Pakettiauton vuokraus GoMoresta

Vuokraa pakettiauto GoMoresta - ja säästä sekä aikaa että rahaa. Vuokraamalla pakettiauton läheltäsi saat helposti ja nopeasti esimerkiksi muuton hoidettua. Pakettiauton vuokraus onnistuu helposti GoMore-sovelluksen avulla. Valitse sijainti, vuokrauksen ajankohta ja pääset selailemaan erilaisia vuokrapakettiautoja useista eri hintaluokista.

Vuokrapakettiautoja löydät useista eri kaupungeista, kuten Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Tampereelta, Turusta, Oulusta ja Jyväskylästä. GoMoresta löydät siis vuokrapakettiautoja ympäri Suomea.

Käyttötarpeistasi riippuen, voit vuokrata pakettiauton monilla eri ominaisuuksilla - kuten mahdollisimman ison pakun muuttoon tai näppärän pikkupakun vaikkapa remonttitarvikkeiden kuljetukseen. Laajana valikoimaamme vuokrattavia pakettiautoja kuuluu mm. Opel VIVARO, Mercedes Vito, Renault Master, Ford Transit tai Citroen Jumper.

GoMoren vuokrapakettiautot ovat aina automaattisesti vakuutettuja ja kaikkien pakujen ajamiseen vaaditaan vain B-luokan ajokortti. Voit vuokrata pakettiauton GoMorelta siis täysin huoletta. GoMoren autonvuokraus perustuu jakamiseen, eli meiltä löytyvät ajoneuvot ovat yleensä paikallisten ihmisten tai pienyritysten omistamia. Siksi löydätkin GoMore-vuokrapakettiautoja usein ympäri kaupunkia.

Vuokratessasi pakettiauton GoMoren kautta autat myös ympäristöä, sillä kauttamme vuokrattavissa olevat jaetut autot ovat tehokas tapa vähentää liikenteen ympäristöpäästöjä sekä liiallisia automääriä kaupungeissa.

Linkki pakettiautohakuun

Linkkejä suosittuihin pakettiautoihin

Vuokraa pakettiauto moneen eri tarpeeseen

Vuokraa pakettiauto erilaisia tilanteita varten. Pakettiauton vuokraus GoMoren kautta on yleistä esimerkiksi muuttoa varten, Ikea-reissuille tai isompien tavaroiden kuljetukseen. Erityisesti edullinen vuokrapakettiauto kiinnostaa eri kaupungeissa ja meiltä GoMorelta löytyykin hyvin kilpailukykyisillä hinnoilla olevia vuokrapakettiautoja. Usein olemmekin Suomen halvin paikka vuokrata paku!

Pakettiauton vuokraus nopealla aikataululla onnistuu erinomaisesti GoMoren kautta. Tällaisissa tilanteissa suosittelemme valitsemaan hakukriteereiksi pikavarauksella ja Keyless-ominaisuuksilla varustetut vuokrapakettiautot. Näin ollen sinun ei tarvitse odottaa pakettiautosi varauksen vahvistusta, eikä kenenkään ei tarvitse tulla luovuttamaan sinulle avaimia. Saat pakettiauton käyttöösi siis heti, kun sinulle sopi, ja voit olla täysin omien aikataulujesi varassa.

Ymmärrämme hyvin myös sen, että erilaiset tilanteet vaativat erilaisia autoja. GoMoren kattavasta autovalikoimasta löydätkin vuokrapakettiautoja pienistä pakuista suurimpienkin tavarankuljetukseen soveltuviin pakettiautoihin. Lisäksi valikoimastamme löytyy inva-auton vuokratarpeisiin soveltuvia vuokrapakettiautoja, joissa on inva/tavaranostin.

Pakettiautonvuokraus - asiakkailtamme kuultua

"Vuokrasin pakettiauton GoMoren kautta muuttoa varten. Kaikki sujui oletetusti ja vuokraaminen oli helppoa." Minna 30v, Helsinki

"Sain muutaman tunnin sisällä pakettiauton äkillisen tarpeen iskiessä. Auto löytyi läheltä ja sovelluksen avulla sain sen nopeasti käyttööni.“
Mika 43v, Turku

“Lähdimme GoMore-autolla Ikeaan tyttäreni kanssa hänen muuttaessa ensimmäiseen omaan kotiinsa. Meillä oli hauska reissu yhdessä!” Päivi 55v, Tampere

“GoMoresta vuokrattava pakettiauto toimii keikkalevan muusikon tarpeisiin loistavasti, sillä kerran kuukaudessa käytöllä ei vielä kannata omaan pakuun investoida." Oskari 33v, Oulu

Pakettiautonvuokraus - usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä pakettiauton vuokraus GoMoresta maksaa?

Vuokrahintamme ovat autonomistajien itse määrättävissä, eli he voivat päättää vuokrapakettiautojen päiväkohtaiset hinnat. Näin ollen voit löytää vuokrapakettiauton hyvinkin edullisesti nopeallakin aikataululla.

Esimerkiksi isomman, uudehkon ja mukavan muuttoauton (esim. MB Sprinter, Ford Transit, Opel Movano tai Citroen Jumper) voit vuokrata päiväksi käyttöösi noin 60-80 eurolla. Pienempiä tavarankuljetukseen sopivia autoja (esim. VW Transporter, VW Caddy, MB Vito, Renault Kangoo tai Opel Combo) löytyy jopa 50 € päivähintaan.

