Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Yritysauton vuokraus Yritysten omistamia ajoneuvoja ja omistajia koskevat odotukset GoMoressa

Yritysten omistamia ajoneuvoja ja omistajia koskevat odotukset GoMoressa

Yrityksen omistajana, joka vuokraa ajoneuvoja GoMoressa, ajoneuvojen kunnon, siisteyden ja yleisen valmiuden ylläpitäminen on erittäin tärkeää. Näin varmistetaan, että jokainen vuokrauskokemus on turvallinen, luotettava ja miellyttävä vuokraajille. Tässä on kattava opas siitä, mitä GoMore odottaa yritysten omistamilta ajoneuvoilta ja niiden omistajilta.

Huolto ja kunto

Säännöllinen huolto

  • Ajoneuvon kunto: Sinun vastuullasi on varmistaa, että ajoneuvo on aina turvallisessa käyttökunnossa ja täyttää kaikki lakisääteiset vaatimukset määräaikaistarkastusten, rengaspaineiden, kulutuspinnan syvyyden ja turvavarusteiden osalta. Varmista ennen jokaista vuokrausta, että ajoneuvossa on riittävästi öljyä, jäähdytysnestettä, vettä ja tuulilasinpesunestettä. Ajoneuvon on myös oltava edustuskelpoinen ja vastattava sen kuvausta ja kuvia GoMoressa.

Vuokrausta edeltävät tarkastukset

  • Ei varoitusvaloja: Varmista, ettei ajoneuvossa ole merkittäviä vikoja, kuten punaisia varoitusvaloja, jotka voisivat vaikuttaa ajoneuvon toimintaan tai turvallisuuteen. GoMore pidättää oikeuden peruuttaa vuokrauksen tai alentaa vuokrahintaa, jos ajoneuvo ei täytä näitä vaatimuksia. Sinulle ei makseta korvausta menetetyistä vuokratuloista tällaisissa tapauksissa.

Siisteys

Suosittelemme, että ajoneuvot puhdistetaan sisältä ja ulkoa 3-4 viikon välein vuodenajasta ja käytöstä riippuen.

Ennen korjaamoa/tiepalvelua

Keyless-autojen saavutettavuus

  • ** Lukituksen avaaminen sovelluksen kautta:** Ennen kuin viet GoMore Keyless-auton korjaamolle tai soitat tiepalvelun, varmista, että ajoneuvo on avattu sovelluksen kautta. Tämä poistaa ajonestolaitteen käytöstä, jolloin ajoneuvo voi käynnistyä.

Määräaikaistarkastukset

Vaikka auto olisi hiljattain läpäissyt katsastuksen, siinä voi silti esiintyä vikoja ja rikkoutumisia, jotka eivät välttämättä ole vuokraajan syytä. Jos on epäselvyyttä vahingon vastuusta, vahinko on arvioitava puolueettomalla korjaamolla sen määrittämiseksi, onko vuokraaja vastuussa.

Auton valmistelu talvea varten

Talvivarustus

  • Jääskrapat ja talvirenkaat: Pidä ajoneuvossasi jääskrapaa, joka auttaa vuokraajia puhdistamaan ikkunat turvallisesti pakkasessa. Jos sää tai keli sitä edellyttää, marras-, joulu-, tammi-, helmi- ja maaliskuun aikana on käytettävä talvirenkaita. Varmista, että renkaissa on riittävä kulutuspinnan syvyys, jotta ne selviytyvät jäisistä teistä turvallisesti.

Siirto- ja palautusprosessi

Keyless-vuokraus

  • Digitaalinen vuokrasopimus: Jos sinulla on GoMore Keyless asennettu autoosi, vuokraajat täyttävät digitaalisen vuokrasopimuksen, joka GoMore avautuu automaattisesti. Sinun ei tarvitse olla läsnä ajoneuvon luovutuksessa tai palautuksessa.

Perinteinen vuokraus

  • Omistajan tai co-hostin läsnäolo vaaditaan: Jos sinulla ei ole GoMore Keyless-järjestelmää asennettu, sinun tai co-hostin on oltava fyysisesti läsnä luovuttaaksesi auto vuokraajalle ja täytettävä digitaalinen vuokrasopimus omassa sovelluksessasi yhdessä vuokraajan kanssa. Sinun on oltava läsnä myös auton palautuksen yhteydessä ja dokumentoitava auton kunto tarkasti valokuvin, polttoaine ja kilometritiedot kirjattuna.

Saatavuus

Omistajana sinun tai co-hostin on oltava käytettävissä vastaamaan vuokraajien viesteihin ja puheluihin koko vuokra-ajan. Jos Keylessin kanssa ilmenee kiireellisiä teknisiä ongelmia tai muita huolenaiheita, sekä sinulla että vuokraajalla on pääsy GoMore:n hätäpuhelimeen. Nopeaa vastaamista chat-viesteihin odotetaan ennen vuokrausta, vuokrauksen aikana ja sen jälkeen. Vauriotapauksissa tai kiireellisissä tilanteissa, joissa GoMore ja vuokraaja eivät saa yhteyttä omistajaan, GoMore voi tarvittaessa päättää korjauksista yrityksen omistajan puolesta.

Hyvän keskustelusävyn ylläpitäminen

  • Positiiviset kokemukset: Pidä aina yllä hyvää sävyä viestinnässä vuokralaisten ja GoMoren kanssa. Tämä helpottaa tapausten käsittelyä ja varmistaa, että vuokraajat valitsevat autosi uudelleen. Ota yhteyttä GoMoreen ja pyydä apua mahdollisissa erimielisyyksissä tai haasteissa.

Noudattamalla näitä ohjeita voit varmistaa, että yrityksesi omistamat autot ovat hyvin valmisteltuja ja huollettuja ja täyttävät GoMoren korkeat vuokrauslaatua ja -turvallisuutta koskevat vaatimukset. Sitoutuminen auttaa ylläpitämään myönteistä mainetta ja lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä GoMoressa.

Löysitkö tarvitsemasi?