuudella) auton profiilista vuokrausta tehdessäsi ja tarkan sijainnin saat tietoosi ennen vuokrauksen alkamista.

Voinko tilata farmariauton toimituksella?

Voit pyytää farmariauton omistajaa toimittamaan auton sinulle, mikäli autoprofiiliin on merkattu toimitusmahdollisuus. Voit myös etsiä ainoastaan sellaisia farmariautoja, joille tarjotaan toimitusta. Auton omistaja määrittää itse hinnan ja toimitusetäisyyden autolle ja nämä näkyvät auton varausvaiheessa.

Miksi minun kannattaisi vuokrata farmariauto juuri GoMoresta?

GoMore farmariautonvuokrauksen hyödyt jäsenillemme ovat mm.

Edullisuus. Farmariauton vuokraus GoMoresta on usein jopa 30% edullisempaa kuin vuokratessa perinteisiltä autovuokraamoilta.

Helppous. Vuokratessasi farmariauton GoMoresta, saat sen käyttöösi jopa 3 minuutissa sovelluksellamme. Rekisteröidyttyäsi vuokralaiseksi, pääset lähettämään vuokrapyyntöjä yli tuhannesta autosta. Useimmiten vuokrattava farmariauto löytyy lähistöltäsi!

Valikoiman laajuus. GoMoresta löydät useita erilaisia farmariautoja moneen eri tarpeeseen. Voit myös etsiä autoa tarvitsemillasi ominaisuuksilla ja varusteilla.

Kaikki vuokraukset ovat vakuutettuja. Jokainen farmariautonvuokraus on kattavasti vakuutettu, ja voit halutessasi laskea omavastuutasi edullisesti jopa nollaan euroon asti.

Ympäristöystävällisyys. Autojen jakaminen on tutkimusten mukaan resurssitehokasta, ja vähentää yksityisautoilusta johtuvia hiilidioksipäästöjä. Kun jaat farmariautoja kanssamme, on se fiksua myös planeettamme näkökulmasta!

Kysyttävää farmariauton vuokrauksesta?

Mikäli sinulla on kysyttävää farmariauton vuokraukseen liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteessa support@gomore.fi tai soittamalla numeroon +358 9 42450192. Asiakastukemme palvelee arkisin klo 09-12 ja 13-16.