Kuinka monta kilometriä leasing-sopimus sisältää ja voinko lisätä kilometrejä?

Yksityisleasing > Kuinka monta kilometriä leasing-sopimus sisältää ja voinko lisätä kilometrejä?

Jokaisessa leasing-tarjouksessa ilmoitetaan, kuinka monta kilometriä leasing-aika sisältää. Kun teet tilauksen, sinulla on mahdollisuus lisätä halutessasi enemmän kilometrejä. Jos olet ajanut leasing-sopimuksesi aikana enemmän kilometrejä kuin mitä sopimukseesi alun perin sisältyi, maksat ylimääräisistä kilometreistä palauttaessasi leasing-autosi. Lisäkilometrien hinta on ilmoitettu erikseen leasing-auton lisätiedoissa.

Valitse kilometrien määrä tilauksesi yhteydessä

Valitse sisältyvien kilometrien määrä, kun teet leasing-tilauksesi. Kilometrimäärä lasketaan koko leasing-jaksolta, joten ei haittaa, jos ajat vähemmän leasing-jakson alussa ja enemmän lopussa.

Kun palautat auton, mittarilukema tarkastetaan, ja jos olet ajanut enemmän kuin mitä leasing-sopimukseesi kuului, maksat ylimääräisistä kilometreistä viimeisen laskusi maksun yhteydessä.

Ylimääräisten kilometrien hinta

Lisäkilometrien hinta ilmoitetaan kunkin tarjouksen lisätiedoissa erikseen. Huomioithan, että hinta voi vaihdella sen mukaan, kuinka monta kilometriä valitset tehdessäsi vuokrasopimuksen.

Jos ajosuoritteesi on enemmän kuin olet arvioinut sopimuskauden alussa, ilmoita siitä välittömästi LeasePlanille, niin voitte yhdessä LeasePlanin kanssa katsoa mitä sopimukselle voidaan tehdä.

Lasketaanko vuokrausten aikana ajetut kilometrit leasing-sopimukseeni sisältyvään kokonaiskilometrimäärään?

Kyllä, ne ovat osa sopimukseesi sisältyvää kilometrien kokonaismäärää. Jos aiot vuokrata autoasi paljon, suosittelemme, että valitset mahdollisimman paljon kilometrejä sopimuksellesi, kun tilaat leasing-autosi.

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun. Laita autosi vuokralle GoMoreen, ja anna sen kattaa kulujasi.

Suositut leasing-autot

Katso kaikki leasing-tarjoukset