Keskimäärin pakettiauton vuokraaminen GoMoren kautta onkin jopa 30 % edullisempaa, kuin useimpien perinteisten autovuokraamojen kautta. Emme myöskään veloita luottokortiltasi omavastuuvarauksia!

Onko auto vakuutettu?

GoMoren kautta vuokrattavat pakettiautot ovat aina automaattisesti ja kattavasti vakuutettuja. Yksi GoMore-autovuokrauksen monista eduista onkin se, että jokainen vuokra-auto on vakuutettu ja vuokralaisen omavastuu on aina enintään 750 € vuokra-auton vahinkoa kohden sellaisessa harvinaisessa tilanteessa, jossa jotain odottamatonta tapahtuisi auton vuokra-aikana.

Lisäksi vuokrapakettiauton online-varauksen yhteydessä voit aina halutessasi alentaa vuokra-auton enimmäisomavastuun 250 € tai 0€ saakka. Vuokra-auton omavastuun alentaminen maksaa vain 10 € - 20 € päivässä – vuokra-auton merkistä tai arvosta riippumatta.

Muuttoni venyy, voiko pakettiauton vuokra-aikaa jatkaa?

Kun vuokraat pakettiauton GoMoresta, voit muokata vuokravaraustasi helposti varauksen asetuksista. Jos muuttosi näyttää menevän pitkäksi, voit siis kätevästi pyytää pakettiauton vuokra-aikaan jatkoa auton omistajalta. Auton omistajan tulee hyväksyä vuokrauksen pidennys.

Mihin vuokrapakut on parkkeerattu?

GoMoresta vuokrattavissa olevat pakettiautot ovat saatavilla ympäri kaupunkia, sekä kadunvarsipysäköinneiltä että yksityisiltä pysäköintialueilta. Katso autohaustamme suuntaa-antava sijainti (~100m tarkkuudella), ja tarkan sijainnin saat tietoosi aina hyvissä ajoin ennen vuokrauksen alkamisaikaa.

Voinko tilata pakettiauton toimitettuna?

Pakettiauton toimitus vuokrausta varten onnistuu sellaisten GoMore-pakettiautojen kohdalla, joiden autoprofiiliin on merkattu “toimitus”. Voit myös suodattaa autohaussa ainoastaan sellaiset pakettiautot, joiden omistaja tarjoaa toimituspalvelua. Omistaja määrittää toimituspalvelulle hinnan, joka näkyy varausvaiheessa.

Miksi minun kannattaisi vuokrata pakettiauto juuri GoMoresta?

Pakettiauton vuokrausta tarjoavia toimijoita on monia, ja eri vaihtoehtojen vertailu on usein vaikeaa. Alle olemme listanneet muutaman mielestämme hyvän syyn pakettiauton vuokraukselle kauttamme.

GoMore pakettiautonvuokrauksen hyödyt jäsenillemme ovat muun muassa:

Edullisuus. Pakettiauton vuokraus kauttamme on usein jopa 30% edullisempaa kuin tavallisilta autonvuokraamoilta vuokrattaessa.

Helppous. Kun vuokraat pakettiauton GoMoresta, saat sen käyttöösi jopa 3 minuutissa sovelluksellamme. Kun olet rekisteröitynyt vuokralaiseksi, pääset lähettämään vuokrapyyntöjä vapaasti yli tuhannesta autosta. Usein pakettiauto löytyy vuokralle läheltä naapurustostasi!

Laaja valikoima. Meiltä löydät eri kokoisia pakettiautoja moneen eri tarpeeseen, useilla eri ominaisuuksilla ja varustelutasoilla.

Turvallisuus. Jokainen pakettiautonvuokraus on kattavasti vakuutettu, ja voit halutessasi laskea omavastuutasi edullisesti jopa nollaan euroon asti. Tarjoamme myös 24/7 käytettävissä olevan Tiepalvelun ilman omavastuuta. Autonomistajat varmistavat, että pakettiautot ovat hyväkuntoisia jotta voit itse keskittyä ajamiseen. Elektroniset vuokrasopimuksemme pitävät huolen siitä, että pakettiauton nouto sekä palautus sujuvat helposti, ja pakettiauton kunto tulee dokumentoitua ennen ja jälkeen vuokrauksen.

Ihmisläheinen asiakastuki. Ystävälliset paikalliset asiakaspalvelijamme ovat jatkuvasti käytettävissäsi, ja he vastaavat pakettiautonvuokrausta koskeviin kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Keyless-vuokrauksissa autamme puhelimitse klo 24:00 asti joka päivä - myös viikonloppuisin. Mikäli taas jotain yllättävää sattuisi tien päällä, niin tiepalvelukumppanimme asiakastuki on käytettävissäsi 24/7.

Ympäristöystävällisyys. Autojen jakaminen on tutkimusten mukaan resurssitehokasta, ja vähentää yksityisautoilusta johtuvia hiilidioksipäästöjä. Kun jaat pakettiautoja kanssamme, on se fiksua myös planeettamme näkökulmasta!

Kysyttävää pakettiauton vuokrauksesta?

Jos pakettiauton vuokrauksesta herää kysymyksiä, niin voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteessa support@gomore.fi tai soittamalla numeroon +358 9 42450192. Avulias asiakastukemme on auki arkipäivisin klo 09-12, ja lounastauon jälkeen taas klo 13-16.