Miten voimme auttaa?

Apua Autonvuokraus Yritysauton vuokraus Yritysvuokraus GoMoressa: Opas auton omistajille

Yritysvuokraus GoMoressa: Opas auton omistajille

Jos olet auton omistajana GoMoressa ja vuokraat autoja, joita ei ole rekisteröity yksityiseen henkilö- tai tavaraliikenteeseen, kuten keltaisilla kilvillä varustettuja ajoneuvoja tai kaupallisia pakettiautoja, voit silti vuokrata ajoneuvosi alustamme kautta. Sinun on kuitenkin täytettävä tietyt ehdot ja vakuutusvaatimukset. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä siitä, miten voit listata ja vuokrata yritysajoneuvojasi GoMoressa.

Ajoneuvon rekisteröinti ja vakuutus

Muut kuin yksityisajoneuvot

  • Rekisteröintityypit: Keltaisilla kilvillä varustetut ajoneuvot tai kaupallisiksi pakettiautoiksi luokitellut ajoneuvot, jotka eivät ole yksityisomistuksessa, eivät kuulu GoMoren yksityisautojen vuokrausta koskevan vakuutussopimuksen piiriin.

  • Yritysajoneuvoksi ilmoittaminen: Kun ilmoitat tällaisen auton GoMoressa, sinun on rekisteröitävä se yritysomisteiseksi autoksi.

Vakuutusvaatimukset

  • Vaadittu vakuutus: Kaupallisena omistajana sinulla on oltava oma vakuutusturva kaikkia vuokrauksia varten. Vakuutuksen on sisällettävä vähintään kasko-, vastuu- ja kolariturva sekä tiepalvelu. Vakuutuksessa ei saa olla korkeampaa omavastuuta kuin vuokrausehdoissamme on mainittu.

  • Tiepalvelu: Tämän palvelun on oltava saatavilla ilman lisämaksua ja kaikkien vuokraajien käytettävissä 24/7.

Vastuut vuokrauksen aikana

Vahinkojen hallinta

  • Omistajan vastuu: Kaupallisena omistajana olet täysin vastuussa vuokra-aikana tapahtuvien vahinkojen hoitamisesta.

  • Apua GoMore tuesta: Vaikka GoMore ei ole vastuussa vahingoista ennen vuokrausta, sen aikana tai sen jälkeen, voimme auttaa keräämään omavastuuosuudet tai vahinkokustannukset vuokralaiselta, kun korjaukset on dokumentoitu. Tähän apuun kuuluu tarvittaessa apu sinun ja vuokralaisen välisessä viestinnässä.

Tarvittavat asiakirjat

  • Korjaustodisteet: Kustannusten perimisen helpottamiseksi sinun on toimitettava asiakirjat, kuten vakuutusyhtiön laskutus omavastuuosuudesta tai korjaamon lasku ja korjaamoraportti.

Verotukselliset ja oikeudelliset näkökohdat

Verovelvoitteet

  • Veroraportointi: GoMoren kautta vuokrattujen yritysrekisteröityjen ajoneuvojen yksityiskäyttöön liittyvä veroraportointi on omistajan vastuulla.

  • Vastuu: GoMore ei ole vastuussa ajoneuvon vuokraamisesta aiheutuvista veroseuraamuksista eikä ota mitään velvoitteita tai vastuita tältä osin.

Yhteenvetona

Yritysluokiteltujen ajoneuvojen vuokraamiseen GoMoressa liittyy erityisvaatimuksia, jotka koskevat erityisesti vakuutuksia ja vahinkojen hallintaa. Kun varmistat, että ajoneuvosi on asianmukaisesti merkitty yritysvuokraukseen ja että ne on täysin vakuutettu, voit hyödyntää GoMore:n alustaa täysimääräisesti ja saada tuloja kaupallisesta kalustostasi samalla kun noudatat kaikkia viranomaisvaatimuksia.

Löysitkö tarvitsemasi?