Edullinen autoleasing GoMoresta

Boris Perkiö
Boris Perkiö · 23. kesäkuu 2021

GoMore ja LeasePlan käynnistivät alkukesästä 2021 Suomen ensimmäisen autojen yksityisleasingpalvelun, jossa leasing-asiakkaamme voivat liisata auton GoMoresta ja vuokrata sitä muille silloin, kun liisaaja ei tarvitse autoaan itse. Mikäli autonkäyttötarpeesi siis ylittävät satunnaisen autonvuokrauksen tarjoamat mahdollisuudet, niin lue alta viisi hyvää syytä siihen miksi sinun saattaisi olla järkevää hankkia jaettava yksityisleasing auto GoMoresta.

Katso leasing-tarjouksemme

Lue lisää GoMore Leasingista

Säästä kuukausikuluissa, tai kata ne jopa kokonaan

Kuten esimerkiksi näissä YLE:n, Turun Sanomien ja Aamulehden jutuissa aktiivisesti autojaan jakavat jäsenemme ovat kertoneet, GoMoren kautta autoa jälleenvuokraamalla voit ansaita vuokratuloina mukavasti ja kattaa autoilun kulut jopa kokonaan.

Esimerkkinä: Jos liisaat GoMoresta vaikkapa uuden, 297 € kuukaudessa maksavan Toyota Yaris auton viedäksesi lastasi jalkapalloharjoituksiin kolmesti viikossa, jää leasing-autosi vapaaksi vuokrauksille neljänä päivänä viikossa. Jos vuokraat edes kahtena näistä päivistä autoasi muille GoMoren jäsenille, ansaitset leasing-autosi vuokratuloina keskimäärin 250 €. 

Näin saat katettua ansioillasi verojen ja vähennysten jälkeen noin 70% leasing-autosi kuukausikuluista. Se, kuinka paljon autollasi lopulta ansaitset, riippuu monesta tekijästä, joista voit lukea lisää esim. täältä.  

On hyvä kuitenkin muistaa, että vaikka jälleenvuokraisit leasing-autoasi vain muutamankin päivän kuukaudessa, voit silti säästää leasing-kuukausimaksuissa mukavat parikymmentä prosenttia. Kolmessa vuodessa tästäkin kertyy vuokratuloja yli kaksi tuhatta euroa, ja lisäksi voit myös pääsääntöisesti vähentää verotuksessa vuokrapäivien osalta leasing-autoosi kohdistuvat kulut! 

Säästä planeettamme resursseja ja osallistu autoilusta aiheutuvien haittojen vähentämiseen

Yhden polttomoottoriauton tuotanto aiheuttaa keskimäärin noin 8 tonnia hiilidioksidipäästöjä, ja yhden sähköauton tuotanto jopa kaksi kertaa enemmän. Kaupungeissa suuret automäärät vievät kullanarvoista tilaa ja aiheuttavat ruuhkia. 

Tosiasia on kuitenkin valitettavasti se, että myöd Suomessa autot seisovat tavallisesti käyttämättöminä yli 23 tuntia vuorokaudesta. Tämän takia uuden auton hankinta ja pitäminen ainoastaan omassa käytössä on erittäin huono sijoitus niin lompakolle, kuin ympäristöllekin. 

Lisäksi autojen jakamista käsittelevissä tutkimuksissa on havaittu, että autojaan jälleenvuokraavat ihmiset käyttävät keskivertoautoilijoita aktiivisemmin myös vaihtoehtoisia liikkumismuotoja. Tämä käy hyvin järkeen, sillä auton oma käyttö vähentää vuokralle laitetun auton vuokrapäivien määrää ja tätä kautta myös ansaintamahdollisuuksia.

Autojen jälleenvuokraaminen ja tätä kautta turhasta omistajuudesta luopumisen mahdollistaminen tuhansille muille jäsenillemme kasvattaa siis autojen tuotannosta väistämättä aiheutuvien päästöjen ja autojen käytön hyötysuhdetta, joka autokannan sähköistyessä myös kasvaa koko ajan. 

Siksi uusien autojen hankinta tai liisaus ainoastaan omaan käyttöön on todellista rajallisten resurssien hukkakäyttöä, jota voit välttää liisaamalla jaettavan auton GoMoresta!

Auta naapureitasi ja muita lähiympäristösi autottomia asukkaita

Kaikki ihmiset eivät tietenkään voi tai halua pitää omaa autoa, mutta melkein kaikki tarvitsevat autoa silloin tällöin. Kun auton tarve yllättää, niin mikä olisikaan helpompi ja yhteisöllisempi tapa saada auto käyttöön, kuin auton vuokraaminen omasta naapurustosta? 

Naapurisi voi ottaa auton käyttöönsä kätevästi ja edullisesti oman kotinsa läheltä, ja saat itse perinteisen kahvipaketin sekä kiitoksen sijasta tilillesi täytettä myös leasing-yhtiön kelpuuttaman maksuvälineen muodossa!

