Kuinka huolto toimii?

Yksityisleasing > Kuinka huolto toimii?

Kun liisaat auton GoMorelta, kaikki huoltotarkastukset sisältyvät hintaan. Kun autosi tulee huoltaa, varaa vain aika läheisestä valtuutetusta huoltamosta. Sinun ei tarvitse käyttää samaa huoltamoa, josta noudit leasing-autosi.

Voit täyttää huollonvarauslomakkeen täältä.

Entä maksu?

Kaikki määräaikaishuollot, teknisten vikojen korjaukset, öljynvaihdot, öljyn ja jäähdytinnesteen lisäykset, renkaiden kausivaihdot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat rengasuusinnat sisältyvät hintaan. Ilmoita vain huoltamolle, että autosi on liisattu GoMoren ja kumppanimme kautta. Huoltamon on lähetettävä lasku kumppanillemme (esim. LeasePlan). Mikäli et muista kumppanimme nimeä, huoltamo voi skannata rekisterikilven ja nähdä, mihin lasku tulee lähettää.

Mikä on minun vastuullani?

Sinun vastuullasi on noudattaa auton huoltovälejä. Huoltoväli vaihtelee malleittain. Aikavälit rekisteröidään aina digitaalisesti tai ilmoitetaan huoltokirjassa. Jos autossa ei ole fyysistä huoltokirjaa, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen ja saa tietoa autosi huoltovälistä rekisterinumerolla. Useimmat autot ilmoittavat kojelaudasta, milloin niitä on huollettava, mutta eivät kaikki autot, joten on aina sinun vastuullasi tarkistaa, tarvitseeko autosi huoltoa lähitulevaisuudessa.

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun. Laita autosi vuokralle GoMoreen, ja anna sen kattaa kulujasi.

Suositut leasing-autot

Katso kaikki leasing-tarjoukset