Uutta GoMorella – käytettyjen autojen leasing

Krista Pakalén
Krista Pakalén · 22. tammikuu 2024

Mistä on kyse?

Aiemmin GoMoren leasing-palvelussa oli mahdollisuus liisata ainoastaan upouusia ja käyttämättömiä autoja. Olemme kuitenkin ottaneet asiakkaidemme toiveet vakavasti ja päivittäneet palveluamme tarjoamaan myös edullisia, vähän ajettuja ja uudehkoja autoja. GoMore Leasing tarjoaa nyt siis entistä monipuolisemman valikoiman edullisia autoja, joissa on lyhyet 6-18 kuukauden leasing-sopimukset. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia heille, jotka haluavat luotettavan kulkupelin ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Uusi vai käytetty leasing-auto?

Yksi ensisijainen etu käytetyissä leasing-autoissa on niiden edullisempi hintalappu verrattuna upouusiin autoihin. 

Lisäksi, kun valitset käytetyn leasing-auton, säästät myös ympäristöä. Uusien autojen tuotantoon liittyy useita ympäristöongelmia, kuten luonnonvarojen liikakäyttöä ja hiilidioksidipäästöjä. Valitsemalla jaettavan GoMore leasing-auton käytettyjen autojen valikoimastamme, teetkin kestävämmän valinnan vähentäen uusien autojen kysyntää ja sitä kautta myös niiden tuotantoon liittyviä haittoja.

Valitsemalla vähän ajetun ja uudehkon leasing-auton voit nauttia luotettavasta kulkupelistä ilman, että joudut maksamaan täyttä hintaa tai kantamaan uusien autojen tuotantoon liittyviä ongelmia.

GoMore Leasing vai autojen lyhytvuokraus?

GoMore Leasing tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden valita juuri sinulle sopiva sitoutumisaika. Voit valita 6, 12, 18, tai 36 kuukauden sopimuksen, antaen sinulle mahdollisuuden mukauttaa autoilun tarpeisiisi. Tämä antaa vapauden pitkäaikaisen sitoutumisen sijaan, mikä voi olla ihanteellista, mikäli autolle on vaikkapa vain väliaikaista tarvetta. Tämän lisäksi liisatessasi auton GoMorelta, sinulla on mahdollisuus jälleenvuokrata sitä GoMoressa ja näin kattaa leasing-kulujasi. 

Toisaalta perinteinen lyhytaikainen vuokraus GoMorelta tarjoaa mahdollisuuden vuokrata auto vieläkin lyhyemmiksi ajanjaksoiksi. Kun vuokraat autoa GoMorelta, maksimi yhtäjaksoinen vuokrausaika on 30 päivää. Lyhytvuokraus, ja kuukausittainen GoMore+-tilaus sopii siis parhaiten heille, joilla on autontarvetta epäsäännöllisemmin. Jos siis lyhytaikainen autontarve muuttuu hieman pitkäaikaisemmaksi, GoMore Leasing tarjoaa sinulle jatkuvan ratkaisun.

Millaisia autoja tulee saataville?

GoMoren käytettyjen autojen leasing tarjoaa laajan valikoiman erilaisia autoja, jotka vastaavat erilaisten kuljettajien tarpeisiin. Valikoimamme kattaa kaikenlaiset autot aina sähköautoista bensiinikäyttöisiin ja edullisemmista malleista premium-luokan autoihin. Laajasta valikoimastamme löydät myös pakettiautoja, mikä tekee GoMore Leasingista monipuolisen ratkaisun kaikenlaisiin tarpeisiin. Riippumatta siitä, etsitkö päivittäiseen työmatka-ajoon sopivaa autoa tai tarvitsetko tilavampaa vaihtoehtoa, tulet löytämään meiltä autoja jokaiseen tilanteeseen.

Mitä maksaa – ja miten minimoida kulut?

Käytetyn auton liisaaminen on edullisempi vaihtoehto sekä lompakolle, että ympäristölle. Käytettyjen autojen valikoimamme pitää sisällään alkaen alle 300 € per kk maksavista pikkuautoista arvokkaampiin edustusautoihin.

Myös käytetyn auton liisaaminen antaa mahdollisuuden jälleenvuokrata liisaamaasi autoa GoMoressa, minkä avulla voit kattaa suuren osan tai jopa koko leasing-kuukausikustannuksesi. Keskimäärin leasing-asiakkaamme kattavatkin noin puolet leasing-kuluistaan tällä tavoin. Paremman käsityksen siitä, miten asiakkaamme hyödyntävät tätä mahdollisuutta, voit lukea Joelin blogitekstistä.

Kenelle käytettyjen autojen leasing sopii?

Käytettyjen autojen leasing tarjoaa monipuolisen ratkaisun autoilutarpeisiin erityisesti tietyille asiakasryhmille:

Niille, joilla on väliaikainen tarve autolle 

Leasing sopii niille, jotka tarvitsevat autoa säännöllisesti, mutta eivät halua sitoutua auton pitkäaikaiseen omistamiseen tai henkilökohtaista taloutta kuormittaviin autorahoitusratkaisuihin. Käytettyjen autojen leasing tarjoaa joustavan vaihtoehdon päivittäiseen liikkumiseen, ja kun et tarvitse autoa itse, voit halutessasi antaa sen maksaa omat laskunsa GoMore-jälleenvuokrauksen avulla.

Niille, jotka haluavat kokeilla auton jälleenvuokraamista matalalla riskillä

Käytettyjen autojen leasing mahdollistaa auton jakamisen GoMoressa matalalla riskillä ilman omistamisen huolia. Leasing-paketit sisältävät huollot, mikä vähentää huoltokustannuksiin liittyvää riskiä, ja antaa mahdollisuuden kokeilla auton jakamista ilman pitkää sitoutumisaikaa. 

Niille, jotka jo jakavat autoaan GoMoressa

Niille, jotka jo jakavat autoaan GoMoressa, käytettyjen autojen leasing tarjoaa paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja eri automalleista ennustettavin kuukausikustannuksin, kun autonvaihto seuraavan kerran tulee ajankohtaiseksi. Jos olet esimerkiksi miettinyt pakettiauton hankintaa vuokralle tarjottavaksi, kannattaa katsastaa käytettyjen autojen valikoimamme josta löydät nyt myös lyhytvuokrapuolella paljon kysytyt pakut.  

Käytettyjen autojen leasing soveltuu siis erinomaisesti niille, jotka arvostavat liikkuvuutta, jakamisen mahdollisuuksia ja ennustettavia kustannuksia ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Tutustu käytettyjen autojen leasing-valikoimaamme