Auton vuokraus Jyväskylässä GoMoren kautta on helppo tapa löytää vuokra-auto läheltäsi. Jyväskylästä löytyy useisiin tarkoituksiin halpa vuokra-auto, joka on helppo ottaa käyttöön kännykkäsovelluksen avulla. Sovelluksestamme kuin myös nettisivuiltamme voit selata kattavaa valikoimaan vuokra-autoista ja valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon.

GoMoren kautta vuokra-auto Jyväskylästä on aina automaattisesti kattavasti vakuutettu koko vuokra-aikasi ajaksi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia. Vuokra-auton varaus onnistuu näppärästi netistä tai sovelluksestamme, jolloin voit päättää milloin ja millaiseen tarpeeseen vuokra-auton tarvitset. Jos valitset Keyless vuokra-auton pääset aloittamaan sekä lopettamaan vuokrauksen sovelluksemme avulla. Me haluamme mahdollistaa sen, että autonvuokraus Jyväskylässä on kätevää, mutta myös edullista. Vuokratessasi auton GoMoren kautta, emme veloita luottokortilta katevarausta omavastuun merkeissä, joten voit säästää rahasi itse reissuun!

Autonvuokraus kaupungissa Jyväskylä on stressitöntä, sillä jokainen autoistamme on vakuutettu ja vuokralaisena omavastuusi on aina enintään 750 €. Omavastuu on niitä harvinaisia tilanteita varten, jolloin jokin menee pieleen tai jotain odottamatonta sattuu. Vuokrauksen online-varauksen yhteydessä omavastuuta voi kuitenkin aina pienentää 250 € saakka, jolloin alentaminen maksaa päiväkohtaisesti 10 € lisää vuokrauksen päälle. Tämä on kuitenkin vuokra-auton merkistä ja arvosta riippumatonta. On siis saman tekevää ajatko Teslaa vai edullista pientä vuokra-autoa - omavastuu on aina yhtä matala. Autonvuokraus Jyväskylässä tapahtuu siis hyvin pienellä riskillä ja voit silloin keskittyä ainoastaan matkaasi.

Me tuomme yhteen ihmiset, joilla on auton tarve, mutta ei kuitenkaan tarve omistaa autoa itse sekä auton omistajat, jotka ovat ystävällisiä paikallisia ja haluavat jakaa oman käyttöasteensa mukaan autonsa muille. Näin voimme yhdessä parantaa autojen hyötykäyttöä kaupungeissa. Me emme halua nähdä autoja turhaan tukkimassa katuja ja seisomassa käyttämättöminä päivästä toiseen, vaan haluamme kannustaa kaikkia jakamaan autonsa muiden hyödyksi, jotta jo olemassa olevia resursseja voitaisiin hyödyntää mahdollisimman hyvin. Kestävä ja edullinen autonvuokraus on meidän missiomme ydin.

Meiltä löydät laajan valikoiman sähkövuokra-autoja sekä hybridivuokra-autoja merkeiltä, kuten Tesla, BMW, Volvo, Kia ja Volkswagen. Jos et ole kokeillut sähköautoa vielä, voit huoletta kokeilla sitä GoMoren kautta vaikka vain muutamaksi tunniksi. Suosittelemme myös vuokraamaan auton Jyväskylässä oman autosi huollon ajaksi. Voit valita unelmiesi auton tai hyödyntää laajaa edullisten vuokra-autojen valikoimaamme.

Vuokra-auto GoMoren kautta Jyväskylässä on helppoa ja vaivatonta, sillä voit itse päättää vuokra-aikasi keston. Jos tarve vuokra-autolle on pieni, voit helposti vuokrata auton vain muutamaksi tunniksi. Vastaavasti voit selata vuokra-auto valikoimastamme auton viikonlopuksi tai vaikka pidemmälle reissulle useammaksi viikoksi - sinä päätät. Meiltä saat edullisen vuokra-auton Jyväskylästä aina lyhytaikaisesta vuokrauksesta pitkäaikaiseen leasingiin.

Vuokraa auto GoMorelta ja saat sen keskimäärin 30 % edullisemmin kuin perinteisiltä autovuokraamoista. Vaikka meillä on edullisia vuokra-autoja Jyväskylässä, kaikki vuokra-automme ovat silti kattavasti vakuutettuja. Meidän tapoihin ei myöskään kuulu veloittaa luottokortiltasi omavastuuta katevarauksena ennen vuokrauksen alkua, joten autonvuokraus Jyväskylässä on edullista ja helppoa!

Tutustu Jyväskylän vuokra-autoihin nettisivuiltamme tai lataa GoMoren sovellus ja valitse itsellesi sopiva auto käyttötarkoituksen ja -ajan mukaan. Nauti reissustasi GoMoren kanssa!