Kuinka tilaan leasing-auton GoMoresta?

Yksityisleasing > Kuinka tilaan leasing-auton GoMoresta?

Leasing-auton tilaaminen

Tehdäksesi tilauksen, napsauta "Siirry vaihtoehtoihin ja tilaa". Täällä voit valita eri vaihtoehtojen välillä ja syöttää tietosi, jotka tulevat näkyville leasingsopimukseesi.

Useita eri ​​vaihtoehtoja

Kun teet tilauksen GoMoren verkkosivuston kautta, on tärkeää, että sisällytät tilaukseen kaikki vaihtoehdot ja toiveesi. Jos haluat muuttaa jotain tai lisätä vaihtoehdon jälkikäteen, voit ottaa yhteyttä GoMoreen, joka auttaa sinua korjaamaan tilauksesi ennen kuin se lähetetään leasing-kumppanillemme.

Kussakin tarjouksessa näet saatavilla olevat vaihtoehdot joista voit päättää mitkä haluat sisällyttää tilaukseen viimeisessä kohdassa "Siirry vaihtoehtoihin ja tilaa". Esimerkiksi:

  • Leasing-autosi värin valinta
  • Leasing-auton sisätilan pintojen valinta (jos mahdollista)
  • Haluttujen kilometrien määrä vuokra-aikana
  • Jos haluat nasta- tai kitkarenkaita leasing-autoosi
  • Jos haluat talvirenkaiden varastoinnin ja vaihdon
  • Jos haluat vetokoukun (jos mahdollista)

Luottotarkastus

Jotta voit liisata auton GoMoresta, sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Leasing-kumppanimme tarkastaa nämä ennen tilauksen vahvistamista. Sinun on myös pystyttävä todistamaan, että vuosiansiosi ovat yli 25 000 Euroa.

Auton nouto

Heti kun olet allekirjoittanut leasingsopimuksen, tilaus on sitova, jonka jälkeen voitkin vain istua alas odottamaan uuden leasing-autosi toimitusta.

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun. Laita autosi vuokralle GoMoreen, ja anna sen kattaa kulujasi.

Suositut leasing-autot

Katso kaikki leasing-tarjoukset