Joel kattaa leasing-kulunsa jakamalla autoaan GoMoressa

Boris Perkiö
Boris Perkiö · 18. maaliskuu 2022

GoMoren kautta leasing-auton tilanneet asiakkaamme voivat halutessaan jakaa autoaan GoMoren jäsenille, ja kattaa näin leasing-kulunsa jopa kokonaan. Tässä blogissa Joel –  yksi ensimmäisistä yksityisleasing-asiakkaistamme – kertoo kuinka hän on laittanut GoMore leasing-autonsa tienaamaan silloin, kun omaa käyttöä autolle ei ole ollut.

Katso leasing-tarjouksemme

Lue lisää GoMore Leasingista

Kevyet kuukausikustannukset ja helppo Keyless-vuokrailu kiinnostavat

Helsinkiläinen Joel oli yksi ensimmäisiä GoMore-jäseniä, kun autojenjakamisen- ja yksityisleasing-palvelumme aukesi Suomessa marraskuussa 2020. Alkuun hän vuokrasi “Ralli-Fiestaksi” nimettyä menopeliään, mutta sittemmin jo miltei legendaksi GoMoressa muodostunut Fiesta on päivittynyt uudenkarheaan Volkswagen Polo leasing-autoon. 

“Leasing-auto on todella huoleton ja vaivaton, koska huollot ja vakuutukset ynnä muu sisältyy leasing-sopimukseen. Niinä aikoina kun itselläni ei ole käyttöä autolle, vuokraan sitä GoMoren kautta ja samalla kevennän kuukausikustannuksia tällä tavalla. Vuokraus kattaa tällä hetkellä kaikki kulut mitä liisatusta autosta minulle itselleni jonkin toisen leasing-palvelun kautta koituisi.” Joel kertoo. 

Joelin matka GoMoressa alkoi kiinnostuksesta helpottaa oman auton jälleenvuokrausta, jota hän oli kokeillut jo ennen GoMoren rantautumista Suomeen; “Olin käyttänyt toista alustaa aikaisemmin, mutta bongattuani GoMoren kävi ilmi, että heillä on tällainen Keyless-mahdollisuus. Tämän innostamana olin yhteydessä GoMoreen, jonka jälkeen olenkin päätynyt käyttämään vain ja ainoastaan GoMoren palveluita. On ollut erittäin vaivatonta vuokrausta”. 

Keyless-teknologian avulla GoMoressa vuokralla olevia autoja voidaan vuokrata ilman tarvetta omistajan fyysiselle läsnäololle. Keyless on saatavilla suurimpaan osaan GoMoressa myynnissä olevista leasing-autoista, ja teknologian asennusta voi pyytää toimitettavaan leasing-autoon kätevästi tilauksen jättämisen yhteydessä. 

GoMore leasing-auto maksaa omistajalle kuukausimaksut takaisin, ja myös planeettamme kiittää

Utelimme myös Joelin mielipidettä GoMoren kautta liisatun auton vuokraamisen ansaintamahdollisuuksista. Joel paljasti saavuttaneensa tähän astiset tulotavoitteensa kuukausi toisensa perään.

“Tulot toiselle puolelle ja menot toiselle puolelle. Siitä saatiin arvio kuinka paljon pitäisi saada autosta ja itse asiassa se kyseinen tavoite on ylittynyt joka kuukausi.” Joelin mukaan leasing-auton jälleenvuokraaminen kattaa leasing-kulut kokonaan, ja hyvinä kuukausina jää jotain vielä ylikin.

Näin GoMoren leasing-auton voi saada siis omaan käyttöön jopa ilmaiseksi, kun auto maksaa itse itseään takaisin silloin, kun omistaja ei käytä sitä itse. Muihin leasing-palveluntarjoajiin verrattuna tämä onkin GoMore Leasingin erityisominaisuus, sillä lähtökohtaisesti leasing-auton jälleenvuokraaminen on muiden leasing-yhtiöiden papereissa yksiselitteisesti kiellettyä.

Uuden ja vähäpäästöisen leasing-auton jakamisella on myös tutkittuja ympäristöhyötyjä. Planeettamme siis kiittää, koska jaettujen autojen ansiosta harvempien tarvitsee omistaa autoa itse, ja näin autoista johtuvat tuotantopäästöt sekä kaupunkiympäristölle koituvat monenlaiset haitat vähenevät.

Itsekin parkkiruutujen metsästykseen kantakaupungissa kyllästynyt Joel tiedostaa jakamistalouden positiiviset ympäristövaikutukset, jotka kulujen minimoinnin ohella toimivat tärkeänä motivaatiotekijänä leasing-auton jälleenvuokraamiselle. “Vuokraamisesta on hyötyä sekä vuokranantajalle että vuokraajalle, ja samalla se on ekoteko. Niin sanotusti win-win tilanne.” Joel mainitsee.

Vakuutukset kunnossa myös jälleenvuokraukseen

Leasing-auton jälleenvuokrauksen mahdollistamiseksi GoMore on huomioinut turvallisuus- ja vakuutusasiat tarkkaan. GoMoren asiakastuki vahvistaa jokaisen vuokralaisjäsenen erikseen mm. vahvan sähköisen tunnistautumisen, ajokorttitietojen ja luottotarkistuksen avulla ennen ensimmäistä vuokrausta. 

Lisäksi jokainen vuokraus on automaattisesti vakuutettu kattavalla kaskolla, ja leasing-pakettiin on mahdollista sisällyttää erikseen kilpailukykyinen kaskovakuutus myös sille ajalle, kun auto on omassa käytössä. Keyless-vuokrauksissa vuokralaiset dokumentoivat auton kunnon ottamalla valokuvia ja täyttämällä sähköisen vuokrasopimuksen sovelluksessa ennen auton käyttöönottoa.   

Lopuksi Joel lähettääkin terveisensä tuleville leasing-auton tilaamista harkitseville:

“Suosittelen vahvasti auton liisaamista ja sen jälleenvuokraamista GoMoren kautta. Kaikki toimii todella vaivattomasti, ja tämä on myös kiva pieni lisätienesti, kun vaihtoehtona olisi maksaa leasing-kuukausimaksut kokonaan omasta pussista.”  

Ota meihin yhteyttä