Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Autohuolto GoMore leasing-autoja varten

Autohuolto GoMore leasing-autoja varten

Saumaton ja kätevä huolto

Kun tilaat leasing-auton GoMoren kautta, autosi huolto on suoraviivaista ja vaivatonta. Ymmärrämme, miten tärkeää on pitää leasing-autosi huippukunnossa, ja sisällytämme kaikki huoltotarkastukset leasingsopimukseesi ilman lisäkustannuksia. Näin auton huolto toimii, kun teet leasing-sopimuksen kanssamme.

Näin hoidat leasing-autosi huoltoa

Sisältyvät huoltotarkastukset

  • Laaja kattavuus: Kaikki tarvittavat huoltotarkastukset sisältyvät leasing-autosi hintaan. Näin sinun ei tarvitse huolehtia odottamattomista huoltokuluista - kaikki on suunniteltu ja budjetoitu alusta alkaen.

Huoltoaikojen varaaminen

  • Valtuutetut korjaamot: Kun autosi tarvitsee huoltoa, voit varata ajan mihin tahansa valtuutettuun korjaamoon, joka on erikoistunut autosi merkkiin. Tämä joustavuus varmistaa, että voit valita korjaamon, joka sijaitsee sinulle sopivalla paikalla.

  • Ei vaadita tiettyä korjaamoa: Et ole sidottu siihen korjaamoon, josta olet alun perin ottanut leasingautosi. Näin voit viedä auton huoltoon mihin tahansa lähelläsi sijaitsevaan valtuutettuun korjaamoon, olitpa sitten kotona tai matkoilla.

Näin varaat huollon

  1. Tarpeen määrittäminen: Seuraa huoltoaikatauluasi, joka on yleensä esitetty autosi ohjekirjassa tai leasingsopimuksessa. Saat ilmoituksia tai muistutuksia, kun huollon aika on tullut kilometrien tai aikavälien perusteella. Epäselvissä tapauksissa ota meihin yhteyttä.

  2. Valitse korjaamo: Valitse automerkkisi valtuutettu korjaamo. Löydät luettelon hyväksytyistä huoltokorjaamoista GoMore:n verkkosivuilta tai autosi jälleenmyyjäverkoston kautta.

  3. Varaa aika: Ota yhteyttä korjaamoon ja varaa huoltoaika. Mainitse, että vuokraat ajoneuvosi GoMoren kautta, sillä heillä on tiedot siitä, mitä huoltosuunnitelmasi kattaa.

Lyhyesti sanottuna

GoMoren kanssa autosi leasing-sopimuksen kaikki osatekijät on suunniteltu mukavuutta ajatellen, myös huollot. Sisällyttämällä kattavat huoltotarkastukset vuokrasopimukseesi ja antamalla sinulle mahdollisuuden valita joustavasti huoltopaikkasi, varmistamme, että leasingautosi pitäminen erinomaisessa kunnossa on mahdollisimman helppoa.

Jos haluat lisätietoja erityisestä huoltoaikataulustasi tai jos tarvitset apua huollon varaamisessa, ota yhteyttä GoMore-asiakastukeen. Autamme sinua varmistamaan, että leasingkokemuksesi on sujuva ja autosi pysyy erinomaisessa kunnossa koko leasingkauden ajan.

Löysitkö tarvitsemasi?