Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Leasing jaksot GoMorella

Leasing jaksot GoMorella

Yleiskatsaus leasing-vaihtoehtoihin

Me GoMorella ymmärrämme, että joustavuus on avainasemassa, kun kyseessä on ajoneuvon leasing. Siksi tarjoamme erilaisia leasingjaksoja eri tarpeisiin ja mieltymyksiin. Etsitpä sitten lyhytaikaista ratkaisua tai pidempää sitoutumista, meillä on vaihtoehtoja, jotka sopivat tilanteeseesi.

Leasing-sopimustyypit

  • Erityisleasingsopimukset: Nämä ovat tyypillisesti saatavilla 12-48 kuukauden pituisiksi jaksoiksi. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat auton pidemmäksi ajaksi ilman omistamiseen liittyviä sitoumuksia.

  • Lyhytaikaiset leasingsopimukset: Niille, jotka tarvitsevat auton lyhyemmäksi ajaksi, tarjoamme usein 1-6 kuukauden leasingsopimuksia. Tämä sopii erinomaisesti tilapäisiin tarpeisiin tai niille, jotka eivät halua sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen.

Joustavat irtisanomismahdollisuudet

  • Pitkän aikavälin joustavuus: Kun teet leasingsopimuksen 12-36 tai 12-48 kuukaudeksi, sinulla on mahdollisuus pitää auto koko sopimuskauden ajan.

Vuokrasopimuksen jatkaminen ja päättäminen

  • Pidennysvaihtoehdot: Jos olet ihastunut autoon ja haluat pidentää leasingsopimusta, ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin keskustellaan jatkamismahdollisuudesta. Huomaa, että auton ostaminen leasingkauden jälkeen ei ole mahdollista.

  • Leasingauton palauttaminen: Kun leasingkausi lähestyy loppuaan, saat sähköpostitse yksityiskohtaiset tiedot palautusprosessista. Tämä tarjoaa myös mahdollisuuden siirtyä sujuvasti uuteen autoon, jos haluat jatkaa GoMoren kanssa.

Jos haluat lisätietoja tarjolla olevista leasingkausista ja -vaihtoehdoista tai jos haluat keskustella erityisistä leasingtarpeistasi, ota meihin yhteyttä. Tiimimme auttaa sinua löytämään täydellisen autoleasingratkaisun.

Löysitkö tarvitsemasi?