Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing GoMore leasing-auton palauttaminen

GoMore leasing-auton palauttaminen

Valmistautuminen vuokrasopimuksen päättymiseen

Kun vuokrasopimuksesi päättyy, me GoMorella varmistamme saumattoman siirtymisen. Saat meiltä tai leasing-kumppaniltamme yhteydenoton, jossa kerrotaan kaikki tarvittavat tiedot leasing-autosi palautusprosessista, auttaen sinua valmistautumaan asianmukaisesti.

Tärkeitä vaiheita ennen vuokrasopimuksen päättymistä

  • GoMore Keyless -järjestelmä: Jos leasing-autossasi on GoMore Keyless-järjestelmä, on tärkeää lopettaa Keyless-tilaus ennen auton palauttamista. Keyless-tilauksen lopettamiseksi ja asennuksen poistamisen ajan varaamiseksi ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Olemme täällä auttamassa sinua joka askeleella.

Leasingauton palauttaminen

  • Palautuspaikka: Kun on aika palauttaa leasingautosi, sinun on tuotava ajoneuvo sovittuun palautuspaikkaan tai autoliikkeeseen. Nämä nimetyt palautuspisteet on varustettu suorittamaan puolueettomia ja ammattitaitoisia tarkastuksia leasingautoille ja varmistamaan, että kaikki ennalta määritellyt palautusvaatimukset täyttyvät.

  • Kolmannen osapuolen arviointi: Kolmas osapuoli arvioi autosi, jolloin varmistetaan, että tarkastusprosessi on puolueeton ja että se noudattaa leasingsopimuksessa määriteltyjä standardeja.

  • Palautusoppaat: Useimmat leasingkumppanimme toimittavat yksityiskohtaiset palautusoppaat leasingsopimuksen mukana. Näissä oppaissa selitetään palautusprosessi kattavasti ja annetaan vinkkejä ajoneuvon sujuvan palautuksen varmistamiseksi.

Kiinnostaako uusi leasing-sopimus?

Jos harkitset uuden ajoneuvon vuokraamista nykyisen vuokrasopimuksesi päättymisen jälkeen, GoMore auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja tutustu uusiin leasing-vaihtoehtoihin, niin autamme sinua uuden sopimuksen laatimisessa ja varmistamme sujuvan siirtymisen nykyisestä leasing-autostasi seuraavaan.

Jos haluat lisätietoja palautusprosessista tai jos sinulla on kysyttävää uuden leasingsopimuksen aloittamisesta, ota rohkeasti yhteyttä tukitiimiimme. Pyrimme tekemään leasingkokemuksestasi mahdollisimman kätevän ja vaivattoman.

Löysitkö tarvitsemasi?