Kuinka GoMore Keyless toimii leasingin kanssa?

Yksityisleasing > Kuinka GoMore Keyless toimii leasingin kanssa?

Vuokraa leasing-autosi helposti ilman, että olet itse paikalla, ja kata samalla omia leasing kulujasi. Keyless-autoa vuokrataan keskimäärin viisi kertaa enemmän kuin muita autoja. GoMore Keyless tarkoittaa, että vuokralaiset voivat noutaa ja palauttaa autosi GoMore-sovelluksen avulla. Sinä päätät, koska ja kuka autosi vuokraa - helppoa ja vaivatonta!

Miksi valita GoMore Keyless leasing-autoosi?

GoMore Keyless -autoja vuokrataan keskimäärin viisi kertaa enemmän kuin muita autoja, joka tarkoittaa jopa 20 päivää kuukaudessa. Sijainnista, hinnasta ja saatavuudesta riippuen voit ansaita noin 200-300€ kuukaudessa pienellä autolla ja 300-400€ kuukaudessa suuremmilla autoilla. Jäsenmäärämme ja vuokrausmäärämme kasvavat jatkuvasti, joten jatkossa voit odottaa myös oman autosi vuokrakysynnän kasvavan!

Keyless helpottaa elämääsi siten, että vuokraaja noutaa ja palauttaa autosi kokonaan ilman, että sinun täytyy olla paikan päällä. Näin voit jakaa autoa vaivattomasti, kun et itse ole kotona, olet töissä tai jopa lomailemassa. Näin Keyless-mahdollistaa leasing-autosi muuttamisen passiiviseksi tulonlähteeksi, jolla pysyt kattamaan leasing-autoilusi kuluja - tai jopa tienaamaan sillä!

Vuokraukset sujuvat mutkattomasti, sillä vuokraaja dokumentoi auton kunnon ottamalla 8 kuvaa autosta GoMore-sovelluksessa ennen vuokrausta ja sen jälkeen. Sovelluksemme lukee polttoainetason ja mittarilukeman automaattisesti, ja mahdollinen puuttuva polttoaine tai ylitetty mittarilukema hyvitetään automaattisesti GoMore-saldoosi vuokrauksen päättymisen jälkeen.

Tukeeko auto Keyless-teknologiaa?

Monet leasing-autoistamme voidaan toimittaa valmiiksi Keyless-tekniikalla asennettuna. Valtuutetut mekaanikot asentavat laitteen autoon. Ne leasing-autot, jotka tukevat Keyless-teknologiaa, on merkitty Keyless-yhteensopiviksi ja voit tilata Keylessin lisäpalveluna autosi tilauksen yhteydessä.

Jos autoa ei voida toimittaa valmiiksi Keyless-asennettuna, varaamme tapaamisen huoltamolle mahdollisimman pian, kun uusi autosi on toimitettu.

Kuinka paljon Keyless maksaa?

Yksityisleasing-asiakkaanamme maksat ainoastaan 15 € kuukaudessa Keylessistä (norm. 25 € / kk), jonka ansaitset takaisin yhden päivän vuokrauksen jälkeen. GoMore maksaa laitteen asennuksen ja poiston määrä-ajan jälkeen.

Tarjoamme nyt GoMore Keyless-teknologian ilman kuluja 4 kuukauden ajaksi.

GoMore Leasing on paras tapa pitää autoa

Matalat kuukausikulut, sisältäen huollot, rengaspaketin ja tiepalvelun. Laita autosi vuokralle GoMoreen, ja anna sen kattaa kulujasi.

Suositut leasing-autot

Katso kaikki leasing-tarjoukset