Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Apua vuokralaisille Sähköauton vuokraaminen

Sähköauton vuokraaminen

Sähköauton etsiminen

Kun etsit autoa, voit suodattaa sähköautot avaamalla Suodattimet > Polttoainetyyppi ja valitsemalla Sähkö.

Jotkin sähköautot erottuvat hakutuloksissa merkillä, jossa lukee joko Ilmainen lataus tai Alkulataus sisältyy hintaan.

Kun tarkastelet auton profiilia, sivun yläreunassa auton luokituksen alapuolella ilmoitetaan selvästi, onko auto sähköauto.

Jos haluat lukea lisää sähköauton erityisistä latausvaatimuksista, tutustu auton profiilissa annettuihin tietoihin.

Mitä odottaa sähköautoa vuokrattaessa?

Sovelluksemme opastaa sinua mahdollisimman hyvin sähköauton vuokrausprosessissa, mutta jos olet joskus epävarma, suosittelemme aina lähettämään omistajalle viestin ja kysymään apua.

Kuka maksaa latauksen?

Eri autoilla on erilaiset latauskäytännöt. Kun katsot auton profiilia, vieritä alaspäin kohtaan Latauskäytäntö. Täältä löydät tietoa siitä, mitä odottaa autoa noutaessasi, mukaan lukien tiedot siitä, kuka maksaa mitäkin ja onko auto kytkettävä verkkovirtaan palatessasi.

Miten sähköauto ladataan?

Lataaminen vaihtelee vuokraamasi automallin mukaan.

Jotta saat tarvitsemaasi apua, suosittelemme seuraavaa: 1. Monet omistajat antavat ohjeita sovelluksessa. Avaa sovellus ja näet nykyisen vuokrauksesi varaustiedot. Sivun alareunassa kohdassa Vuokrauksesi pitäisi olla linkki Hyvä tietää vuokrauksen aikana. 2. Jos et löydä etsimääsi, lähetä omistajalle viesti ja pyydä häneltä apua. 3. Voit myös hakea haluamallasi hakukoneella "Kuinka veloittaa" ja tiettyä vuokraamaasi automallia.

Yleensä auton lataaminen on samankaltaista: 1. Avaa latausportti painamalla kevyesti ulkopuolelta tai auton sisällä olevalla painikkeella. 2. Ota latauskaapeli tavaratilasta ja liitä se autoosi ja latauspisteeseen. 3. Aloita lataus noudattamalla latauspisteen ohjeita. 4. Irrota latauskaapeli ja palauta se auton tavaratilaan.

Mistä löydän latausasemia?

Etsi "Latausasema" suosikkikarttasovelluksessasi. Jos olet epävarma, suunnittele etukäteen ennen vuokrausta ja merkitse muistiin, missä latausasemat sijaitsevat reitilläsi.

Kuinka pitkälle voin ajaa sähköautolla?

Sähköauton toimintasäde riippuu akun koosta, auton ajotavasta ja ympäristötekijöistä, kuten lämpötilasta. Esimerkiksi hitaasti ajaminen kaupungissa kuluttaa vähemmän akun varausta kuin nopea ajaminen moottoritiellä.

Mitä jos tarvitsen apua vuokrauksen aikana?

Siirry kohtaan Vuokraus ja valitse haluamasi varaus. Sivun alareunassa kohdassa Vuokrauksesi on linkki How charging works (Miten lataus toimii), jossa kerrotaan kaikki yksityiskohdat kyseisen auton latausominaisuuksista ja -vaatimuksista.

Jotkut omistajat kirjoittavat sähköautojaan koskevia erityistietoja myös sivulla Hyvä tietää vuokrauksen aikana, joka löytyy sivun alareunasta kohdasta Vuokrauksesi.

Löysitkö tarvitsemasi?