Sähkö-ja hybridiautojen yksityisleasing

GoMore Yksityisleasing tarjoaa leasing-vaihtoehtoina monia erilaisia ympäristöystävällisiä autoja. Sähköauto ja hybridiauto yksityisleasing-tarjouksemme ovat saatavilla edullisella 36 kuukauden leasing-ajalla.

Katso kaikki leasing-tarjoukset

Ajankohtaiset sähkö- ja hybridiauto leasingtarjoukset

Katso kaikki leasing-tarjoukset

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun. Laita autosi vuokralle GoMoreen, ja anna sen kattaa kulujasi.

Sähköauto leasing ja hybridiauto leasing

GoMoren Yksityisleasing palvelusta edullisesti sähköauto leasing ja hybridi leasing kiinteään kuukausihintaan, sisältäen tiepalvelun, rengaspaketin ja paljon muuta. Yksityisleasing valikoimaamme kuuluu suosituimmat leasing sähköautot, kuten Tesla leasing ja Polestar leasing. Haussa halvin sähköauto leasing? GoMoren yksityisleasing palvelussa leasing auton hankintaan ei vaadita käsirahaa eikä ennakkomaksuja. Kilometrien määrän yksityisleasing sopimukseesi valitset itse.

GoMoren autoleasing leasingsopimus mahdollistaa myös sen, että voit vuokrata GoMoren yksityisleasing autoasi muille, kun et itse käytä sitä itse. Näin voit kattaa uuden yksityisleasing auton kuukausikulut jopa kokonaan!

Yksityisleasing palvelun kautta hankitun leasing-auton toimitusaika riippuu aina toimittajan varastotilanteesta. Kun leasing auto on tilattu, noutoaika sovitaan kanssasi. Näin leasing auto on noudettavissa sinulle parhaiten sopivana päivänä ja kellonaikana. Kun leasing-sopimuksesi päättyy, yksityisleasing kumppanimme LeasePlan on sinuun yhteydessä ja ohjeistaa sinua siitä kuinka palauttaa leasing auto.

Voit tutustua GoMoren yksityisleasing autoja koskeviin palautusohjeisiin täältä.

Nappaa edullinen sähköauto leasing tai hybridiauto leasingtarjous; sisältää huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun

GoMore Yksityisleasing palvelusta leasing sähköauto tai hybridiauto kiinteään kuukausihintaan, mukaan lukien tiepalvelun, rengaspaketin ja paljon muuta. Ilman käsirahaa ja ilman ennakkomaksuja. Lisäksi valitset aina itse kilometrien määrän leasing-jaksolle. Näin autoleasing on GoMoren kautta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Jokainen yksityisleasing tarjous sisältää aina leasing-ajalle tiepalvelun ja rengaspaketin lisäksi myös toimitus- ja ensirekisteröintikulut. Vakuutuksen, rengassäilön ja huollon sijaisauton voit lisätä yksityisleasing tarjoukseemme edullisesti lisäpalveluina.

Liisaa hybridiauto tai sähköauto ja jälleenvuokraa sitä GoMoren kautta silloin, kun et käytä leasing autoasi itse

GoMore Yksityisleasing mahdollistaa leasing auton jälleenvuokrauksen silloin, kun uusi leasingauto seisoisi muuten pysäköitynä. Näin voit kattaa autoleasing kulujasi silloin, kun leasingauto ei ole omassa käytössäsi. Tällä tavoin hyödynnät myös tehokkaammin planeettamme olemassa olevia resursseja - samalla kun vähennät omia kuukausittaisia ​​autoleasing kustannuksiasi.

GoMore Yksityisleasing on siis erinomainen tapa saada alle edullinen leasingauto, sillä aktiivisimmat leasing auton liisanneet omistajajäsenemme voivat kattaa jälleenvuokrauksella leasing kuukausikulunsa jopa kokonaan. Tästä ei siis yksityisleasing enää edullisemmaksi muutu!

Lue lisää GoMoren leasing-autojen jälleenvuokrauksesta täältä.

Mitä yksityisleasing autoja on saatavilla?

Meillä on laaja valikoima edullisia yksityisleasing autoja. Valikoimasta löytyy lähes jokainen suosituin leasing hybridiauto ja sähköauto, kuten Tesla yksityisleasing, Hyundai Ioiniq 5 yksityisleasing, Skoda Enyaq iV yksityisleasing, Volkswagen ID3 yksityisleasing, Volkswagen ID4 yksityisleasing, Nissan Qashqai yksityisleasing, Polestar yksityisleasing sekä Toyota Yaris ja Toyota Corolla hybridiautot. Tavoitteenamme onkin tarjota sinulle aina paras leasing tarjous, sisältäen monenlaisia yksityisleasing autoja pienemmästä kaupunkiautosta suuremman kokoluokan tilavaan perheautoon. Huomioithan, että yksityisleasing valikoimamme vaihtelee jatkuvasti, sillä pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina edullisimmat leasingtarjoukset.

GoMore Yksityisleasing tarjoaa suosittuja automerkkejä, kuten Toyota, Tesla, Kia, Skoda ja monia muita.

Automerkit ja mallit

GoMoresta voit liisata useita eri automerkkejä ja malleja