Näin autonvuokraus toimii

Jaa ja hyödynnä autoja lähelläsi olevien ihmisten kanssa.

Löydä Keyless-auto läheltäsi

Löydä Keyless-auto läheltäsi

Löydä sopiva auto juuri silloin kun sitä tarvitset. Keyless-autot voidaan avata sovelluksen avulla ilman auton omistajan läsnäoloa.

Varaa auto

Varaa auto

Joko pikavaraat haluamasi auton tai lähetät pyynnön omistajalle. Ensimmäisen kerran kun vuokraat, sinulta pyydetään tietoja henkilöllisyytesi varmistamiseksi.

Vahvista itsesi vuokraajaksi
Avaa auto puhelimellasi

Avaa auto puhelimellasi

Annamme sinulle auton tarkan sijainnin 30 minuuttia ennen vuokrauksen aloitusta. Käytä sovellusta vaurioiden, polttoainetason, ja mittarilukeman tarkastamiseen. Tämän jälkeen voit avata auton.

Palauta auto

Palauta auto

Palauta se lähelle noutopaikkaa. Otat kuvia auton kunnosta ennen kuin varmistat polttoainetason ja mittarilukeman. Jätä avaimet autoon ennen kuin suljet sen sovelluksella.

Arvostele kokemuksesi

Arvostele kokemuksesi

Arvostele auto ja kerro muille GoMoren jäsenille kokemuksestasi.

Muita kysymyksiä?

Kuinka maksaminen toimii?

Kaikki maksut käsitellään turvallisesti verkossa, eikä auton omistaja saa maksua ennen kuin vuokrauksen päättymisestä on kulunut 24 tuntia.

Mitä minun tulee tehdä ennen kuin pääsen aloittamaan?

Voidaksemme taata jäsenillemme turvallisen yhteisön, varmennamme ja käymme läpi huolellisesti jokaisen uuden GoMore-vuokraajan henkilöllisyyden sekä ajokorttitiedot ennen kuin he voivat lähettää vuokrapyyntöjä omistajille. Pyydämme kuvia mm. ajokortista sekä henkilön kasvoista, ja varmennamme näiden paikkansapitävyyden käyttämällä vahvaa sähköistä tunnistautumismenetelmää (pankkitunnistautuminen). Voit tunnistautua vuokraajaksi joko erikseen, tai ensimmäisen varauksesi yhteydessä.

Mitä jos jotain sattuu vuokrauksen aikana?

Vuokraukseesi sisältyy vakuutus ja tiepalvelu kumppanimme Omocom kautta. Olet siis vakuutettu, mikäli jotain yllättävää tapahtuu vuokrauksen aikana. Vakuutuksessa on € 1000 omavastuu jota voit pienentää. Muistathan lukea myös tarkemmat vakuutusehdot.

Mitä autoja voin vuokrata?

GoMore tarjoaa laajan valikoiman eri automerkkejä- ja malleja. Meillä on autoja joka tilanteeseen, olipa se sitten tärkeä tapaaminen tai lomamatka, urheiluauto hauskaa kesäpäivää varten tai pakettiauto, jota tarvitset muuttoon.