Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Leasing-vaihtoehdot vetokoukulla GoMoressa

Leasing-vaihtoehdot vetokoukulla GoMoressa

Leasing-auton parantaminen vetokoukun avulla

Vetokoukun lisääminen leasing-autoosi voi lisätä sen käyttökelpoisuutta, sillä sen avulla voit vetää perävaunuja, asuntovaunuja tai jopa asentaa pyörätelineitä seikkailuja varten. Me GoMorella tarjoamme joustavia vaihtoehtoja vetokoukun liittämiseksi uuteen leasing-autoosi monissa leasing-tarjouksissamme, jotta se vastaa tarpeitasi heti alusta alkaen.

Miten lisäät vetokoukun leasing-autoosi?

  • Tilaaminen leasing-sopimuksesi yhteydessä: Kun vuokraat auton GoMoren kautta, sinulla on mahdollisuus lisätä vetokoukku ennen uuden leasing-autosi toimitusta. Jos valitset vetokoukun tilauksen yhteydessä, varmistat, että leasing-autosi toimitetaan valmiiksi asennettuna. Huomaa, että emme tarjoa vetokoukkuvaihtoehtoja kaikkiin leasing-tarjouksiin.

  • Lisäkustannukset: Vetokoukun sisällyttämisestä tulee lisämaksu, joka lisätään kuukausimaksuun koko leasing-sopimuksen ajan. Kustannukset vaihtelevat auton merkin ja mallin sekä asennuksen monimutkaisuuden mukaan.

  • Asennuksen yksityiskohdat: Vetokoukun asennus suoritetaan valtuutetussa autoliikkeessä, jotta varmistetaan, että se täyttää kaikki turvallisuus- ja laatuvaatimukset. On tärkeää, että vetokoukun asennus tehdään ammattimaisesti, jotta sekä vetokoukun että ajoneuvon erityisvaatimuksia noudatetaan.

Voinko lisätä vetokoukun sen jälkeen, kun olen vastaanottanut leasing-auton?

  • Toimituksen jälkeinen asennus: Jos päätät tarvitsevasi vetokoukun sen jälkeen, kun olet vastaanottanut leasing-autosi, GoMore voi usein täyttää tämän pyynnön.

  • Hyväksyntä ja asennus: Sinun on otettava yhteyttä GoMoreen saadaksesi luvan ennen kuin asennat vetokoukun toimituksen jälkeen. Kuten toimitusta edeltävän asennuksen, myös asennuksen on oltava valtuutetun autoliikkeen tekemä. On tärkeää huomata, että asennuksen jälkeen vetokoukkua ei voi poistaa ennen leasingkauden päättymistä.

Hinnoittelu ja vaihtoehdot

  • Kustannusnäkökohtia: Voit tarkastella vetokoukun lisäämiseen liittyviä erityisiä kustannuksia tilausprosessin aikana kohdassa "Vaihtoehdot". Annettuihin hintatietoihin sisältyy lisäkuukausimaksu, joka sisällytetään leasing-maksuihisi.

  • Merkin ja mallin vaikutus: Autosi merkki ja malli voivat vaikuttaa vetokoukun hintaan, sillä eri ajoneuvot vaativat erilaisia vetokoukkujärjestelmiä ja asennusprosesseja.

Löysitkö tarvitsemasi?