Autonvuokraus kaupungissa Turku

Auton vuokraus kaupungissa Helsinki on kätevää GoMoren kautta ja usein läheltäsi löytyykin halpa vuokra-auto, jonka voit ottaa helposti käyttöön GoMore-sovelluksella. GoMoresta löydät laajan valikoiman edullisia vuokra-autoja erilaisiin käyttötarpeisiin.

Löydät vuokra-auton kaupungissa Turku näppärästi GoMore-sovelluksen avulla. Auton vuokraus GoMoren kautta on huoletonta, sillä vuokratessasi meiltä voit olla varma, että kaikki automme ovat aina kattavasti vakuutettuja vuokrauksen alusta loppuun. GoMoren kautta vuokrattujen autojen omavastuu on aina maksimissaan 750 €, mutta voit halutessasi laskea omavastuun edullisesti jopa kokonaan 0 € asti.

Vuokra-auto kaikkiin tarpeisiisi

Ajele kauniina kesäpäivänä uudella Teslalla tai vuokraa pakettiauto muuttoa varten. Oli sinulla tarvetta sitten lyhyelle parin tunnin vuokraukselle tai pidemmälle lomamatkalle, GoMoren laajasta valikoimasta löytyy varmasti tarpeisiisi sopiva vuokra-auto kaupungissa Turku.

Mikäli tarvitset auton nopealla varoitusajalla käyttöösi, löytyy kaupungista Turku useita Keyless-järjestelmällä ja Pikavaraus-mahdollisuudella varustettuja vuokra-autoja, jotka hyväksyvät vuokrapyyntösi välittömästi. Saat auton siis käyttöösi GoMore-sovelluksella parhaimmillaan muutamissa minuuteissa, täysin omien aikataulujesi mukaan!

Kaikki vuokra-autot kaupungissa Turku

Suositut vuokra-autot kaupungissa Turku

Autonvuokraus kaupungissa Turku – vuokralaisten kokemuksia

“Löysin GoMoresta muuttoa varten erinomaisen pakettiauton aivan naapuristani. Auton käyttöönotto oli sovelluksen avulla todella helppoa!“ - Petteri 31v, Turku

“Vuokraamani autot ovat aina olleet siistissä kunnossa ja omistajat mukavia. Vuokrapyyntöihin on yleensä vastattu todella nopeasti.“ - Johanna 43v, Turku

“Oli tarve sitten IKEAssa käyntiä varten tai mökkireissulle, GoMoren kautta on useamman kerran löytynyt tarpeisiini sopiva vuokra-auto.” - Laura 29v, Turku

Auton vuokraus kaupungissa Turku – usein kysyttyä

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa?

GoMoressa autojen omistajat voivat hinnoitella vuokra-autonsa itse. Autojen päivähinta riippuu autosta, sen sijainnista ja vuokra-ajankohdasta. Vuokra-auton saa kaupungissa Turku käyttöönsä jopa noin 30 € hinnalla.

Perinteisiin autovuokraamoihin verrattuna auton vuokraus GoMoresta kaupungissa Turku on keskimäärin jopa 30 % edullisempaa.

Onko vuokraukset vakuutettu?

Kaikki GoMoren vuokra-autot on aina automaattisesti vakuutettu kattavalla kaskovakuutuksella. Mahdollisen vahingon sattuessa vuokralaisen omavastuuosuus on aina enintään 750 €.

Halutessasi voit laskea vakuutuksen omavastuuosuuden 250 euroon tai jopa kokonaan 0 euroon asti edullisesti vain 10-20 eurolla per päivä.

Minne vuokra-autot on pysäköity?

GoMoren vuokra-autot kohteessa Turku on pysäköity ympäri kaupunkia. Auto voi olla pysäköity kadun varteen asukaspysäköintitunnuksella, tai sillä voi olla oma nimetty parkkiruutu. Näet vuokra-auton sijainnin n. 100 metrin tarkkuudella vuokrausta tehdessäsi ja tarkan sijainnin saat tietoosi ennen vuokrauksen alkua.

Täytyykö minun noutaa auto itse vai voinko saada sen toimitettuna?

Sekä että. Lähtökohtaisesti vuokra-auto on noudettava ja palautettava omistajan merkitsemään sijaintiin, mutta Turusta löytyy myös autoja, joiden omistaja tarjoaa auton toimitusta. Mikäli omistaja tarjoaa toimitusta, on siitä merkattu tieto autoprofiiliin. Voit myös suodattaa hakutuloksista pelkästään toimitusta tarjoavat autot. Auton omistajat määrittävät itse toimitussäteensä ja mahdollisen toimitusmaksun.

Miksi minun kannattaisi valita vuokra-auto GoMoresta kaupungissa Turku?

GoMore pakettiautonvuokrauksen hyödyt jäsenillemme ovat mm.

Edullisuus. GoMoren vuokra-autot kaupungissa Turku ovat jopa 30 % edullisempia kuin perinteisillä autovuokraamoilla.

Helppous. Vuokratessasi auton GoMoresta, voit saada sen käyttöösi jopa muutamassa minuutissa GoMore-sovelluksella. Useimmiten sopiva auto löytyy aivan naapuristasi.

Valikoiman laajuus. Auton vuokraus kaupungissa Turku onnistuu, oli tarpeesi sitten mikä tahansa. GoMoresta löydät ketteriä kaupunkiautoja, pakettiautoja, isoja farmariautoja ja jopa tyylikkäämpiä edustusautoja.

Kaikki vuokraukset ovat vakuutettuja. Kaikki GoMore-vuokraukset on vakuutettu kattavalla kaskovakuutuksella, jonka omavastuuosuus on mahdollista tiputtaa jopa kokonaan 0 euroon hyvin edullisesti.

Ympäristöystävällisyys. Vuokraamalla yksityisomisteisia autoja vähentämään autojen määrää Turussa ja samalla vähentämään autoilun aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä.

Kysymyksiä auton vuokraukseen liittyen?

Heräsikö sinulla kysyttävää liittyen autonvuokraukseen kaupungissa Turku. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen support@gomore.fi tai soittamalla numeroon +358 9 42450192. Asiakastukemme palvelee arkisin klo 9-12 ja 13-16.