Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Leasing-auton koeajaminen ennen tilausta

Leasing-auton koeajaminen ennen tilausta

Koeaja tuleva autosi ennen leasingvuokrausta

Me GoMoressa ymmärrämme, että on tärkeää olla tyytyväinen ja luottavainen autovalintasi suhteen, ennen kuin sitoudut leasing-sopimukseen. Siksi tarjoamme sinulle käteviä vaihtoehtoja koeajaa auto, jonka leasingvuokrauksesta olet kiinnostunut. Seuraavassa kerrotaan, miten voit järjestää koeajon ja mitä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi.

Koeajon järjestäminen

Jälleenmyyjän koeajot

  • Kumppanijälleenmyyjät: Teemme yhteistyötä eri puolilla maata sijaitsevan jälleenmyyjäverkoston kanssa, jossa voit koeajaa eri automalleja. Näin voit tutustua autoon henkilökohtaisesti ja saada käsityksen sen ominaisuuksista, suorituskyvystä ja sopivuudesta tarpeisiisi.

  • Koeajon varaaminen: Jos haluat sopia koeajosta, soita tai kirjoita meille ja ilmoita kiinnostuksesi kohteena olevan auton tai autojen tiedot sekä sijaintisi. Koordinoimme yhteistyökumppaniemme kanssa koeajon järjestämistä sinulle sopivaan paikkaan.

Pidennetyt koeajot vuokrauksen kautta

  • Vuokraa ennen kuin teet päätöksen Leasingistä: Monet leasing-autoistamme ovat myös vuokrattavissa GoMoren kautta. Tämän vaihtoehdon avulla voit testata autoa laajemmin, kokea sen erilaisissa ajo-olosuhteissa ja pidemmän ajanjakson ajan kuin tavallisella jälleenmyyjän koeajolla.

  • Keyless-vaihtoehdot saatavilla: Valitse auto, jossa on GoMoren Keyless-järjestelmä, jotta vuokraus- ja koeajokokemus olisi saumaton. Tämän ominaisuuden avulla voit käyttää ja käynnistää auton GoMore-sovelluksella, mikä parantaa kokemustasi uusimmalla autonjakoteknologialla.

  • Alennukset koeajoista: Tarjoamme erikoisalennuksia näistä pidennetyistä koeajoista. Vuokraamalla auton ennen kuin päätät sen Leasingista, voit saada kattavan käsityksen siitä, kuinka hyvin se sopii elämäntyyliisi ja ajotottumuksiisi.

Löysitkö tarvitsemasi?