Huomionarvoista on myös se, että ainakaan me täällä GoMoressa emme ole vielä tavanneet ketään, jolle toisen ihmisen auttamisesta ei olisi tullut hyvä mieli! Samalla voit olla varma siitä, että seuraavan kerran kun vaikkapa tarvitset sokeria lettutaikinaan, niin autoasi vuokrannut naapurisi on valmiina auttamaan.

Muista GoMore Keyless autosi helppoon vuokraamiseen

Vaikka uusien ihmisten tapaaminen autosi luovutus- ja palautustilanteissa on mukavaa, välillä tulee eteen tilanteita, joissa auton jakaminen on aikataulusyistä mahdotonta vaikka menopeli seisoisikin pihassa tyhjän panttina. GoMore on kuitenkin kehittänyt tähän ongelmaan ratkaisun, ja sen nimi on GoMore Keyless – avaimeton järjestelmä autosi helppoon vuokraamiseen!

Valitessasi itsellesi sopivaa leasing-autoa, voit halutessasi pyytää Keyless-ominaisuutta asennettavaksi autoosi. Keyless-yhteensopivuudesta kertoo leasing-tarjouksen yhteydessä näkyvä ”Keyless” ikoni. Kun olemme vastaanottaneet leasing-auton tilauksesi, olemme sinuun yhteydessä ja varaamme tulevalle leasing-autollesi ajan Keyless-laitteen asennukseen valtuutetulta kumppaniltamme.

Kun Keyless-laite on asennettu leasing-autoosi, voit odottaa saavasi jopa viisi kertaa enemmän vuokrapyyntöjä kuin muut autot, joka helpon vuokraamisen ohella tietää myös huomattavasti suurempia vuokratuloja!

Tiedät mistä ja milloin maksat

Tiedämme kyllä – eri leasing-autotarjousten vertailu ennen hankintaa voi olla välillä hieman hankalaa. Jotkut yksityisleasing palveluntarjoajat eivät nimittäin paljasta edes autojen kuukausihintoja suoraan verkkosivuillaan.

Valitettavan yleistä on myös se, että auton hinnan päälle tulevat vielä erinäiset piilokulut, joita ei ensivilkaisulla tarjouksesta löydy. Esimerkiksi yllättävät tilinavaus-, hallinnointi, käsittely- ja korkokulut, sekä suuremmat viimeiset erät rokottavat liisaajan kukkaroa roimasti odotettua enemmän. 

Usein leasing-tarjouksia vertailevan on myös hankala hahmottaa eri palveluntarjoajien paketteihin kuuluvia ja kuulumattomia lisäpalveluja, joiden vertailu on leasing-tarjousten epäselvyyden vuoksi haastavaa.  

Yllä kuvattua viimeiseen asti välttääksemme, olemme GoMoressa pyrkineet tekemään hinnoittelusta ja pakettiin sisältyvistä eduista mahdollisimman läpinäkyviä ja selkeitä. Kun vierailet leasing-sivuillamme, näet saman tien mitä tarjolla olevat autot maksavat, mikä on leasing-sopimuksen kesto ja kuinka paljon kilometrejä hintaan sisältyy. Voit myös muuttaa sisältyviä kilometrejä, ja vertailla näiden vaikutusta hintaan.

Sivun oikealla laidalla sekä varustelistan alapuolella leasing-tarjouksen tiedoissa kerromme myös aina tarkalleen mitä pakettiin auton lisäksi kuuluu, ja mitkä palvelut voit halutessasi lisätä tilaukseesi lisämaksusta.

Ja mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, niin voit aina klikata kuulokepäistä lintua hintaerittelyn alla ja pyytää meiltä pikaista yhteydenottoa!

Leasing-auton tilaus GoMoresta

Jos kiinnostuit GoMoren leasing-autosta, voit katsoa voimassaolevat leasing-tarjouksemme klikkaamalla alta löytyvää linkkiä. Kun olet löytänyt sopivan auton, voit täyttää kyseisen tarjouksen tilauslomakkeen painamalla ”Siirry valintoihin ja varauksiin”. Tämän jälkeen olemme sinuun pikimmiten yhteydessä kertoaksemme tilauksen etenemisestä ja mahdollisuudesta jälleenvuokrata leasing-autoasi GoMoressa.

Lopuksi yhteystyökumppanimme LeasePlanin ystävällinen asiakasneuvoja on sinuun vielä yhteydessä, jotta voitte käydä rauhassa läpi leasing-sopimuksen ennen allekirjoitusta. 

Sitten sinun ei tarvitsekaan tehdä enää muuta kuin odottaa uuden ja jaettavan leasing-autosi toimitusta!

Katso leasing-tarjouksemme