Kuinka paljon voin säästää, kun jälleenvuokraan leasing-autoani?

Yksityisleasing > Kuinka paljon voin säästää, kun jälleenvuokraan leasing-autoani?

Kun liisaat auton GoMoren kautta, saat upouuden auton kiinteään ja edulliseen kuukausihintaan. Auton lisäksi leasingmaksusi sisältää mm. tiepalvelun-, huoltopaketin- sekä talvi-ja kesärenkaat. Liikennevakuutuksen sekä kaskon voit lisätä tilauksellesi edullisena lisäpalveluna. Kun et käytä autoa itse, voit helposti vuokrata sen muille GoMore-jäsenille, ja kattaa vuokratuloilla leasing-kulujasi. Vuokrauksen aikana olet vakuutettu kumppanimme Omocomin kautta.

Hintaesimerkki autonvuokrauksesta

Vuokraa autosi eteenpäin - näin voit kattaa leasing kustannuksiasi, kun et itse käytä autoa.

Hintaesimerkki

  • Leasing-maksusi kuukaudessa = 290 €

  • Vuokraat autoasi 6 päivää x 30 € = 180 €

  • Leasing-maksusi vuokratulojen jälkeen = 110 €

Lopulliset säästösi riippuvat mm. hinnasta jonka asetit autonvuokraukselle, siitä missä asut ja kuinka usein auto on käytettävissä. Keyless-autoja (=auto, jonka lukitusjärjestelmä toimii ilman fyysisiä avaimia, eli sitä voi hallita kätevästi GoMore-sovelluksella), vuokrataan viisi kertaa enemmän, kuin tavallisia autoja. Lue lisää Keyless-autonvuokrauksesta täältä.

Muista, että auton vuokraamisesta saatavat tulot ovat verollisia, mutta voit pääsääntöisesti vähentää kaikki vuokraukseen liittyvät kulut.

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun. Laita autosi vuokralle GoMoreen, ja anna sen kattaa kulujasi.

Suositut leasing-autot

Katso kaikki leasing-tarjoukset