Autonvuokraus kohteessa Vantaa

Vuokraa auto GoMoresta - säästä aikaa ja rahaa! Vuokraa helposti läheltäsi Vantaalta erilaisiin tarpeisiin. Käytä GoMore-sovellusta auton vuokraamiseen. Valitse sijainti ja ajankohta, ja voit selata monipuolisia vuokra-autoja Vantaalla eri hintaluokista.

Vantaalla on runsaasti erilaisia vuokra-autoja, joita voit löytää ympäri kaupunkia. GoMoren avulla voit vuokrata auton tunneiksi, päiviksi, viikonlopuiksi tai pidemmäksi ajaksi - päätä itse!

GoMoren vuokra-autot ovat aina vakuutettuja, ja niitä voi ajaa B-luokan ajokortilla. Vuokraa auto Vantaalta huoletta. GoMore perustuu jakamiseen, joten löydät usein paikallisten tai pienyritysten omistamia autoja läheltäsi.

Vuokraa auto moniin tarpeisiin Vantaalla. Valikoimastamme löytyy pakettiautoja muuttoihin, kompakteja kaupunkiautoja ja suosittuja sähköautoja. Vuokraa auto nopeasti GoMoren kautta, ja suosittelemme pikavarauksella ja Keyless-ominaisuudella varustettujen autojen valintaa kiiretilanteissa. Näin saat auton heti, ilman odottelua.

Kaikki vuokra-autot Vantaalla

Vuokraa sähköauto Vantaalta

Vuokraa pakettiauto Vantaalta

Autonvuokraus Vantaalla - Asiakkaiden kokemuksia

“Vuokrasin GoMorelta avoauton ja lähdimme kaverin kanssa Särkänniemeen kesäpäivää fiilistelemään.” - Kai, 44v, Vantaa

“Tarvitsin auton isojen ostosten tekemiseen lähialueelta. Sain auton kätevästi ja nopeasti GoMore-sovelluksen avulla.” - Liisa 51v, Vantaa

“Tyttäreni muutti omaan kotiin, ja lähdimme GoMore-autolla Ikeaan. Meillä oli hauska päivä yhdessä!” - Päivi, 55v Vantaa

“Kaveriporukassamme kukaan ei omista autoa, joten vuokrasimme GoMoren kautta auton mökkireissua varten.” - Oscar 23v, Vantaa

Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta

Paljonko GoMoren autonvuokraus maksaa?

Vuokrahinnat määräytyvät automaattisesti autonomistajien toimesta, joten voit löytää edullisen vuokra-auton nopeasti. Tarjolla on budjettivaihtoehtoja sekä laadukkaampia sähköautoja, joiden päivähinnat vaihtelevat.

Onko vuokra-auto vakuutettu?

Kyllä, GoMoren vuokra-autot ovat aina kattavasti vakuutettuja. Omavastuu on enintään 750 € vahinkotapauksissa, ja voit alentaa sen 250 € tai jopa 0 € saakka edullisesti.

Voinko jatkaa vuokra-aikaa?

Kyllä, voit muokata vuokrausta tarpeen mukaan GoMoren kautta. Omistajan on hyväksyttävä jatkoaika.

Missä vuokra-autot ovat parkissa?

Vuokra-autoja löytyy ympäri kaupunkia, kadunvarsilta ja yksityisiltä pysäköintialueilta. Tarkan sijainnin saat ennen vuokrauksen alkua.

Voinko tilata auton toimitettuna?

Toimituspalvelu on mahdollista, jos autoprofiilissa on merkintä “toimitus”. Omistaja määrittelee toimituksen hinnan.

Miksi valita GoMore autonvuokraus?

GoMore tarjoaa edullisen, helpon ja monipuolisen tavan vuokrata auto. Valitse meidät Vantaan vuokra-autotarpeisiisi, ja auta samalla ympäristöä jakamalla autoja. Yli tuhannesta autosta löydät sopivan juuri sinulle.

Edullisuus. GoMoren kautta vuokraaminen voi olla jopa 30 % halvempaa kuin perinteiset autovuokraamot.

Helppous. Sovelluksemme avulla saat auton käyttöösi nopeasti, ja voit valita lähialueesi autoista.

Laaja valikoima. Valitse eri kokoisia ja varusteltuja autoja eri tarpeisiin.

Turvallisuus. Kaikki vuokraukset ovat vakuutettuja, ja voit laskea omavastuusi halutessasi.

Ympäristöystävällisyys. Autojen jakaminen vähentää ympäristöpäästöjä.

Tarvitsetko lisätietoja?

Jos sinulla on kysyttävää auton vuokraamisesta, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@gomore.fi tai soita numeroon +358 9 42450192. Asiakastukemme on käytettävissä arkisin klo 09-12 ja 13-16. Valitse GoMore autonvuokraukseen Vantaalla!