Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Miten tilaat leasing-auton GoMorelta?

Miten tilaat leasing-auton GoMorelta?

Leasing-auton tilaaminen GoMoren kautta on mutkaton prosessi, jonka tarkoituksena on varmistaa, että saat tarpeidesi ja mieltymystesi mukaisen ajoneuvon. Tässä vaiheittainen opas siitä, miten edetä leasing-auton tilauksen kanssa.

Vaiheittainen opas leasing-auton tilaamiseen

1. Valitse autosi

  • Valinta: Käy GoMore-sivustolla ja selaa laajaa valikoimaa leasingautoja. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva automalli esimerkiksi koon, polttoainetyypin ja mukana olevien ominaisuuksien perusteella.

2. Täytä tilauksesi

  • Tilausprosessi: Kun olet valinnut auton, noudata verkkosivuston ohjeita tilausprosessin läpikäymiseksi. Tähän kuuluu tarvittavien tietojen antaminen, kuten leasing-sopimuksen kesto ja mahdolliset haluamasi lisävarusteet.

3. Vahvistus ja luoton arviointi

  • Yhteydenotto GoMorelta: Kun olet tehnyt tilauksen, GoMoren edustaja ottaa sinuun yhteyttä vahvistaakseen tilauksesi tiedot ja vastatakseen mahdollisiin kysymyksiisi seuraavana arkipäivänä.

  • Luottoarviointi: Tämän ensimmäisen yhteydenoton aikana GoMore tekee luottokelpoisuuden arvioinnin varmistaakseen, että leasing-sopimus sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Tämä vaihe on ratkaisevan tärkeä leasing-hakemuksesi hyväksymisen kannalta.

4. Allekirjoita leasingsopimus

  • Sopimuksen valmistelu: Jos luottokelpoisuusarviointi hyväksytään, saat sähköpostitse leasing-sopimuksen, jonka leasing-kumppanimme on laatinut. Tutustu sopimukseen huolellisesti.

  • Allekirjoittaminen: Allekirjoita sopimus ja palauta se viimeistelläksesi vuokrasopimuksesi ehdot.

5. Ajoneuvon valmistelu ja nouto

  • Ajoneuvon tilaaminen: Kun sopimus on allekirjoitettu, GoMore tilaa autosi valmistajalta tai järjestää sen valmiiksi, jos se on jo varastossa.

  • Noutopäivämäärä ja -paikka: Sinulle ilmoitetaan lopullinen noutopäivä ja paikka, josta voit noutaa uuden autosi. Nämä tiedot ilmoitetaan hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit suunnitella ne asianmukaisesti.

Yhteenvetona

Auton vuokraaminen GoMorelta ei ainoastaan tarjoa sinulle laajan autovalikoiman, vaan takaa myös saumattoman ja läpinäkyvän prosessin valinnasta noutoon. Etsitpä sitten lyhytaikaista tai pitkäaikaista vuokrasopimusta, GoMore on sitoutunut tarjoamaan sinulle ratkaisun, joka vastaa ajotarpeitasi ja taloudellisia olosuhteitasi.

Jos haluat lisätietoja leasing-vaihtoehdoistamme tai aloittaa tilauksen, käy verkkosivuillamme tai ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme jo tänään.

Löysitkö tarvitsemasi?