Miten voimme auttaa?

Apua Leasing GoMore Leasing Voinko saada GoMoren Keyless -toimintoa leasing-autooni?

Voinko saada GoMoren Keyless -toimintoa leasing-autooni?

Hyödynnä Keyless-jakamisen mahdollisuudet leasingautollesi

GoMoren Keyless-teknologia mullistaa sen, miten voit jakaa leasingautosai, ja parantaa sekä sinun että vuokraajien mukavuutta. Monet GoMoren leasing-autoista ovat yhteensopivia tämän innovatiivisen ominaisuuden kanssa, jolloin voit vuokrata autoasi ilman fyysistä läsnäoloa. Näin voit nauttia %{sitename} Keyless -järjestelmän eduista leasatulla %{sitename} -autollasi.

GoMore Keyless

  • Käyttäytymisen helppous: Vuokraajat voivat noutaa ja palauttaa auton itsenäisesti GoMore-sovelluksen kautta.

  • Lisääntynyt kysyntä: Keyless-tekniikalla varustettuja ajoneuvoja vuokrataan yleensä jopa viisi kertaa enemmän kuin ajoneuvoja, joissa sitä ei ole.

  • Täysi hallinta: Pitämällä vuokrauskalenterisi ajan tasalla, voit hallita täysin, milloin autosi on vuokrattavissa.

Vaatimukset GoMore Keyless-järjestelmälle

  1. Yhteensopivat mallit: GoMore:n on tuettava autosi merkkiä ja mallia. Vain leasing-autoihin, joissa on "Keyless"-merkintä, voidaan asentaa tämä järjestelmä.

  2. Leasingsopimuksen kesto: Asentaaksesi GoMore Keyless -järjestelmän, leasing-sopimuksessasi on oltava vähintään 12 kuukautta jäljellä.

Aloittaminen GoMore Keyless -järjestelmän kanssa

Jos olet kiinnostunut lisäämään GoMore Keyless-avainten lisääminen leasing-autoosi, noudata seuraavia ohjeita:

  1. Katsele vaihtoehtoja: Siirry tilaamasi leasing-auton sivulla olevaan kohtaan "Jatka vaihtoehtoihin", josta saat yksityiskohtaista tietoa GoMore Keyless järjestelmästä, mukaan lukien sen hinnoittelusta ja asennusehdoista.

  2. Ota yhteyttä: Lisäohjeiden saamiseksi tai GoMore Keyless -vaihtoehtojesi tutkimiseksi ota yhteyttä meihin. Tiimimme on valmis auttamaan sinua parantamaan leasingkokemustasi tällä huipputeknologialla.

Yhteenvetona

GoMore Keyless ei pelkästään yksinkertaista autosi vuokrausprosessia, vaan se myös merkittävästi kasvattaa sen potentiaalisia tuloja. Kun mahdollistat vuokraajien pääsyn autoosi suoraan GoMore-sovelluksen kautta, avaat uuden tason joustavuutta ja mukavuutta. Aloita matkasi GoMore Keylessin kanssa jo tänään ja tee vuokrauskokemuksestasi mahdollisimman tehokas.

Löysitkö tarvitsemasi?