Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Vuokravakuutus ja vahingot Vahingoista ilmoittaminen vuokrasopimuksessa

Vahingoista ilmoittaminen vuokrasopimuksessa

Kun vuokraat auton GoMoren kautta, on tärkeää noudattaa vuokrasopimuksessa ja sovelluksessamme saatavilla olevissa ohjeissa määriteltyjä menettelytapoja auton noutamiseksi, dokumentoimiseksi ja palauttamiseksi. Prosessi hoidetaan seuraavasti:

Auton noutaminen

Auton varanneen henkilön on noudettava auto varausvahvistuksessa ilmoitetusta osoitteesta. Lisäkuljettaja ei voi noutaa autoa, ellei ensisijainen vuokraaja ole paikalla.

Vuokrasopimus

Sovelluksessamme oleva vuokrasopimus on täytettävä sekä vuokrauksen alussa että lopussa. Sopimusta käytetään vuokraajan ja mahdollisten lisäkuljettajien henkilöllisyyden tarkistamiseen sekä auton kunnon, olemassa olevien vaurioiden, polttoainetason ja ajettujen kilometrien dokumentointiin.

Vahinkojen ilmoittaminen:

  • Vuokrauksen alkaessa: Dokumentoi auton alkukunto, mukaan lukien mahdolliset olemassa olevat vauriot, vuokrasopimuksen avulla. Ota valokuvia ja merkitse mahdolliset vauriot suoraan sovellukseen.

  • Vuokrauksen aikana: Jos uusia vaurioita ilmenee tai jos ajoneuvossa on ongelmia, vuokraajan on pysäytettävä ajoneuvo ja otettava välittömästi yhteyttä tiepalveluun tai GoMore-tukeen.

  • Tapahtuman dokumentointi: Vuokraajan tulisi kerätä mahdollisimman paljon tietoa siitä, miten vahinko tapahtui. Nämä tiedot ovat ratkaisevia vakuutuskorvausvaatimuksia varten, ja ne tulisi merkitä vuokrasopimukseen.

Auton palauttaminen

Kun täytät vuokrasopimusta autoa palautettaessa, tarkista, että auto palautetaan samassa kunnossa kuin se oli sitä noudettaessa. Jos auto on vaurioitunut, tämä on merkittävä vuokrasopimukseen.

Viimeiset vaiheet:

  • Tarkista ja kirjaa: Tarkista ajoneuvo mahdollisten uusien vaurioiden varalta, joita ei ole aiemmin dokumentoitu. Kirjaa nämä tiedot sovellukseen ja ota tarvittaessa valokuvia.

  • Sopimuksen viimeistely: Täydennä vuokrasopimus sovelluksessa ja varmista, että kaikki uudet vauriot on lueteltu selkeästi, ja vahvista kaikki vuokralaisen kanssa ennen viimeistelyä.

GoMoren vahinkojen käsittelyprosessi:

  • GoMore arvioi vahingot: Kun vahingot on ilmoitettu vuokrasopimukseen, GoMore tarkistaa tiedot ja arvioi vahingot.

  • Yhteydenotto ja vahinkoilmoituksen käsittely: GoMore ottaa yhteyttä sekä omistajaan että vuokraajaan keskustellakseen vauriokäsittelyn seuraavista vaiheista.

Ilmoittamalla vahingot tarkasti ja noudattamalla näitä menettelyjä sekä vuokralaiset että omistajat voivat varmistaa sujuvan ja avoimen vuokrakokemuksen. Jos haluat tarkempia ohjeita tai jos ilmenee ongelmia, älä epäröi ottaa yhteyttä GoMore-tukeen.

Löysitkö tarvitsemasi?