Kuinka olen vakuutettu GoMore Leasingin kautta?

Yksityisleasing > Kuinka olen vakuutettu GoMore Leasingin kautta?

GoMore Leasingin kautta voit halutessasi sisällyttää vakuutusyhtiö IF:n leasing-palveluamme varten suunnitteleman vakuutuspaketin leasing-sopimuksesi hintaan. Vakuutus kattavuus ja vakuutusehdot esitellään yksityiskohtaisesti kun viimeistelet tilausta yhdessä Drivalian kanssa.

Kun vuokraat leasing-autoasi GoMoren kautta, Omocomin vertaisvuokraukseen suunniteltu kaskovakuutus on voimassa jokaisella vuokrauksellasi.

Pitäisikö minun tehdä jotain vakuutuksen suhteen itse?

Valitessasi GoMore Leasingin ja tähän lisäpalveluna myytävän vakuutuksen, saat helposti ja edullisesti leasing-maksuihin sisältyvän vakuutuksen, joka on varta vasten suunniteltu palveluamme varten. Vakuutus on saatavilla kaikille leasing-asiakkaillemme aiemmasta ajohistoriasta riippumatta. Vakuutuksen voit lisätä sopimukseen leasing-autosi tilauksen yhteydessä ja voit tutustua tarkemmin vakuutusesitteeseen täältä.

Mitä vakuutus kattaa?

Vakuutus sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kaskon. Perehdythän vakuutusehtoihin tarkemmin viimeistellessäsi sopimuksen.

Vakuutus sisältää muun muassa:

 • Törmäysturvan
 • Maksamme autosi korjauskustannukset, jos törmäät tai ajat kolarin. Omavastuu 500 euroa.
 • Pysäköintiturvan. Maksamme korjauskulut, jos tuntemattomalla autolla on kolhittu pysäköityä autoasi. Omavastuu 200 euroa.
 • Eläinkolariturvan. Maksamme korvauksen, jos törmäät mihin tahansa eläimeen. Omavastuu 200 euroa.
 • Ilkivalta-, varkaus- ja paloturvan. Maksamme korvauksen, jos maalipintaa naarmutetaan, auto varastetaan tai se palaa. Omavastuu 200 euroa.
 • Lasiturvan. Korvaamme ikkunalaseihin tulleet iskemät ja halkeamat. Jos lasi korjataan, ei omavastuuta. Jos lasi vaihdetaan, omavastuu 200 euroa.
 • Oikeusturvan. Oikeusturva kattaa autosi käyttöön liittyviä oikeudenkäyntikuluja riitatilanteessa. Korvauksen yläraja on 8 500 euroa vahinkoa kohti ja omavastuusi on 20 % kustannuksista, kuitenkin vähintään 200 euroa.
 • Rahoitusturvan. Rahoitusturvasta maksetaan korvausta siltä osin, kuin sitä ei muutoin maksettaisi rahoitusyhtiölle täysimääräisenä.
 • Hinaus ja matkakulut. Hinaamme ja maksamme autosi hinauksen korjaamolle, jos auto jättää tien päälle. Ei omavastuuta.
 • If Apu. Saat avun kaikissa tilanteissa 24/7 tien päällä (puhelinpalvelu ja verkkopalvelu auki 24/7). Ei omavastuuta.
 • Lemmikkiturvan. Maksamme autossa olleen lemmikkieläimen hoitokuluja liikenneonnettomuudessa. Ei omavastuuta.
 • Vastuuturva ulkomaille. Maksamme ulkopuolisille ja autosi matkustajille aiheutetut vahingot, joista sinä olet henkilökohtaisesti vastuussa ulkomailla. Omavastuu 500 euroa.
 • Henkilöturvan. Kuljettaja ja matkustajat saavat lisäkorvauksen liikennevahingoissa. Ei omavastuuta.
 • Liikennevakuutuksen. Liikennevakuutus korvaa kaikkien kolarissa olleiden henkilövahingot sekä vastapuolen ajoneuvoille ja omaisuudelle aiheutuneet vahingot. Ei omavastuuta.

Mikä on omavastuu?

Vakuutuksen omavastuu on ilmoitettu leasing-palvelumme vakuutusehdoissa ja yllä olevassa vakuutuksen yleiskuvauksessa per vakuutusturva.

Entä jos vuokraan vuokra-autoni GoMoren kautta?

Kun vuokraat autoasi GoMoren kautta, GoMoren yksityiseen autonvuokraukseen suunniteltu kaskovakuutus turvaa auton vuokrauksen aikana, vuokralaisten ollessa vastuussa vakuutusehdoissa määritetystä omavastuusta. Vuokrauksen aikana aiheutunut vahinko ei siis vaikuta vakuutukseesi, jonka olet ottanut leasing-autoosi. Lue vuokraehdoistamme lisää täältä: Yksityisen autonvuokrauksen ehdot.

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun. Laita autosi vuokralle GoMoreen, ja anna sen kattaa kulujasi.

Suositut leasing-autot

Katso kaikki leasing-tarjoukset