Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Käytetyt leasing-autot GoMorella

Käytetyt leasing-autot GoMorella

Hyödynnä uudelleen liisauksen edut

Me GoMoressa tarjoamme usein mahdollisuuden vuokrata käytettyjä autoja, jota kutsutaan myös uudelleen liisaamiseksi. Tämä tarjoaa asiakkaillemme kestävän vaihtoehdon, jonka avulla he voivat nauttia auton leasingin eduista edullisemmin kustannuksin ja pienemmällä ympäristövaikutuksella.

Mitä on uudelleen liisaus?

Uudelleen liisaus tarkoittaa aiemmin liisattujen ja palautettujen autojen vuokraamista. Nämä ajoneuvot valmistellaan perusteellisesti sekä kosmeettisesti että teknisesti, jotta varmistetaan, että ne täyttävät standardimme ennen kuin ne liisataan uudelleen.

Käytettyjen leasing-autojen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Valmistettu uudelleenkäyttöä varten: Jokainen käytetty auto valmistellaan perusteellisesti, jotta varmistetaan, että se on hyvässä kunnossa seuraavaa leasing-sopimusta varten. Tähän sisältyy kosmeettisia kunnostuksia ja teknisiä tarkastuksia korkeiden standardien ylläpitämiseksi.

  • Normaali kuluminen: On normaalia, että käytetyissä autoissa on pieniä kulumisen merkkejä. Vaikka nämä autot ovat hyvin huollettuja, niissä voi olla pieniä kosmeettisia puutteita, jotka eivät vaikuta niiden suorituskykyyn tai turvallisuuteen.

Käytetyn auton leasingvuokrauksen edut

  • Kustannustehokas: Käytetyn auton leasing on yleensä edullisempaa kuin uuden auton leasing. Kuukausimaksut ovat alhaisemmat, joten se on edullinen vaihtoehto laadusta tinkimättä.

  • Ympäristövaikutukset: Valitsemalla käytetyn auton leasingvuokrauksen vähennät osaltaan uusien ajoneuvojen valmistukseen liittyviä hiilidioksidipäästöjä. Tämä valinta tukee ympäristön kestävää kehitystä, koska siinä hyödynnetään jo liikenteessä olevia autoja.

  • Samoja mahtavia etuja: Vaikka nämä autot ovat käytettyjä, ne sisältävät samat edut kuin uudet leasing-autot, mukaan lukien täydet huolto- ja vakuutusvaihtoehdot, mikä takaa vaivattoman leasingkokemuksen.

Miksi valita GoMoren käytettyjen autojen leasingiin?

Käytetyn auton leasing GoMorelta ei ainoastaan säästä rahaa, vaan myös auttaa sinua edistämään kestävämpää tulevaisuutta. Varmistamme, että kaikki käytetyt leasing-automme ovat luotettavia ja valmiita seuraavaan matkaan, ja tarjoamme erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat leasing-vuokrauksen ilman uusiin autoihin liittyviä korkeampia kustannuksia.

Jos haluat lisätietoja käytettyjen autojen leasing-vaihtoehdoistamme tai tutustua nykyiseen varastoon, käy verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään täydellisen auton, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, samalla kun vaikutat myönteisesti ympäristöön.

Löysitkö tarvitsemasi?